Sokerihuurrettua

Facebookissa esittelinkin jo viimeisimmät lakkahankintani ja laitan tännekin pari kuvaa postauksen loppuun. Kyseessä on Golden Rosen Holiday -kokoelman tekstuurilakat, jotka saivat minut ja muutaman muunkin lakkahöperön rynnimään Kamppiin avattuun BBE:n myymälään. Minulla oli missiona vain nämä enkä ollut kiinnostunut liikkeen muusta tarjonnasta, mutta sieltä löytyy varsin kattava valikoima mm. Flormaria ja Golden Rosen eri tuoteperheitä.

Pari dupeakin eksyi matkaan, liikkeen valaistus oli sen verran hämärä, että vasta kotona pääsin paremmin tarkastelemaan ostoksiani. Niille onneksi löytyi ottaja pian:)

Ensimmäisenä halusin kokeilla lakkaa nro 63 joka on hemppis-vaaleanpunainen pienellä sinisellä shimmerillä. Myyjä neuvoi olemaan käyttämättä aluslakkaa mutta minä kyllä laitoin, samoin kuin olen laittanut kaikkien merkkien tekstuureihin enkä edelleenkään ymmärrä, miksi ei saisi. Päällyslakkaahan näihin ei laiteta mikäli haluaa säilyttää pinnan karheuden.

Lakan shimmer vaatinee vähän aurinkoa näyttäytyäkseen, ainakin kameralta se piilotteli enkä juuri saanut sitä esiin.
Vaan on se kaunis, siis todella. Laitoin kolme kerrosta ja annoin edellisen kuivahtaa aina kymmenkunta minuuttia ennen uuden kerroksen levittämistä. Tästä ei löydy moitittavaa, joskaan kestoa tai poistettavuutta en voi vielä arvioida mutta ainakin lakan siistiminen oli helppoa siltä osin, kuin se oli tarpeen. 
Sitä en tiedä, miten hyvä idea oli läntätä nimettömiin ylisuuret sydänniitit mutta siinä ne nyt kuitenkin ovat:D

Kynsinauhat on vähän karun näköiset kuvissa, koska en viitsinyt rasvata niitä ennen kuvien ottamista että lakan pinta säilyisi mattaisena.

Golden Rose – Holiday 63

Lakkojen normaalihinta myymälässä on 4,95 joka ei ole todellakaan paljon, pullossa on kuitenkin 11,3ml lakkaa. Nyt yksi syy rynnäkköömme oli avajaistarjous eli näitä sai napsia mukaansa kokonaiset kolme kappaletta 5€ hintaan.

Loppuun vielä lupaamani tikkukuvat lakoista. 53 ja 56 muuttivat jo toisaalle ja tässä ei siis ole koko kokoelma vaan jätin epäkiinnostavat hyllyyn.

No mitäpä tuumaatte? Vieläkö tekstuurit uppoaa vai joko on ähky? Minä luulin, että kiintiöni on täynnä ja pärjään niillä, jotka jo omistan mutta kas, olin väärässä:)

EDIT: valitettavasti olen joutunut estämään kommentoinnin tähän postaukseen. Jostakin syystä tällä haulla tulee tosi paljon roskapostikommentteja:/

32 thoughts on “Sokerihuurrettua

  1. Mä en tiedä, sieltä Ideaparkin myymälästä vois ehkä saada mutta onko se sitten sen lähempänä tai muuta? Tuskin:P Mutta luulis nyt, että nää jossain vaiheessa tulee saataville Seppälöihin kun kysyntää olisi varmasti.

 1. Nooou… Minkähän syyn ja millonkohan tonne ehtis! Pakko saada!! Super kaunis tuo joka pääsi ensimmäisenä kynsille. Mulle tulee hattara mieleen :D

  1. Kauhukseni huomasin nyt facesta, että uusiakin sävyjä on tulossa:o Toivottavasti eivät ihan pian tule tai joutuu taas lähtemään kaupunkireissulle:D

 2. Äh, mä haluan kanssa omani! Ja saan ne vasta iltapäivällä, kun tapaan henkilökohtaisen diilerini :D Ja tietty en pääse niitä heti kuvaamaankaan :D Voi tätä elämää!
  Mulle ei ole tulossa tota pinkkiä, mutta nyt tuntuu, että olisi voinut kyllä senkin pyytää.

  1. No mutta onpahan joulu keskellä kesää:) Tää postauksen lakka tuli kans vähän silleen ”otetaan nyt toikin, voi sen myydä jos ei oo kiva” mutta tää ei kyllä lähde mihinkään:D

  1. Onneksi näitä on markkinoitu niin huonosti, että juuri kukaan ei tajua ostaa ellei mene vasiten hakemaan ja tiedä, mitä etsii. Joku kertoi facessakin ostaneensa tällaisen ja vasta kotona tajunneensa, että se on tekstuurilakka o.O

  1. Mä oon kaulaani myöten tekstuurisuossa:D Onneks tulee nyt näitä hyviä ja halpojakin vaihtoehtoja ettei tarvi ostaa vain OPIa, Zoayaa tai harmitella kun Kikoa ei saa mistään:)

 3. Joo-o, samaa minäkin luulin, mutta nämä GR:tkin muutti ostoslistalle :D
  Kikolta haluan ehdottomasti sen mintunvihreän ja nyt pitää pitää peukkuja että se mulle ensi viikolla kotiutuu ;)

 4. Nää on kyl ihania! Toivottavasti saan hankittua näitä kun meen kuun lopussa Helsinkiin. Vaikka vois kyl tulla ihan Seppälöihinkin, niin ei tarvis niin pitkään odottaa. :)

 5. No vau, onpas kivan näköisiä lakkoja. Mä en oo oikein syttynyt noihin tekstuurilakkoihin aiemmin, mutta nyt kyllä näyttää oikein houkuttelevilta :) On varmaan pakko mennä katsastamaan noita, kun Helsinkiin suuntaan ensi viikolla :D

  1. Tää on vähän erilainen taas, hillitympi ja eleettömämpi joten voi hyvinkin vedota ei-tekstuureista tykkääviin:) Ja voihan tuohon päälle vielä vetäistä kirkkaan lakan tai parikin kerrosta jolloin lakka muistuttaa tavallista glitteriä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *