Sokerihuurrettua vol 2

Kuten arvata saattaa, eilen esittelemäni lakkauksen isot sydämet eivät pitkään kynsillä pysyneet. Niistä jäi tietenkin ruma jälki kun olin käyttänyt kiinnitykseen kirkasta lakkaa ja korjasin tapahtuneen lakkaamalla nimettömät uudelleen.

Lakaksi valitsin saman Holiday-kokoelman numeron 62 (häiritsee, kun näillä ei ole nimiä!).
Pinkissä lakassa on sama sininen shimmer kuin 63:ssa, tosi nätti tapaus on tämäkin. Laitoin lakkaa kolme kerrosta oikeastaan edes ajattelematta, olisiko se ehkä peittänyt jo kahdella. Ei huomauttamista tässäkään yksilössä, toimii moitteettomasti.

Lopuksi toteutin ainutta käsimaalauksen suuntausta jonka hallitsen, maalasin kynsille pilkkuja. Värit on samat kuin pohjalakoissa mutta toisin päin. Luovaa ja omaperäistä, vai mitä? :D

Taidan tänään ottaa ja rakennella uudelleen tuon hieman muotopuolen keskisormen, jossa on siis akryyleilla räpeltämäni paikkaus. Tai huomenna. Sain viikonlopuksi karvaisia kavereita kylään joten nyt on hyvä syy (ja pakkokin) lähteä lenkille:)

16 thoughts on “Sokerihuurrettua vol 2

  1. Kun sullahan on toi essien valkea lakka, niin onko se hyvää ja levittyykö se hyvin? Ja montako kerrosta tarvii laittaa että on peittävä ? Heh ihana blogi ja teet ihania kynsiä!!! liityin heti lukijaksi! :)

    1. Tervetuloa:) Blanc peittää 2-3 kerroksella. Jos on kovin ”paljastavat” koristelut ja pitää olla virheetön pohja niin kyllä se kolme vaatii. Suosittelen kuitenkin, se on toistaiseksi paras valkoinen lakka jota olen testannut. Etenkin leveällä suomi-sudilla.

  2. Aaaawws, tekee kyllä nyt mieli jotain karkkeja tai hattaraa. Pidän tuosta pinkistä lakasta aavistuksen enemmän. Sait kyllä hyvään hintaan nuo lakat. Kävin siellä kaupassa alkuviikosta, mutta jostain syystä nämä eivät sattuneet mun silmään. Siellä oli niin paljon katteltavaa. :)

  3. Säkin olet siis löytänyt tiesi tuonne Golden Rosen kulta-apajille tekstuurilakkoja hamstrailemaan… :)

    Hauskannäköiset lakkaukset!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *