Snowflakes

Taitaa olla ensimmäiset varsinaiset talvikynnet jotka teen. Näistä tuli ihanat vaikka itse sanonkin:)

Tein pohjalle liukuvärjäyksen akryylimaaleilla käyttäen valkoista, vaaleansinistä ja tummansinistä. Tästä oli ajatuksena tehdä tutoriaali nyt pyhien aikana kun saisin kuvausapua, itse on hieman hankala ottaa tekovaiheessa kuvia. Liukuvärin päälle laitoin kerroksen Rimmelin Rock Your Colour Glitter Top Coat -päällyslakkaa (sävy 001 Blue Glitter Club)

Maltoin jopa ottaa kuvat tästä vaiheesta, yleensä olen vähän huono ottamaan kuvia muista kuin valmiista kynsistä.

Lopuksi vielä reipas kerros JENsation Snowflakes-lakkaa jonka tilasin Etsystä. Ensimmäinen pullo hajosi matkalla mutta tämä toinen tuli ehjänä perille. Aika hankala levittää, koska glitterilastuja sai tosissaan houkutella kynsille ja vain peukaloon sain osumaan noita isoja jotka lymysivät pullon pohjalla. 

Kuvien ottovaiheessa kynsiltä puuttuu vielä päällyslakka mutta lisään sen myöhemmin.

Jopa tällaista ei-niin-sinisen-ystävää miellyttävät kovasti. Toisena koristeluvaihtoehtona oli lumihiutaletarrat mutta en nyt äkkiä keksi mihin paremmin sopisi tuo lumihiutalelakka ja sain sitäkin kokeiltua.

Jännää, ehdinköhän ennen aattoa vielä laittaa jotain punaista vai meneekö joulu sinisissä:)

28 thoughts on “Snowflakes

    1. Miljoona kertaa helpompaa kuin lakoilla! Oikeasti:) Maaleja voi kerrostaa ja silti niistä ei tule helposti paksua kerrosta kuten lakoilla voi käydä. Kuivuu nopeammin ja maaleilla mulla ei ole sitä ongelmaa, että liikaa töpötellessä tulisi paljas kynsi näkyviin…kuten joskus kynsilakkojen kanssa on käynyt *tunari*

    2. Mä jopa harkitsen hankkivani lisää värejä koska mulla ei ole juuri muita kuin noita perusvärejä. Saahan niitä sekoitettua mutta Oumaxit olis kivat:)

  1. Ihaanat! Ahdistaa kun ite en ole vielä tehnyt yhtään joululakkausta, pää vaan lyö tyhjää niiden kanssa… Ja ehdottomasti tuto tosta liukuvärjäyksestä! :)

  2. Siis ooämgee! Käsittämättömän kauniit. Mulle ei oo tullut mieleenkään liukuvärjäillä akryylimaaleilla, joten odottelen todella innokkaana tutoa :). Kyllä noissa kelpaa joulua viettää. En varmasti raaskisi noin kauniita poistaa vielä parin päivän jälkeen. Ihan täydelliset suorastaan, eikä muuten ole sininen minunkaan omin juttu. :)

    1. Kiitos Sannu:) Mua jänskättää kauan nää kestää kynsillä vaikka tuossa onkin lakkakerroksia sekä alla että päällä. Muistinpa vasta nyt että laitoin yhden kerroksen valkoista lakkaa ennen akryylimaaleja, ajattelin, että tarttuisivat paremmin tai jotain…. Toivottavasti saan tuton tehtyä!

    1. Kiitos paljon:) Nyt on helppo olla teidän kanssa samaa mieltä, aina ei ole kun omasta mielestä on ihan epäonnistuneet kynnet ja lukijoiden mielestä hienot :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *