Sneak peek: Miss Beauty London

Suomeen on rantautunut uusi ja edullinen brittiläistaustainen Miss Beauty London-meikkisarja, joka tulee myyntiin kaikkiin Prismoihin ja suurimpiin S-marketeihin. Olin viime viikolla sarjan lanseeraustilaisuudessa ja kerron nyt lyhyesti, mistä on kyse. Edullinen ja jokaisen kukkarolle sopiva kosmetiikka kiinnostaa aina ja mm. Essence ja Catrice ovat osoittaneet, että huokeammallakin löytyy toimivaa täytettä meikkipussiin.


Suomalaisten kuluttajien tarpeita ajatellen koottu valikoima kattaa yli sata tuotetta kasvomeikeistä kynsilakkoihin. Miltei kaikki tuotteet on valmistettu Englannissa ja luonnollisestikaan niitä ei ole testattu eläinkokein.


Sinkkuluomivärien lisäksi luomiväripaletteja on saatavilla useampia erilaisia ja -sävyisiä. Sinisessä hylsyssä oleva mascara on vedenkestävä, mutta omille töpöripsilleni en valitettavasti saanut sillä riittävää volyymia. Kulmatuotteita löytyy niin ikään kynistä kulmamascaraan.


Edullisimmat tuotteet maksavat alle kaksi euroa ja kalleimmatkin irtoavat alle vitosella. Kaikki hintatiedot ovat nähtävillä Foodie-palvelussa. Omiksi suosikeikseni nousivat huultenrajaus- ja silmämeikkikynät sekä meikinkiinnityssuihke, joka jäi puuttumaan kuvasta napattuani sen jo käyttöön. Kynsilakoista löytyvät värilakkojen lisäksi alus- ja päällyslakat sekä kynnenvahvistaja.


Olettekos jo bongailleet Miss Beauty London-tuotteita kaupoista? Kiinnostaako edullinen kosmetiikka?


Tuotteet saatu pr-näytteinä

6 thoughts on “Sneak peek: Miss Beauty London

  1. Taahan on kai Rimmelin ”teinimerkki”, mietin aina et onkohan ne ihan samoja tuotteita eri pakkauksessa. ;) Mut kiva et Suomeen tulee lisaa valikoimaa, ja edullisuus on aina hyva juttu!

    1. Mä en tätä tiennytkään! Mulla on muutamia luottotuotteita Rimmeliltä mutta en usko, että tuotteet ovat täsmälleen samoja. Vrt. Lumene ja Natural Code jonka nimi on sittemmin muuttunut:)

    1. Mullekin tuli ihan yllärinä tää Rimmel-yhteys, se ei tullut esille lanseeraustilaisuudessa. Mäkään en ikäni ja kulutustottumusteni puolesta ole suoraan kohderyhmää, mutta on kiva, että tulee vaihtoehtoja edullisempaankin kategoriaan ja hinta ei kuitenkaan tarkoita huonoa laatua:)

  2. Ääää viimeistään noista huulipunista tulee ihan Kubiss-vibat :S Ehkä ei kiitos ^_^

    Mikä muuten sun mielipide on: voiko näin edullisista sarjoista löytyvät kynnenvahvistajat ym hoitotuotteet oikeasti toimia? Vai ovatko ne vain kynsilakkaa erilaisella nimellä…

    1. Pitäisi tutkia inciä niin osaisin vastata varmasti. Mun yksi ehdottomista luottotuotteistani löytyy Mavalalta, joka on edullisehko markettimerkki, joten edullinen hinta ei välttämättä tarkoita, että laatu olisi huonoa tai tuotteet toimimattomia. Ilman Scientifiqueta mulla ei olis varmaan kynsiä ollenkaan:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *