Snap My Dragon

Sunnuntain pikakynnet syntyivät China Glazen uutuuslakasta Snap My Dragonista ja water decaleista. Tein nämä tuhannen kiireellä ja olin ensin jättää ilman mitään mutta muistin Suryan vadelmaiset kynnet ja päätin apinoida koristelumallin sieltä. Omat siirtokuvani vain eivät olleet noin kivat, näissä on rumat valkoiset reunat.

Lakka itsessään on todella, todella kaunis punainen jonka ihanuus ei millään tavoin välity pullosta tai näistä kuvista. Katsokaa swatcheja! Täällä ollaan hyvin lähellä totuutta. Lakassa on ihastuttava shimmer  joka tulee sopivassa valossa näkyviin. Kaksi kerrosta riitti ja lakka oli moitteeton käsitellä.

Sananen aluslakasta. Käytin kynsimiitistä saamaani Essie Nourish Me -aluslakkaa jonka levitin kynsille jo eilen iltapäivällä poistettuani aiemmin kynnellä olleet lakat ja testaamani geelilakan. Essie kuivui aika hitaasti enkä jaksanut enää illalla laittaa kynsille mitään joten menin aikanaan nukkumaan niine hyvineni. Kun tänään puolen päivän maissa ryhdyin lakkauspuuhiin, huomasin muutamassa kynnessä lakanankuvat:o Ilmeisesti aluslakan pinta jää jotenkin pehmeäksi joka ehkä ei haittaa mikäli päälle tulee heti värilakka. Nourish Me on kosteuttava ja ravitseva hoitolakka josta ei välttämättä hyödy ellei ole kynsiongelmia, kuten liuskottumista ja kuivumista.

Toki testaan tätä vielä uudelleen mutta olen kieltämättä hieman hämilläni.

Snap My Dragon oli siis hyvin hankala kuvattava. Siirsin ottamani kuvat koneelle ja menin jopa uudelleen yrittämään kuvausta mutta ei, lakka ei vain toistu oikean sävyisenä vaikka tein mitä.
Tässä se nyt kuitenkin on sellaisena kuin sain sen ikuistettua.

Essie Nourish Me & China Glaze Snap My Dragon

Yhtäkkiä on taas talvi, liki -20C pakkasta ja päivällä sai kolata lähes 20cm lunta pihalta.
Voi kun kesä tulisi pian, olen ihan kyllästynyt tähän kylmyyteen. Tulevalla viikolla taitaa sentään olla jotain kivoja paketteja tulossa vaikka kesään on vielä matkaa. Onpahan jotain mukavaa odotettavaa lähipäiville:)

14 thoughts on “Snap My Dragon

 1. Minulla on myös tuo aluslakka ja se tekee ihmeitä minun kynsilleni, jotka on liuskottuvat ja kuivat. Se kyllä tosiaan jää vähän pehmeäksi se lakan pinta, että sen takia itse yleensä pyrin lakkaamaan saman tien värilakalla päälle tai edes samana päivänä :)

  1. Hyvä tietää! Yleensä kans lakkaan saman tien mutta nyt tuli viivettä. Tosin painaumat ei onneksi näy kahden lakkakerroksen alta tai muutenkaan tunnu vaikuttavan esim. värilakan kestoon.

  1. Hih, samat kuvathan ne:D Musta näyttää, että mun kuvissa on vielä leveämpi tuo reuna kuin noissa sun.
   Tästä lakasta tykkään älyttömästi! Tavallinen perus-punainen ei niin sytytä mutta heti kun punaisessa on jokin sävy tai kiva shimmer tai muuta niin olen myyty. Tässä on molemmat:) Tykkään!

 2. Ihanat taas :) Sulla vaan on aina erikoisia ja erilaisia decalseja!
  Täälläkin on taas ihan kauhean kylmää :O Melkein -20 astetta. Että sinne vaan jäätymään.

  1. Kiitti! Olen ehkä hitusen hurahtanut noihin decaleihin ja vielä kun niitä saa puoli-ilmaiseksi ebaysta niin tulee helposti tilattua;)
   Tänä aamuna meillä oli yli -26, ihan kammottavaa kun haluaisi jo nähdä kevään merkkejä:/

 3. Mulla onkin tämä Snap vielä kokeilematta, kiva kuulla että se on kauniin sävyn lisäksi myös hyvälaatuinen, jes! Kauniit kynnet kyllä, valkoisista varjoista huolimatta :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *