Smooth Sailing

Syksy tuli tällä viikolla ihan kertaheitolla:( Se on joka vuosi yhtä musertavaa koska haluaisin vaan nauttia valosta ja lämmöstä loputtomiin. Pimeän vuodenajan harvoja hyviä puolia ovat kynttilät, takkatuli ja syyslakat ja murrettuja sävyjä tullaan näkemään täällä lähitulevaisuudessa todella runsaasti, sillä olen tilannut lähes kaikki nude-beige-ruskea -osaston lakat julkaistuista kokoelmista.

Essie Smooth Sailing on ilmestynyt aikanaan kesäkokoelmassa, mutta minun mielestäni sävy sopii paremmin syksyyn ja niinpä olen jemmaillut lakkaa tovin odottelemassa väistämätöntä. Ominaisuuksiltaan tämä on taattua Essie-laatua, leveällä sudilla kaksi kerrosta olisi varmasti riittänyt mutta kapean kanssa sain paikkailla muutamasta kynnestä läpikuultavia kohtia. Jos saisin esittää lampun hengelle kolme toivomusta, yksi niistä olisi varmasti leveät sudit kaikkiin maailman Essiehin.

Smooth Sailingin pariksi pääsi Zoya Nyx, jota olen jostakin syystä hylkinyt aiemmin mutta nähtyäni pullon livenä, se ampaisi raketin tavoin pakko saada-listalleni (minulla on lista, johon keräilen kivoja näkemiäni lakkoja ja tilailen niitä sitten kun sopivasti osuu kohdalle). Kesti kohtuullisen pitkään, ennen kuin sain tämän hankittua mutta kaunis siniharmaa tekstuuri oli ehdottomasti odottamisen arvoinen.
Peittääkseen lakka vaati kolme kerrosta mutta siihen olin etukäteen varautunutkin aiempien Pixiedust-kokemusteni perusteella.

Essie Smooth Sailing & Zoya Nyx

Merihenkiset kynnet koristelin simppelisti simpukkaniiteillä ja olin kovin tyytyväinen lopputulokseen – lukuunottamatta sitä, että poistaessani lakat niittien kohdalla oli kynnessä punainen laikku.
Tyytyväisyyttä saattoi hieman edesauttaa tätä lakkausta edeltänyt kaksi tuntia kestänyt vesimarmorointiyritys, jota ei tulla blogin puolella näkemään. Olin lopulta niin hiilenä, että jos olisin koettanut kirjoittaa tapahtuneesta, näppis olisi varmasti sulannut käsieni alla ja yleensäkin on parempi olla hiljaa jos ei ole mitään järkevää sanottavaa.
Tein samoilla lakoilla myöhemmin ihan tavallisen skittletten, joka nähtäneen seuraavassa postauksessa.

Näillä eväin purjehditaan kohti viikonloppua:)

20 thoughts on “Smooth Sailing

 1. Multa on kyllä mennyt tuo Essie ihan ohi, en oo nähny sitä missään ennen tätä postausta :o Mut kiitos tästä, nyt mullakin on yks hankittava lakka lisää listalla :D

  Ja onhan taas kynnetkin niin kauniina! Aika jännä, että sinisen lakan ja niitin yhdistelmästä on tullu punanen jälki? Luulis et jäis sininen läntti, kai :D

  1. Niin mäkin olisin kuvitellut:D Ihan kirkkaanpunainen se oli (tai on, en viittinyt bufferoida niitä poiskaan) ja hyvällä mielikuvituksella vieläpä simpukan muotoinen:DD

 2. Kauniit ja yksinkertaiset! Näitä kynsiä katsellessa huomasin, että alkukesästä tilaamani samanlaiset simpukkaniitit ovat edelleen käyttämättömänä laatikossa… Onneksi ne ei mene pilalle siellä! :D

  1. Kiitos Jonna, näitä tummia tai ainakin neutraaleja alkaa nyt putkahdella eetteriin enemmänkin. Tai no, ainakin yhdet holot on vielä näyttämättä:)

 3. Mua ehkä pikkasen harmittaa että passasin tän Essien kirpalla…mut toisaalta Catricen Denim Moore taitaa olla aika lähellä, ja sekin on ollut kokeilematta jo n kuukautta. Kauniit, simppelit kynnet, jotka todistaa sen että nättiin lopputulokseen ei aina tarvi sirkustemppuja -onneksi.

 4. Oon joskus onnistunut perustella itselleni jo olemassa olevien lakkojen avulla etten tarvitse Smooth Sailingia, mutta nyt tekee taas tiukkaa ja pitää koittaa muistella vanhat perusteluni.. Se on niin nätti ja sopii kyllä hyvin yxiin Nyxin kanssa! ;)

 5. Smooth Sailing on IHANA! Ja niin ovat nämä kynnetkin :) Mutta voi ihme noita niittejä – en tajua miksi ne värjäävät :O

  1. En tajua minäkään, liekö metallissa joku joka reagoi kemikaalien kanssa. Harmi, en oikein tiedä viittiikö näitä enää käyttää ainakaan jos suunnittelee ranskiksia lähitulevaisuudessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *