Smashbox Cover Shot: Ablaze

Muistatteko vielä onnettoman yritykseni päästä käsiksi Smashboxin Cover Shot Ablaze-palettiin?


Mua jäi tietenkin harmittamaan ja vaivaamaan tuo pahuksen paletti, kaunein näistä kaikista.
Eräänä päivänä pyöriessäni Kickissä myyjän kanssa tuli puheeksi palettiharmistus ja hän kertoi, että heille saattaisi tulla vielä muutama kappale lisää Ablazea. Haluaisinko jättää puhelinnumeroni ja alustavan varauksen? Ai haluaisinko? No arvatkaapa!


Ja kuten kuvista voi päätellä, onnistuin tällä tavoin saamaan viimeinkin itselleni Ablazen. Paletteja oli tullut myymälään vain kaksi kappaletta ja molemmat oli varattu etukäteen, joten kyllähän mulla nyt on olo, että kokoelmassani on jotain todella ainutlaatuista:)


Ablazessa on juuri ne sävyt, joita eniten käytän ja vieläpä pienellä twistillä. Laatu on hyvä, mielestäni parempi kuin lohduksi ostamassani Golden Hourissa. Näistä saa arkimeikkiinkin kivasti väriä, ettei aina tule mentyä vaan sillä neutraalilla nudelinjalla.


Olen vallan meikannut nyt tällä paletilla yhdessä IsaDoran Cool Matt-kokoelman uutuuspaletin kanssa. Yhdessä nämä muodostavat todella toimivan kombon vaikka reissuun.

Tietenkin ostostapahtumaa seuraavana päivänä postista tipahti -20% alekuponkin Kicksiin:D Maksoin tästä siis normaalihinnan 29,50€ mutta elämä on.

Olettekos hankkineet näitä Cover Shot paletteja?

24 thoughts on “Smashbox Cover Shot: Ablaze

  1. Tässä on selvästi intensiivisemmät sävyt kuin Golden Hourissa. Ja tykkään tästä muutenkin enemmän kuin siitä. Harmi, että on kausipaletti:/

  1. No minustakin. Kyllä tälle olisi tilaa ihan pysyvässä valikoimassa, on kuitenkin aivan erilainen kuin muut Cover Shotit.

 1. Kävin hipelöimässä näitä kickissä ja ihastelin etukantta, mutta en kuitenkaan kokenut pakottavaa tarvetta ostaa (itselleni kalliiksi luokiteltavaa) palettia. Ihastelen sitä sitten muiden käytössä :)

  1. Etukansi on käytössä hauska, mutta mahdoton kuvata:D Kaikki kuvat näyttää jotenkin tärähtäneiltä. Eihän tämä ihan edullinen ole ja suhteessa esim. isompiin Smashboxin paletteihin aika kallis. Sama homma kuin UD:lla, pikkupaletit on aika tyyriitä isoihin verrattuna.

 2. Nätti kuin mikä. Olisivat myös minun sävyjäni mutta eihän tätä saa enää. No, paletteja on kyllä kertynyt mutta mitä enemmän niitä on, huomaa että aina tarvii kuitenkin täydennystä toisesta. Vielä ei yksikään sisällä ihan kaikkea tarpeellista. Too Faced persikkapaletti on tähän mennessä täydellisin, johon ei välttämättä tarvitse mitään lisäystä muualta.

  1. Mä en kans käsitä tätä palettimaniaa, oikeasti en tarvisi YHTÄÄN uutta luomiväripalettia muttaa…..onhan mulla varmaan satakunta punasävyistä kynsilakkaakin, että aina niissä joku ero on.
   Tykkäisin luultavasti myöskin persikkapaletista, jos sen saisi ilman tuoksua. En tosin ole livenä tuoksutellut, mutta jos siinä on samanhenkinen tuoksu kuin suklaisissa paleteissa, niin en pysty sitä käyttämään. Harmi, koska nekin olis tosi nättejä.

  1. Amerikkalasta varmastikin mutta en osaa vinkata ostopaikkoja:/ Tietty voit hiillostaa Kicksin myyjiä, jos niille sattuisi näitä vielä tulemaan lisää:)

 3. Musta tuntuu (kans), että Kicksistä tulee alekuponki aina vaan, jos ostat jotain, siis tyyliin just päivän tai parin päästä :D Vai voiko mulla olla aina vaan niin surkee tuuri/ajoitus :DD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *