Smashbox + Casey Holmes = en voinut vastustaa

OIKEASTI en olisi tarvinnut uutta korostustuotetta, mutta erehdyin nappaamaan tämän paletin käteeni Kicksissä, enkä sitten saanut laskettua sitä hyppysistäni.

Olin toki noteerannut palettien ilmestymisen, vaikka Casey Holmes ei sano mulle mitään, koska en edelleenkään seuraa ketään tubettajia. Mutta ihan sama, paletti on niin kiva, että vaikka se olisi toteutettu yhteistyössä joulupukin kanssa, mä olisin joutunut tän ostamaan.


Spotlight Palette-korostuspaletteja on kahta erilaista, lämpimämpi ja tummempisävyinen Gold ja sitten tämä hankkimani Pearl, jonka sävyt ovat pronssisempia ja vaaleampia.


Aivan erityisesti innostuin oikean reunan Blow A Fuse-sävystä, jossa on mukana selvemmin erottuvia irrallisia kimallepartikkeleita. Eihän ne kuvassa tietenkään näy, kun näitä korostustuotteita on hankala esitellä muutoin kuin videolla. Mutta yritin!


Sävyt vasemmalta lukien Turn It On, Crank It Up ja Blow A Fuse. Mielestäni nämä on aika maltillisesti hohtavia eli jos hakee oikein tajunnanräjäyttävää hohdetta, sitä ei tästä paletista löydä. Kovin vaaleaihoinen voi myös kokea sävyt turhan tummiksi itselleen.

Myönnän, että mun ostopäätöstäni siivitti aika paljon lompakossa poltteleva alekuponki ja bonusseteli, joiden jälkeen tästä jäi maksettavaksi 25,50€ normaalihinnan ollessa 35€. Sekä myös se, että oltiin kesäkuun puolella, ja olin selviytynyt suht vähillä ostoksilla toukokuusta.
Vaan onhan tää nyt nätti ja hyvälaatuinen paletti ja mä käytän highlightereita joka ikinen kerta meikatessani….eikä mulla myöskään ole mitenkään tolkutonta määrää korostustuotteita, toisin kuin esim. luomivärejä.


Käytätkö korostustuotteita?

12 thoughts on “Smashbox + Casey Holmes = en voinut vastustaa

 1. Käytän kyllä päivittäin – ja melkoisesti niitä onkin tullut hamstrattua :D
  ..ehkä on ihan onni ettei Kicksin myymälää löydy omalta paikkakunnalta, aika herkästi siellä tuntuu sortuvan ostoksille kun teitä muita on seuraillut xD

  1. Mun akilleen kantapääni ovat luomivärit; niitä en tarvisi enää yhtään lisää. Enkä kyllä korostustuotteitakaan tämän paletin jälkeen:)

 2. Käytän, ehdottomasti! Mä ostin tän paletin heti kun näin sen meidän Kicksissä <3 Koska Casey <3 ;) Käytän joko tätä tai old schoolisti MACin Soft & Gentleä, joka vaan on tosi kaunis korostaja :)

  1. Oikeasti joskus mietin, että miten sitä ennen edes tultiin toimeen kun ei ollut näitä korostustuotteita. Niin itsestäänselvästi ne nykyään kuuluvat myös arkimeikkiin:)

 3. Mulla on käytössä vain ja ainoastaan ne Lumenen hohdepisarat (vai mikä lie runollinen nimi niillä nyt olikaan). 50+ nassun kanssa on oltava aika maltillinen noitten korostavien jutskien kanssa, mutta Lumenen aprikoosinen sävy oli hyvä talvikäytössä.

 4. Ihanan näköinen paletti! Itse en raaski oikein highlitereita ostaa kun omistan mary louminazerin ja vaaleammat lumenen pisarat. Ne kuluu niin hitaasti enkä osaa vaihdella arkimeikkiä kauheasti. Vielä ainakaan:)
  Sitten mulla olisi kysymys siitä lieracin finnien nitistäjä aineesta mitä kehuit aiemmin. Ostin sitä ja laitoin eilen illalla kasvoihin. Kuuluuko se jättää koko yöksi? Ohjeessa luki vaan laita illalla.

  1. Sulla on tuossa kaksi oikein hyvää tuotetta, niillä pärjää kyllä:) Mary Lou oli mun ensimmäinen korostustuote ja se sopii kyllä tosi monille.
   Lieracin hankalaniminen näppynujertaja tosiaan jätetään kasvoille yöksi ja aamulla olen pyyhkinyt loput aineesta vanulapulla pois. Se ei onneksi tahri petivaatteita eli on turvallinen jättää kasvoille:)

 5. Highlighterit on mun lukuisista heikoista kohdista yksi ja varsinkin näin ennen kesää ehkä eniten tapetilla, koko ajan haluaisin uusia ja ihania korostuspuutereita vaikka ennestäänkin niitä on miljoona. Mutta viimeisen parin kuukauden ajan oon suurimman osan silmämeikeistäkin tehnyt highlightereilla joten kyllä niitä käytettyä tulee! Tää on tosi nätti paletti näemmä :)

  1. Mäkin kokeilin sun vinkistä korostuspuuteria myös luomille, ja hyvin se toimi sielläkin, eli kyllä nää on tosi monikäyttöisiä ja siksi onkin perusteltua omistaa monta erilaista:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *