Skittlette viikossa pitää lääkärin loitolla

Viikko alkaa turvallisissa merkeissä, Sissi’s Skittlette Factoryssa on taas tehtailtu tutun ja hyväksi havaitun kaavan mukaisia kynsiä. En vaan saa tarpeekseni mix & match-tyylistä ja alati paisuva testaamattomien lakkojen määrä osaltaan houkuttelee tarttumaan useampaan lakkapulloon kerralla. Sitten jos lakkaankin yksiväriset kynnet, tulee ihan meh-olo ja ne tuntuu jotenkin tylsiltä ja keskeneräisiltä.

 

Tällä kertaa käytin yhtä uutta tulokasta ja yhtä jo viime kesänä Anttilan alelaarista bongaamaani yksilöä, josta ajattelin ostohetkellä, että ”oh, ruskea….no mä käytän tätä sit syksyllä ja ei se oo ees kallis”. Melkein meni kevääseen mutta kahdella kerroksella peittävä Mink Muffs oli ihan mainio ostos sillä 7€:lla jonka siitä pulitin. Nätti perusruskea, näitähän nyt tarvii tämän tästä – kuten huomaamme:D

Uutukainen on Essien Resort 2014-kokoelmaan kuuluvat nude-beigeosaston edustaja Cocktails & Coconuts. Lakassa on mukana Essien ihastuttava shimmer ja se olisi peittänyt kahdella kerroksella, mikäli olisin laittanut alle tavanomaiset kaksi kerrosta aluslakkaa (Nail Repair + aluslakka).
Kuvittelin oikaisevani vähän ja jätin ärsyttävästi paksuuntuneen Nail Repairin pois mutta en ottanut huomioon uurteisia kynsiäni ja tasaisen tuloksen aikaansaamiseksi jouduin laittamaan vielä kolmannen värilakkakerroksen. Ohuellakin sudilla C&C oli kiva ja helppo levittää.

Tikulla Cocktails & Coconuts näytti paljon keltaisemmalta kuin kynsillä ja etukäteen mietin, riiteleekö lämminpohjainen sävy ihonvärini kanssa mutta se sopikin minulle ihan hyvin.

Koska Pueenit eivät vieläkään(!!) ole saapuneet luokseni, leimasin Konadin ruskealla Ginan Whiten päälle kukat Emily de Mollyn laatasta EDM05. Ihan prikulleen en onnistunut mutta saapi kelvata, livenä ei huomaa jos yhdestä kukasta puuttuu puolikas;)

Sen sijaan hyvä uutinen on, että yksi paha puute koristelutarvikevarastossani on korjaantunut: sain litteitä valkoisia niittejä! Valittelin jo marraskuussa tässä postauksessa niiden puutetta, mutta ilokseni löysin Born Pretty Storesta näitä littanoita. Niittien halkaisija on 2mm ja ne ovat varsin passelin kokoisia etusormeeni. Peukalon jätin koristelematta ja siinä on Cocktails & Coconuts yksistään.

Born Pretty Storen -10% alekoodini GBL91 on vielä hengissä ja sitä kannattaa tilatessa hyödyntää, toimituskuluthan ovat aina ilmaiset.
Essie Cocktails & Coconuts ja niitit on saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.
White stud rhinestone were sent to me  for review by Born Pretty Store. Remember to use my discount code GBL91 for 10% off.

41 thoughts on “Skittlette viikossa pitää lääkärin loitolla

 1. Kauniit!<3 Mun oli myös tarkoitus tehdä viimeisimmäksi jotkut nude/ruskeat skittlettet, mutta jostain syystä kynsillä loistavin taas paljon räväkämmät värit. Ehkä seukki kynsiin sitten sitä rauhallisempaa värimaailmaa, sillä Essien Chinchilly on huudellut laatikosta pääsyä kynsille!:)

  1. Siinä on muuten yksi lakka, jonka vois itekin kaivella käyttöön, se on jäänyt luvattoman pitkäksi aikaa unholaan itsekin. Odottelen sun versiota myös:)

 2. Ihanat! :) Kaunis värimaailma. Skittletet on kieltämättä älyttömän koukuttavia, tekisi mieli tehdä aina pelkästään joko skittlettejä tai ranskiksia. :D

  1. Niin on! No ranskiksia ei ehkä niinkään mutta nää skittlettet on kyllä todella addiktoiva lakkaustyyli. Seuraavassa postauksessa on sentään luvassa vaihteeksi jotain erilaista:)

  1. Mä en käsitä missä ne kuppaa, vieläkään ei ole tulleet>:( Oon ehkä vika joka ne saa käsiinsä ja kaikki on jo kyllästyneet omiinsa siinä vaiheessa:D

 3. Wau, tosi upeat! Itselleni ruskea on jotenkin vaikea sävy kynsissä, mutta sä sait mutkin nyt vakuuttuneeksi siitä, että tarvin tollaisen ruskean lakan. :p

  1. Ei mua haitannut yhtään että vähän jotain pientä puuttuu, ei se oo aina niin justiinsa:D
   Nyt kun saa käyteltyä pois nämä nudet niin voi alkaa katsella kohta jotain keväisempiä sävyjä kynsille. Seuraavassa postauksessa onkin luvassa vähän pirteämpiä värejä jo:)
   Kiitos kommentista:)

 4. Vautsivau! Menee niin mun omaan lakkamakuun ettei tosikaan :) Rakastan Essien lakkoja, erityisesti näitä nudeja ja ruskeita. Mink Muffs on ollut harkinnassa jo pidemmän aikaa, jos sen jostain löytäisin. Olen kyllä nähnyt sitä lähi-Anttilani ständillä ihan viime aikoina, miksihän ovat myyneet sitä alennuksella aiemmin pois? :o

  1. Kiitos paljon:)
   Tuolla Myyrmäen Anttilassa oli yhteen aikaan useampiakin perusvalikoiman sävyjä alelaarissa, en kyllä tajua miksi:o Mutta useamman pullon kanssa olen sieltä poistunuy hyvillä mielin…nyt lienevät tulleet katumapäälle koska pitkään aikaan ei ole ollut kuin jotain yksittäisiä mavaloita ja trindejä alessa. Harmi:D

 5. Ihanat ruskean sävyt <3 Mullakin on tuo MM odottamassa kokeilemattomien pinossa, mutta aina vaan se jää testaamatta… Ja hommasin muuten tuota GT:n valkoistakin, testailen sitä kun Blanc loppuu ja saan sen pullon uusiokäyttöön :) Hyvältä tavaralta White vaikutti tikutettaessa.

  1. Se näytti pullossa jotenkin tosi epämääräiseltä ja onkin kynsillä paljon kauniimpi, oikein yllätyin:o)

   Liputan yhä Whiten puolesta, täytin just Blanc-pulloni sillä kun se oli vajunut alle puolivälin eli lienen käyttänyt lähes kokonaisen pullon Whitea. Ihanaa, kun saa peittävän pohjan jo yhdellä kerroksella esim. vesimarmoroitiin:) Se kyllä vaatii Essien sudin avukseen, lakan oma suti on aika surkea.

 6. Nää on niin nätit että en kestä. Enkä kestä sitäkään että oon ohittanut ton MM:n alelaareissa jo monta kertaa kun se on pullossa niin kamala. Kraah!!!

  1. Kiitos linkistä! Mä kävin tutkailemassa ja en oikein tajunnut mitä kautta noi kuvat on jaettu kun siinä ei näkynyt alkuperäistä lähdettä mutta kuitenkin kuvaa klikkaamalla pääsi ko. postaukseen. Jäi vähän hämärän peittoon koko juttu:o

  2. Joo mäkään en tota pinterestiä tajua.. Ilona jotain Chicosissa höpötti että kuinka se toimii mutten päässyt tähän ihan jyvälle..

  3. Siellä voi ”pinnata” toisten kuvia omiin kansioihin mutta yleensä niissä näkee aina suoraan mistä se kuva on lisätty ja tässä ei nyt näkyny, mikä oli vähän outoa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *