Sivellinsaippua Essenceltä

Mun mielestä on aivan mahtavaa, että ruokakauppareissulla voi spottailla kivoja kosmetiikkatuotteita pikkurahalla. Viime viikolla kirjoitin Catricen kynsilakoista ja nyt esittelen uusimman maitokauppahankintani.

Essenceltä on ilmestynyt Trend edition-kokoelma Hello happiness!, johon kuuluu useita erilaisia siveltimiä sekä sivellinsaippua.
Olen testannut koko joukon erilaisia sutiputsareita ja ne myös kiinnostavat mua, joten reilun kolmen euron hintaisen kätevään rasiaan pakatun saippuan ostamista ei tarvinnut kauaa miettiä.


Rasian pohjalla on kerros vaahtomuovia tjsp, joten saippuan voi jättää käytön jälkeen rasiaan kuivumaan, kansi toki auki.


Testasin saippuaa sekä puuterimaisilla luomiväreillä että hankalimmalla mahdollisella poispestävällä voidemaisella tuotteella, eli Joe Blascon peitevoiteella. Luomivärit irtosivat vaivatta kertapesulla, mutta peitevoide vaati 2-3 saippuointikertaa. Apunani oli sivellinten pesumatto, kuten aina.


Essencen Trend edition-tuotteet tuntuvat katoavan kauppojen hyllyiltä niin vikkelään, että ostan varmasti toisenkin saippuan varastoon, jos näitä vielä seuraavalla kauppareissulla on jäljellä. Säilytän sivellinten pesusaippuaa keittiön tiskipöydällä, koska aamuisin siinä on kaikkein nopeinta pesaista esim. meikkisieni, ja siistissä rasiassa tuleva saippua on silmälle miellyttävämpi kuin epämääräisen muotoinen pala marseillesaippuaa.


Essenceä myy myös Pretty.fi laajalla valikoimalla, mikäli lähikaupasta ei hyllyä löydy tai tuotteet ovat jo päässeet loppumaan.

14 thoughts on “Sivellinsaippua Essenceltä

 1. Kiva ja kätevä tuote:) Mä en koskaan ruokakauppareissulla löydä mitään essencen uutuuksia – aina väärään aikaan paikalla. Nettikaupoistakin on tietysti aina ne kivoimmat jutut loppu, yleensä. Mutta kohta tulee taas uusia uutuuksia, joita ei löydä mistään… Anteeksi, kitinä;)

  1. Mäkin olen metsästänyt sitä Essencen primeria, jota kaikki kehuu, tuloksetta eikä sitä ollu Prettylläkään, argh. Kyllä tästä saa ihan aiheellisesti kitistä <3

 2. Tänne asti harvemmin eksyy kaikki trend editionit, joten tilasin tämän kosmetikilta. Rasia on kyllä kätevä ja mietinkin josko pilkkoisin marseille saippuasta paloja kun tämän olen tyhjentänyt.

  1. Olen koittanut leikata marseillesaippuaa, mutta se tuppasi vaan murenemaan hulluna. Olis kyllä kätevää, jos isoa möhkälettä saisi pienemmäksi!

 3. Kuinka kätevää! Nyt täytyykin koittaa bongata tämä lähi-Tokmannilta. Kiva kun esittelit, muuten olisi mennyt tämäkin ihan ohi. :)

  1. Toivottavasti löydät! Mä etin kans tänään Tokmannilta toista kappaletta, siellä ei ollut lainkaan, mutta Cittarista sitten tärppäsi.

  1. Tämä ja ne siveltimet löytyivät Citymarketista. Tokmannilla ei tosiaan ollut, vaikka kävin Kaisaniemessä kahden metrin hyllyllä spottailemassa. Olen parissakin Cittarissa (Sello ja Myrtsi) tätä kokoelmaa nähnyt mutta olisihan se kiva, jos uutuudet löytyisivät aina about samaan aikaan kaikista kaupoista.

 4. siis, JES. tätä on odotettu! BB:n saippuan kotelo on tosi kätevä (sekä mukana tuleva minisivellinmatto) mutta onhan se hinta ihan tosi korkea. Tervetullut vaihtoehto siis!

  1. Mäkin säästin sen kotelon, kun aattelin, että jos sille tulee myöhempää käyttöä…no ei oo vielä tullut, mutta muistat ehkä mun purkkikokoelmani, eli mähän säästän mm. kaiken.

 5. Mä satuin pari, kolme viikkoa sitten todella kreivin aikaan erääseen halpakauppaan, siellä just täydennettiin hyllyä ja sain napattua sen hypetetyn pohjustajan :D Mutta se ei ihan vienyt mun sydäntä, täytynee ottaa se tehotestiin niin näen, tulenko lopulta tykkäämään vai en :)

  1. Mä onnistuin nyt tilaamaan sen Prettyltä ja samalla pari muutakin meikkijuttua (tietenkin, kukas nyt vain yhtä tuotetta tilaisi) ja ootan kyllä mielenkiinnolla, millainen se on. Pohjustajat on siitä jänniä, että kaikki ei aina sovi yhteen kaikkien meikkipohjien kanssa, mutta kun löytää sen täydellisen kombon, niin avot. Eikä kaikki tietenkään sovi kaikille ihotyypeillekään, mutta mielelläänhän sitä antaa tällaiselle paljon puhutulle tuotteelle uuden mahdollisuuden:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *