Sinivihreää

Olin kuin pikkulapsi karkkikaupassa kun viimein piinallisen odottelun jälkeen sain näppeihini Pueenin uuden Stamping puffet-laattasetin. Samaan aikaan tilannut blogikollega sai pakettinsa lähes viikkoa aiemmin joten arvaahan sen, miten hermona olin odottelusta ja olin varma, että laatat lepää tullimiesten haavissa. Paketin päälle oli vielä typerästi merkitty arvoksi $42 (settejä oli kaksi) joten hyvin olisi voinut jäädäkin. En arvosta.

Setti on kyllä kaiken odottamisen väärti; laatat ovat todella ihania ja näin ensimmäisen kokemuksen perusteella myös leimaavat oikein hyvin. Olen yleensä laittanut kiertoon ei-mieleiset laatat hankkimistani kokoelmista mutta Pueenin laatoista toistaiseksi yksikään ei ole päätynyt myyntiin. Love elements-setissäkin oikeastaan jokaisessa laatassa on jokin kiva kuvio ja näissä uusissa taitaa olla sama homma. Kun koko laatta vielä on yhtä kuvaa, leimailumahdollisuudet ovat lähes rajattomat. 
Valitsin testaamattomien lakkojen viuhkasta kolme toisiinsa natsaavaa lakkaa ja Helmeristä vielä yhden kaveriksi. Ginan Minty Lavender vaati peittääkseen kolme kerrosta ja samalla vaivalla laitoin IsaDoran Ocean Driveakin kolme vaikka kaksi melkein olisi riittänyt. 
Leima on Pueenin laatasta 59.
Farkunsininen ihanuus, Bachelor’s Button, on lahja ystäviltä ja Tell Me A Sea-cret puolestaan jatkaa omituista matkaansa jonka aiempia käänteitä voi lukea täältä. Voin kertoa, että tämäkään ei peittänyt meillä edelleen leijuvaa hiirenraadonhajua vaikka jossain muissa olosuhteissa tukka olisi voinut nousta pystyyn.

Pitäisiköhän vaan muuttaa pois? 

Leimat ei juuri erotu kynsiltä kuvissa, joten laitoin iloksenne jättipeukalon.
Kuinkas moni on jo Pueeninsa saanut ja ehtinyt testaamaan? Tykkäättekö? :)

22 thoughts on “Sinivihreää

 1. Leimauksia en oo ikinä kokeillu, oon outo, tiiän :D Mut aina ihailen kaikkien muiden leimailuja kun ne on niin nättejä! Nää kynnet on kans kauniit, väritki tosi ihanat:)

  1. Mä leimailen mielelläni vaikka en ole erityisen lahjakas mutta se on aika kivaa hommaa ja onnistuminen palkitsee:) Kiitos Anni ja kokeile ihmeessä joskus vielä:)

 2. Aivan ihanat kynnet ja nuo värit ahhh!
  Omat Pueenin laatat ovat vielä matkalla.. Innolla odotan, josko ne vielä tällä viikolla tulisi!

  1. Kiitos Fani! Tää on kyllä hyvin mieleinen setti, on taas pitkäksi aikaa kivoja laattoja…paitsi että MoYou julkaisee kiusalliseen tahtiin uusia…..

 3. Onpa nätit !
  Miulle tuli viime viikolla omat Pueenin laattani. Ja itseasiassa testasin samaa laattaa ensimmäisenä kuin sinäkin, mutta hieman eri kohdasta :D

  1. Nämä on eri tavalla kivoja kuin esim. MoYoun yhden kuvan laatat joita en ole hankkinut kuin yhden. Näissä on selkeämmin eri kuviot hahmotettavissa mutta jos kaipaa perinteisiä laattoja niin Pueenin Love Elements on aivan ihana:)

 4. Nopeasti katsoen luulin kynsien olevan koristelematta, mutta lukiessani ja katsoessani tarkemmin tajusin niissä olevankin nuo leimat :) kynnet näyttää ihan kuin kirkkailta karamelleilta joihin on maalattu kaunis käärepaperi. Jotenkin nämä vaikuttavat myös rauhoittavilta vaikka värit ovatkin räikeät ja hienoa että sait vihdoin laatat kotiin ! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *