Sinistä

Otsikko on yksinkertainen, mutta vastapainoksi tähän lakkaukseen on ladattu melkein kaikki kuviteltavissa olevat tyylit ja elementit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kokonaisuus säilyi onneksi siitä huolimatta rauhallisen näköisenä.

Vaalea sininen on tuttu Essie Salt Water Happy, yksi viime vuoden kauneimmista lakoista. Sitä on kynsillä kaksi kerrosta. Kaverina on Essie Truth Or Flare, jonka crellykoostumus vaati tällä kertaa kolme lakkakerrosta, koska päälle ei tullut koristeluja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pikkurillissä on Zoyan Nyx-tekstuurilakka (3 kerrosta).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Leimasin Salt Water Happyn päälle Truth Or Flarella, koska en halunnut peittävää tai hallitsevaa leimaa. Verkkokuvio on Über Chicin laatasta 1-03. Leimojen päälle laitoin vielä siirtokuvat, ja niiden päälle Swarovskit. Kyllä on kaikkea:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mukavaa viikonloppua!

24 thoughts on “Sinistä

 1. Ei hemmetti miten upeat! <3 Ihan mielettömän harmoninen kokonaisuus, vaikka erilaisissa lakoissa ja koristeluissa riittääkin tutkittavaa :) WAU!

  Mukavaa viikonloppua myös sulle muuttotouhujen keskelle, itsellä vielä loppusiivous vanhalla asunnolla odottaa pääsiäisen pyhiä.. :D

  1. Kiitti! Näissä ehkä vähän lähti mopo ja kaikkea piti laittaa:D

   Loppusiivous on NIIN tuskastuttavaa, kauhulla odotan jo omaa. Sitä haluaisi vaan laitella uutta eikä ollenkaan enää palata sinne vanhaan tekemään yhtään mitään. Tsemppiä!

 2. Mun mielestä nämä kynnet on ihanat! Noi molemmat Essien lakat on aivan upeita! Ensi kuussa on mun ”saa ostaa vähän enemmän” kuukausi, joten.. =)

 3. onpa kauniit lakkaukset! Ja muutenkin sulla on ihan kadehdittavan kauniit kynnet, ne tunnistaa kuvista vaikkei nimeä/blogin nimeä näkyisikään :) — saisipa joskus omatkin kynnet samaan jamaan…( No, kesää odotellessa, silloin ne yleensä suostuu kasvamaan nopeasti ja kestäviksi, mutta sitten kun kesä vaihtuu syksyksi, alkaa poikkinapsahtelu ja kauhea liuskottuminen. Ajattelin joskus ettätällainen johtuu auringosta ja tankkasin d-vitamiinia ym ym, mutta eipä ollut mainittavaa vaikutusta… kumma juttu.) Mutta omia kynsiä kun ei viitsi (siis VOI) ihastella, on kiva kun voi seurailla teitä kynsibloggaajia :) -tulee aina pikkaisen parempi mieli itsellekin kun näkee nätit lakkaukset :) :)

  1. Kiitos ihanasta kommentista <3
   Kynsien kuntoon vaikuttaa ulkoisten tekijöiden lisäksi niin moni muukin asia ja itselläni on käynyt geenilotossa sen suhteen varsin hyvä tuuri. Toki jos alkaisin laiminlyödä hoitoa, kyllä se nopeasti näkyisi mutta katastrofikuntoon tuskin ikinä saisin kynsiä tai käsiä. Tai, katsotaan nyt muuton jälkeen:P

   Oletko kokeillut sinkkiä? Jotkut sanovat sen auttavan, samoin monet ovat hyötyneet erilaisten piimaa- tai kalkkivalmisteiden käytöstä. Kaikkea ei tietenkään voi eikä kannata ehkä kokeilla mutta onneksi kesä on tulossa ja tilanne korjautuu varmasti sullakin:)

 4. On kyllä tosi rauhallisen ja tasapainoisen oloinen kokonaisuus vaikka tässä on montaa eri lakkaa ja koristelujakin luonnollisesti löytyy. Tosi kaunis ja elegantti lakkaus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *