Sininen uni

Zoyan Zenith-talvikokoelmaa odotin kuin kuuta nousevaksi, sillä halusin kiihkeästi kaksi lakkaa kokoelmasta.
Olin etukäteen ajatellut, että haluan ensin lakata Paytonilla, koska se oli ykkössuosikkini swatch-kuvien perusteella. Kun lakat sitten saapuivat, pääsi kynsille kuitenkin Dream, sillä en ollut pitkään aikaan lakannut sinisellä mutta tummia punaisen ja ruskean eri sävyjä olen käyttänyt paljon.

Upea holo-mikroglitterillä pakattu lakka vaati 2 kerrosta peittävyyteen. Tunaroin itse lakatessani (koska vahtasin samalla koukuttavaa Orange Is the New Black-sarjaa) ja huomioni herpaantumisen vuoksi pariin kynteen jäi ensimmäisellä kerroksella läpikuultavia kohtia (joita toinen ei täysin peittänyt), joten lakkasin suosiolla kolmannenkin. Jotain sarjasta kertoo sekin, että lätkin pari siirtokuvaa väärin päin kynsille ja oli pakko irrottaa ne puoliväkisin, kääntää oikein päin ja toivoa, että ne vielä tarttuisivat kiinni.

Lakka oli kynsilläni neljättä päivää ilman hädin tuskin edes havaittavaa kulumista ja kyllä näitä kynsiä tuli tuijoteltua ihastuneena vähän väliä. Tavallisista hololakoista poiketen Dream kimaltaa vähäisemmässäkin valossa kauniisti ja sopii hyvin alkutalveen.

Ihanaihana:) Uskoisin, että tästä tykkäävät myös ne, jotka eivät muutoin ole sinisten lakkojen ystäviä.

Zoya Dream
Zoya Payton & Dream

Suomeen kokoelman lakat saapuvat marraskuun aikana.

Dreamille voi löytyä myös budjettivaihtoehto. Sain käsiini viikonloppuna kasan rapakon takaa kimppatilattuja L.A. Girl-merkkisiä lakkoja.

L.A. Girl 3D Effects

Tätä kuvaa vilautinkin jo Facebookissa. Kynsillä Zoya Dream ja pullossa L.A. Girl Brilliant Blue.

Lakoissa on pieni ero, Brilliat Blue on tikulla aavistuksen eri sävyinen ja mikroglitterit ovat hitusen pienempiä. Ero on kuitenkin marginaalinen.

Saatavuus ei ole juuri sen parempi kuin Zoyallakaan. L.A. Girlin lakkoja myy ainakin Cherry Culture.

42 thoughts on “Sininen uni

 1. Upea tuo lakka :o ooh!

  On muuten sitten tosi koukuttava ja hyvä sarja ;) katottiin 1 kausi vissiin 4 päivän aikana :D onko tosta jo tullu kausi 2? :o

  Mä ehkä sorrun tilaamaan muutaman zoyan tai L.A girlisin :p

  1. Se kakkoskausi ilmestyy joskus ensi vuonna, mä odotan sitä myös innolla. Pari jaksoa ekasta on vielä katsomatta, olen pantannut niitä koska jos (kun) se jää johonkin piinalliseen kohtaan, odotuksesta tulee tuskainen:D

   Lakkasin L.A. Girlsin tuolla punaisella Sparkle Rubylla ja oli tosi hyvälaatuinen lakattava, uskallan kyllä suositella kokeilemaan näitäkin:)

 2. Tää on niin tätä. Zoyan maahantuojalle ei ollut tullut vielä messujen aikaan edes swatch-kiekkoja näistä. Itsekin kirosivat, kun meille vaan jostain syystä toimitetaan kaikki myöhään. Juuri tuo samainen sininen on mun must have. :)

  1. Mäkin sille jo hätäpäissäni laitoin ennen messuja sähköpostia, että saisiko näitä jo messuilta mutta kuulin, että Eurooppaan toimitukset alkavat sen verran myöhemmin, ettei ehdi:/

 3. Ihanat kynnet, Dream on niin kaunis ja siirtokuvatkin sopivat hyvin sen kanssa :) Onneksi itseltänikin löytyy tuo lakka. La Girlitkin tekisi mieli hankkia, mun piti silloin niitä ostaa kun oli se ale mutta jotenkin se pääsi unohtumaan :D Laatu vähän epäilyttää vaikka en muista lukeneeni noista yhtään mitään huonoa, mutta odottelen ainakin vielä sun mielipidettä noista ennenkun tilaan :)

  1. Mä lakkasin tosiaan tuolla punaisella, Sparkle Rubylla, ja oli ihan älyttömän hyvä. Postaan siitä varmaankin keskiviikkona, kuvat on jo luonnoksissa.
   Näitä on kyllä kehuttu ja jos loput on yhtä hyviä niin oli paras ostos pitkään aikaan:)

 4. Voi luoja mikä upeus tuo lakka! Pöh, miksi ihmeessä zoyan pitää olla niin hankalasti saatava. Mutta voi olla, että tämän jo tuon paytonin joutuu jostain metsästämään.

  1. Samaa mäkin manaan aina ja etenkin, kun haluaa jotain uutta ja mieluiten HETI. Kyttäilin ebayssa tovin ennen kuin löytyi edes tolkun postareilla Suomeen toimittava myyjä, nyt näitä saanee jo vähän kohtuullisemmilla ehdoilla:)

 5. Tosta lakasta tulee mieleen ”kylmän viileys” mutta eipä se mielikuva sitä mitenkään rumenna; kaunis on sinunkin manikyyrisi Dreamilla. Ja tämä lakka on onneksi tulossa myös minulle… :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *