Sininen on uusi punainen?

Jos eilen postaamani O’Hara oli lakka, josta tiesin jo ennen ensimmäistä siveltimenvetoa että tulen pitämään siitä, aiheutti seuraavana odotava pullo pelon sekaista hämmennystä. Tartuin epävarmoin fiiliksin Cirquen Bejewelediin heti tuoreeltaan sen saavuttua kaukomailta. Swatch-kuvissa se toki näytti upealta, enhän muuten olisi sitä hankkinut, mutta siinä oli yksi perustavaa laatua oleva ominaisuus.

Se on sininen.

Lisäksi se on lineaarinen holo enkä ole kovin niistä perustanut.
Sininen on ollut hankala väri minulle mutta ehkä jonkinlainen pelinavaus tapahtui hiljattain kun suorastaan rakastuin sinisiin kynsiini.

Väri ei tule syrjäyttämään punaisen tai lilan valta-asemaa mutta voi hyvä tavaton, miten hienoja sinisiä lakkoja onkaan olemassa! Ihmiset, poistukaa useammin mukavuusalueeltanne ja kokeilkaa uusia värejä, niitä vieraampiakin! Mutta valitkaa huolella ettette pety ja karsasta entistä enemmän näitä vieraita värejä.

Kyselin perheenjäseniltä (joita aihe ei juurikaan kiinnosta), että jos mulla on ihan *piip* hieno lakka, niin saanko postata siitä 75 kuvaa nettiin? Lakkaa kuvatessa nimittäin kuvia kertyi liki tuo määrä ja vaikka oma blogini onkin, niin rajoitin nyt hiukkasen määrää. Mutta on niitä silti aika monta:)

Aurinkoa ei lakkausajankohtana ollut tarjolla joten rakentelin pienen keinoauringon lightboksiini, päivänvalolamppujen tasainen valo kun ei tuota holoefektiä suostu näyttämään.
Mainitsin muuten aiemmin, että lineaariset holot eivät niin sytytä mutta tämä lakka on mieleinen, sillä efekti ei ole niin voimakas, että se peittäisi itse värin alleen. Näin valitettavasti käy monissa hololakoissa ja kaikki värit näyttävät aika samalta.

Lakkaa on kolme kerrosta, peittävyys ei ollut ihan huippuluokkaa ja halusin intensiivisen tuloksen. Levittyvyys ihan hyvä, alla oli aqua base joten mitään kaljuuntumisefektiä ei syntynyt. Kuivui nopsaan, ei valittamista. Lakassa oli yksi jännä erityisominaisuus: tuoksu. Tuoksu ei ollut perinteisen kynsilakkamainen vaan jotenkin…saippuamainen o.O

”Auringossa” otettu kuva

Tämä myös

Ja jotta ihmeteltävää riittäisi, täällä on pullokuvakin! ~aaltoja~

Koristelut simppelillä linjalla, siirtokuvat oli sangen rasittavat tapaukset, koska ne eivät irronneet taustapahvista ilman lievää väkivaltaa ja karkailivat kynneltä jonka piti olla jo kuiva.

Testasin samalla ensimmäistä kertaa G&G HK Girl  Top Coatia. Tiesin etukäteen, että se oli ohutta, mutta annostelun oppi kyllä aika nopeasti. Laitoin samaa lakkaa vielä decalien päälle ja sen jälkeen olin tyytyväinen mutta pakko sanoa, että lakan ohuus häiritsi sen jättämässä pinnassa. Olen tottunut paksumpiin pikakuivattajiin, joten jollakin tapaa tästä jäi keskeneräinen fiilis. Minua myös kiinnostaa, miten HK Girl tasoittaa lakan pintaa jos siihen on tarvetta. Inm Out The Doorilla, jota tavallisesti käytän, oikenevat pienet kolhut ja epätasaisuudet hyvin. Kuivatusteho oli ihn hyvä mutta mielestäni tästä ei myöskään jäänyt mitenkään erityisen kiiltävää pintaa.

Tässä vaiheessa *** (3) tähteä mutta täytyy testailla lakkaa eri olosuhteissa.

Tämä harrastus on hyvää vauhtia luisumassa todella vaarallisille vesille. Onpa kiva nyt tällaisten lakkojen jälkeen tarttua johonkin China Glazen Aquadeliciin. Meh.

Selviytymisvinkkejä anybody?

31 thoughts on “Sininen on uusi punainen?

 1. Ei saa kiusata Aquadelicia! Se on kaunis lakka eikä ole tehnyt kenellekään mitään pahaa!

  Ihana Cirque :) Lineaariset holot ei jaksa kiinnostaa omilla kynsillä, mutta kyllä niitä toisten kynsillä katselee – varsinkin näin kaunista ja vähän harvinaisempaa yksilöä, johon ei törmää joka blogissa :) Mullakin oli muuten jotain hopeisia siirtokuvia, jotka käyttäytyivät JUURI noin, se oli tolkuttoman ärsyttävää!

  1. Aquadelic oli itselleni hirmuinen pettymys aikanaan kun sen suurin odotuksin hankin:/ Odotin kirkasta, upeaa turkoosia mutta se oli jotenkin…nuhjuinen. Siitä huolimatta se yhä pönöttää Helmerissä.
   Musta on kiva postailla näitä harvemmin nähtyjä lakkoja vaikka ulkomaisista blogeista löytyykin ne upeimmat swatchit, mutta saapa kantaa kortensa kekoon:)

 2. Sininen on mulle kanssa sellainen väri, jota ne kynsilleni halua. Kaikki siniseen viittaavakin, ja violetti ja lila aiheuttavat kylmiä väreitä. Täytyis varmaan aina sillon tällön poistua mukavuusalueelta!

 3. Oi miten kaunis lakka! *huokaus*
  Sinisiä lakkoja ei itselläkään ole kovin paljoa mutta tuon lakan kelpuuttaisin heti! :)
  Sinisissä lakoissa pidän enemmän tummansinisistä kuin vaaleansinisistä. Mutta juuri ostin testiin kuitenkin vaaleansinisen lakan =D Ihan vaan kaiken varalta ;)

 4. Mä itse suorastaan himoitsen sinisi lakkoja! Tuo on upea yksilö. Suosittelen esimerkiksi OPIn Roadhouse Bluesia, koska se taittaa violettiin. Upea sävy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *