Simppelit seilorit

Merihenkiset lakkaukset on olleet mulle aina niitä mieluisimpia. Voisin lakkailla tällaisia simppeleitä seilorikynsiä loputtomiin ja sen verran monet olen tehnyt, että alkaa olla vaikeuksia keksiä otsikkoa:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kynsillä on kaksi kerrosta upeaa Picture Polish Cosmosta ja pikkurillissä niin ikään kaksi kerrosta OPIn Love.Angel.Music.Babya. joka on edelleen IHANA. Pitäisi lakata tälläkin useammin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nimettömän valkoinen on Essencen Wild White Ways ja kullanväriset somisteet siirtokuvia MILVin arkista S136.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tykkäsin näistä taas ihan älyttömästi ja voisin vaikka saman tien lakata taas uudet, vähän eri sävyillä vaan. Picture Polishin lakat on myös olleet mulla tosi kovalla käytöllä ja olen lakkaillut miltei yksinomaan näillä kaunokaisilla. Ihanat lakat ansaitsevat kyllä päästä kynsille useammankin kerran:)

28 thoughts on “Simppelit seilorit

  1. Kaunis on tämäKIN lakkaus ja lakat <3 Värit sopivat yhteen niin hyvin ja todellakin seilorikynnet! :)

    Mulla ei ole kovin montaa PP:n lakkaa, mut ovat niin helppoja lakattavia, että itsekin niihin tulee tartuttua useiten :)

    Mukavaa viikonloppua :)

  2. Sun seilorikynnet on kyllä aina aivan upeita! Mä vaan toivon, että joku päivä osaan tehdä yhtä tyylikkäitä koristeluja kuin sä =)

  3. Mä aina katselen sun seilorikynsiä silmät sydämen muotoisina, mutta tosi harvoin tulee itselle tehtyä seiloreita vaikka niistä hulluna tykkäänkin. Pitää terästäytyä asiassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *