Siirtokuvaharjoitukset

Ostin taannoin uudentyyppisiä decaleja, koska pakkauksessa yhtenä teemana olevaa LOVE-siirtokuvaa olin ihastellut ulkomaisissa blogeissa. Pari ensimmäistä arkkia onnistuin tuhoamaan koska en vain osannut ja pakkauksen käyttöohje oli hieman tulkinnanvarainen. Nyt kun olen itse teiskannut näiden kanssa, voin kertoa teillekin, miten nämä saa toimimaan:)

Lakkasin pohjiksi valkoiset kynnet Ginan Whitella ja annoin kuivua.
Paketissa on kolme kutakin mallia ja arkkeja yhteensä 30. Yhdestä arkista saa minun kynsieni pituuksiin koristeltua neljä kynttä.
Leikkasin arkit sopiviksi ja irrotin kirkkaan suojakalvon. Sen jälkeen kuva (hieman tahmea) naamapuoli kynttä vasten (eli taustapaperi jää päällimmäiseksi) ja painetaan kostutetulla liinalla kevyesti. Annoin olla pienen hetken, taustapaperi irtosi tosi nopeasti ja sen jälkeen painelin vielä kuvaa liinalla varovasti kynttä vasten. Siirtokuvat ovat todella paljon ohuempia kuin perinteiset decalit, niitä ei ole mitään mahdollisuutta saada ehjinä kynsille toimimalla totuttuun tapaan eli liottamalla kuvaa vedessä. Jo kuvan nostaminen pinseteillä vedestä sai sen rypistymään, sillä taustapaperi irtoaa siitä todella helposti.

Pari ensimmäistä vähän kangerteli mutta kaksi viimeistä menivät jo helpommin. Laitoin varovasti päällyslakan (HK Girl) ja siistin yli menneet asetonilla ja siveltimellä. Reunoilta voi myös ottaa vaikka bufferilla ylimääräiset decalinkappaleet mutta vasta päällyslakan kuivuttua.

Nämä kynnet osoittautuivat mahdottomiksi kuvata. En keksi muuta selitystä kuin sen, että kamera jotenkin korostaa ohuiden siirtiksien läpikuultavuutta, sillä livenä tekstin väri on paljon tummempi suklaanruskea.
Kuvitelkaa se mielessänne sellaiseksi, en jaksanut enää kolmatta kuvasettiä ottaa.

Pikkurillissä on Zoya Godiva ja etusormessa sekä peukalossa Orlyn Nite Owl, uusi tuttavuus. Lakka olisi saanut peittää vähän paremmin mutta muuten se oli mukavanlainen levitettävä kaikilla kolmella kerroksella. Tämän kanssa lähes identtinen on Essie Mochachino ja koska en kuvien perusteella osannut päättää, tilasin molemmat ja laitan sitten toisen kiertoon. Oikein kaunis mutaisten-nude-ym. sävyjen ystävän silmissä:) Päälle pari niittiä ja bueno.

Ei pöllömmät, vai mitä?

44 thoughts on “Siirtokuvaharjoitukset

 1. Jälleen kerran kauniit kynnet! :) Mäkin olen tällaisia meinannut tilata, mutta sitten jättänyt tilaamatta. Ihan vaan sen vuoksi, että mulla on sen verran käyrät kynnet. Nyt tekisi kyllä mieli kokeilla… ;)

  1. Mullakin on ja kyllä sitä kuvaa joutui vähän huolittelemaan tuolta sivuista, ihan kertapainalluksella en saanut sitä asettumaan. Nämä on kyllä niin ohuita, että sen puolesta toimivat, paksummat saattaisivat jäädä kurttuun.

  1. Niinpäs näkyi eksyneen, valutin kuolaa ipadin näytölle äsken kun instaa selasin:D Onkohan muuten Macchiato ja Iced Latte niistä geelilakoista dupeja…kaupassa hipelsin pulloa ja kovasti saman näköiseltä näyttää..

 2. Nämä on hienot! Taidan taas olla ihan hirveä ja apinoida näitä. Juuri sain yhden leimauslaatan, jossa on tekstiä… =P

  1. Kiitos! Ruskea-nude-linja on myös mulle kovasti mieleinen eikä siihen näköjään kyllästy. Onneksi nyt on tullut tosi paljon uusiakin sävyjä, melkein joka kokoelmassa kaikilta merkeiltä on ollut joku:)

 3. Kauniit! Oma Nite Owl on ollut ihan liian pitkään käyttämättömänä laatikossa :/ Uskaltautuisinkohan minäkin ostamaan noita siirtokuvia, olen niita jo monta kertaa tuossa lähikaupassa hypistellyt, mutta jättänyt ostamatta.

  1. Paketin ohje neuvoo käyttämään noita vedessä mutta en kyllä onnistunut sillä tavoin saamaan kuin tuhoa aikaan. Paras tapa on laittaa nämä kuten lasten leikkitatuoinnit:)

 4. IHANAAAAATT!!!!! Hitto kun sä aina kerkeet korkata kaikki samaan aikaan ostetut jutut ensin, mulla on edelleen toi decal-pakkaus avaamatta :D

 5. Oi nuohan on ne ChitChatNails blogista tutut decalit, joita oon kuolannut! Mahtavaa että niitä saa Cesarsilta nyt. Vielä kun niitä saisi mustana ja vaikka muissakin väreissä, niin olis huippua. Todella kauniit kynnet oot tehnyt, tykkään hiiiiirmuisen paljon <3

  1. Sieltähän minäkin nämä ekan kerran bongasin ja taisipa Martallakin olla vaikeuksia löytää näitä:) Mustat olisivat myös tänne hyvin tervetulleita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *