Shop ’til You Drop

Klaukkala ei varsinaisesti ole mikään shoppailijan paratiisi mutta menin toiveikkaana Seppälään koska niin moni on nyt hehkuttanut Models Own -lakkoja. Eipä ollut. Eikä ollut Flormareitakaan jotka on otettu ainakin joidenkin liikkeiden valikoimiin. Itse ostin Jumbosta, mutta kun sinnekään ei aina viitsisi lähteä eikä varsinkaan tällaisena pyhien välisenä päivänä kun kaikki muutkin ovat siellä.

En siis noin yleisesti ottaen tykkää shoppailusta tai kaupoissa kiertelemisestä, voitteko kuvitella? Sitä paitsi parhaat löydöt tekee useimmiten extempore ja on suorastaan painajaismaista jos on pakko löytää johonkin tilaisuuteen esim. sopiva vaate.

Ei siis lakkoja. Eikä mitään kivaa alekorissakaan. Vaatteita en edes katsonut, yritän nyt käyttää neljän liitoksistaan ratkeilevan kaapin sisältöä koska en oikeasti tarvitse mitään. Haluaisin olla valinnoillani enemmän eko mutta olen hiukan liian turhamainen siihen.

Seppälästä suuntasin Tarjoustaloon. Oikeastaan yritin etsiskellä tuolla himotuslistallani olevaa Mavalan lakkaa mutta sitä ei ollut sielläkään. Eikä myöskään Cittarissa -joka on kyllä petrannut varsin paljon tällä rintamalla eli kynsituotteisiin on panostettu. Tarjoustalosta ostin valkoisen MNY (Maybellinen ns. pikkusiskosarja) -lakan ja jonkinlaisena löytönä voisi pitää vaaleankeltaista Rimmeliä joka taisi olla viime kesän kausilakkoja. Olen useamman kerran harmitellut ettei tullut ostettua kun kyseistä tuotetta olen monen bloggaajan sivuilla ihastellut.

En ole aikaisemmin arvannut ostaa noita MNY-lakkoja, halpa hinta (3,50€/7ml) vähän epäilyttää mutta tuleepa kokeiltua.

Citymarketin alekorista nappasin mukaani kaksi kimaltavaa Rimmelin päällyslakkaa á 4,50€. Tässä vaiheessa postausta muuten latasin kuvat kamerasta koneelle ja tajusin, että en poistunutkaan tyhjin käsin Seppälästä vaan ostin halpoja meikkisieniä liukuvärjäystä varten ja Wet n Wildin glitterilakan;)

Joku voisi nyt ihmetellä, mitä oikein teen kolmella lähes identtisellä lakalla. Mutta eivät ne ole samanlaisia. WnW:ssä on värillisiä hippusia, toisessa Rimmelissä hopeisia ja toisessa kullanvärisiä.

Niissä on valtava ero.

Kuvassa se tietenkään ei näy kunnolla mutta on se siellä, on on!

Mitäpä kuuluu kynsille? No, se taittunut etusormen kynsi antoi periksi ja jouduin viilaamaan sen typerän muotoiseksi kun en vieläkään halunnut kaikkia kynsiä lyhyiksi. Kynnet ovat siis työn alla ja esittelen ne myöhemmin illalla. 
* * *
Eiliset glitterioksennukset lähtivät siis jo tänään tällä hyväksi havaitulla menetelmällä. 
Tarvitaan tehokasta kynsilakanpoistoainetta, vanulappuja ja foliota. 
Kaada lakanpoistoainetta reilusti lapulle.
Kiedo lappu sormen ympärille….
…ja kääri sormi vanulappuineen folioon. Tämä ON helpompaa, jos joku on auttamassa mutta yksinkin selviytyy. Aloitan yleensä oikeasta kädestä, on helpompi oikeakätisenä saada systeemit vasemman käden sormiin vaikka sormet onkin päällystetty foliolla kuin toisinpäin.

Keksi itsellesi tekemistä muutamaksi minuutiksi. Ilman käsiä, siis. Itse en vieläkään usko, ettei kannettavan raaputuslevy oikein tottele folionakkeja vaan yritän itsepintaisesti surffailla netissä vaikutusajan kuluessa…
Kuvausavustajana toimi Erika, kiitos:)
* * *
Postaustahtini on ollut kohtuullisen tiivis. Se selittyy paitsi alkuinnostuksella, myös sillä että olen ollut lomalla. Arki alkaa taas maanantaina joten ihan näin paljon en ehdi kynsien kanssa touhuta mutta sitä ennen ainakin yhdet kynnet vielä. Nähdään:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *