Shocked

Sain hyppysiini ensimmäiset piCture pOlishin lakat joita olen pitkään halunnut. Raaskin kotiuttaa Harlow’lta kaksi lakkaa, tämän Shockedin ja O’Haran, joskin samalla tuli pari muutakin lakkaa mutta palaan niihin myöhemmin.
Lakkojen koostumus taitaa olla identtinen, kumpikin on pienellä hologlitterillä terästetty jelly.

Ensimmäisenä päätin lakata tällä Shockedilla, joka osoittautui mahdottomaksi kameralle. Koetin kuvata lakkaa niin sisällä kuin ulkonakin mutta oikea värisävy ei oikein tahtonut tallettua muistikortille. Punaiset ovat usein haastavia mutta tämä oli tavallistakin hankalampi. Livenä Shocked on (järkyttävän) upea fuksianpunainen ja hologlitter niin hienoa, että lakan pinta jää sileäksi ja jellykoostumuksen vuoksi upean kiiltäväksi.

Kynsillä on kolme sangen nopeasti kuivunutta lakkakerrosta ja koristelut noudattavat perinteistä decalit ja niitit -linjaa.

piCture pOlish – Shocked

Bloggerin kanssa on ollut hieman ongelmia, arvonnan osallistumiskaavake on kadonnut pari kertaa taivaan tuuliin blogista mutta vastaukset sentään ovat kaikki tallella. Toivottavasti se nyt toimisi jatkossa. Jos huomaatte ongelmia, niin laittakaa vaikka sähköpostia ja koetan korjata asian.

9 thoughts on “Shocked

    1. Muuten, kehtaisitko käydä katsomassa minun blogiani ja mahdollisesti liittyä jäseneksi ? :) oisi ihan super mahtavaa jos liittyisit koska sinun blogillasi on jo valtava määrä lukijoita :) dreamaboutperfectnails.blogspot.com :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *