Serendipity

Lisää Essence-ihanuuksia! Olen tykästynyt kovasti kaikkiin testaamiini ”geelilakkoihin” ja myös tämä Serendipity oli mainio tuttavuus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lakkaa on kynsillä kaksi kerrosta. En löydä mitään moitittavaa joten totean vain, että tosi kaunis vaalea harmaa, joka taittaa murretusti lilaan. Vähän semmoinen dusty, kivalla tavalla nuhjuinen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Leimasin lehtikuvion Pet’lan Golden russian-laatasta. Merkki on aika uusi ja ensimmäinen laatuaan minullekin, joten en tilatessani arvannut ottaa kuin yhden laatan, lisäähän saa jos tekee mieli. Malle on kirjoitellut näistä enemmänkin ja myös testannut useampia laattoja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ainakin tämä laattayksilö leimasi hyvin ja jos kaipaa vähän tavallisesta poikkeavia kuvioita kynsilleen, kannattaa tsekata merkin alati kasvava valikoima. Paketti tuli Unkarista Suomeen aika nopeasti mutta ihan edullisimman pään laattojahan nämä eivät tietenkään ole. Tykkään ulkoasusta, messinkinen(?) laatta on tyylikäs, erilainen ja myös tosi helppo puhdistaa eikä tähän jäänyt rumia jälkiä asetonista kuten tavallisiin leimauslaattoihin herkästi jää.

essence_serendipity_4
Mitäs tykkäätte Pet’lan kuvioista? Kuinka monella näitä jo on?

14 thoughts on “Serendipity

  1. Serendipity on kyllä ihana lakka, ihastuin siihen itsekin. :) Mä yritän kovasti olla tilaamatta laattoja yhtään mistään, saa nähdä kauanko onnistun siinä. :D

  2. Serendipity on ehdottomasti yksi Essencen suosikeistani, se on vaan niin kaunis! Olen itse tilannut kyseiset laatat 1.7. ja vasta perjantaina sain sähköpostia että ne ovat ylipäätänsä postitettu. Kuulin että heillä on jokin muuttohomma menossa. Tosi kauniit lakkaukset oot taikonut :)

  3. Serendipity on mun suosikki näistä uusista Essencen lakoista. Huomasin muuten, että se on tarkka dupe Ruby Wingin Zen Gardenille. Pitäisköhän kokeilla leimaamista Serendipityllä Zenin päälle? Voisi olla hauska efekti, jos sitä UV-valoa jostain muualta kuin UV-uunista joskus näkyisi :). Mä itse asiassa katsoin, että tuo laatta näytti ihan sulta, kun selailin Pet’lan valikoimia!

    1. Voi kun näkyisikin uv-valoa! Sain muuten tässä hiljan ensimmäisen Ruby Wingini mutta en ole vielä ehtinyt lakata sillä. Siinä tosin oli aika vähäinen se vaihtumisefekti…lakan nimeä en muista mut joku neonpinkki se on:D

  4. Ihanat kynnet! Nyt tuli mieliteko lakata harmaalla – niitä multa löytyy… Ei oo nyt näin kesällä tullut harmaata käytettyä, mut varmaan syksyn tullen taas sitten sitäkin enemmän.

    1. Mulla olisi kauhea määrä nudeja, ruskeita ja punaisia odottamassa lakkaamista, varmaan toistakymmentä lakkaa yhteensä. En tajua mitä on tapahtunut:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *