Sekaisin laatoista

Ette usko, mitä mulle tapahtui lauantaina. Olin pyhittänyt koko pitkän iltapäivän kynsipuuhille ja mun oli tarkoitus testailla uusia, ihania leimauslaattoja jotka olin saanut aiemmin viikolla.
Lopulta homma meni siihen pisteeseen, että tuskanhiki otsalla selasin laattoja koska en osannut PÄÄTTÄÄ MILLÄ LEIMATA! Niissä oli niin monta kivaa kuviota, että sekosin vaihtoehtojen runsaudesta:(
Siitä tuli semmoiset suorituspaineet, että ensimmäiset yritelmät meni ihan ketuiksi, kuva meni vinoon ja vaihdettuani kirkkaaseen leimasimeen, toiseen käteen tuli paljon ohuemmat viivat samalla kuvalla.

Ei ollut itku kaukana. Tää on kyllä todellinen ensimmäisen maailman ongelma. Ihan kuin olisin ollut odottamassa kuolemantuomion täytäntöönpanoa, ja pitäisi valita viimeinen ateria. Mitä muuten valitsisitte? Mä en osaisi todellakaan päättää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tässähän näitä sit olis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Über Chicin 11. laattasetti on kiinnostavampi kuin muutama edellinen on ollut. Tässä on vähän jotain uutta ja erilaista ja oikeasti mielenkiintoisia kuvioita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tilasin laatat Hypnotic Polishilta ja paketti saapui n. 1,5 viikossa. Tilaaminen on turvallista, koska alveista tai tulleista ei tarvi murehtia ja hintatasokin on edullisempi kuin Amerikkalasta tilatessa. Yksi kolmen laatan setti ja kaksi pikkulaattaa tuli vielä halvimmilla postikuluilla (5,95€) painorajan ollessa 250g. Kahdelle setille postarit olisivat pompsahtaneet 11,95 euroon.
Nyt mua kuumottelee semmoinen lehtiaiheinen yksittäinen laatta, vaikka se onkin aika arvokas setteihin verrattuna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ne kaksi muuta laattaa ovat MoYoun Flower Power 12 sekä Creative Shopin 01. Näitä alkupään laattoja ei vielä ole saanut Cesarsilta, mutta toivottavasti tulevaisuudessa. CS:n laatat ovat tosi kivoja ja niitäkin on huomaamatta kertynyt mulle jo kahdeksan kappaletta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mä vedin henkeä, lakkasin aksenttikynnet uusiksi ja päädyin käyttämään tuota Creative 01-laattaa. Sisänsä kiva kuvio, mutta melkoiset reikäfestit näistä lopulta tuli. Zoya Finley on sen sijaan aivan ihana lakka ja peitti helposti kahdella kerroksella. Finley kuuluu uusimpaan Urban Grunge-kokoelman Metallic holos-osastoon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kerrassaan upea lakka! Ja kun kuitenkin mietitte, miltä se näyttää Zoya Auroraan verrattuna, koitin ottaa jonkinlaisen tikkukuvan. Värit on hieman ehkä pielessä, mutta lakat ovat joka tapauksessa täysin erilaiset. Aurora siis oikealla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Olipas koettelemus. Jotain mä tästä opin, koska karsin sunnuntaina ison kasan laattoja myyntiin jotta seuraava leimauskerta olisi helpompi, koska vaihtoehtoja ei ole enää niin paljon.

14 thoughts on “Sekaisin laatoista

  1. Oh, I feel for you! Hyvin sä rutistit loppuun saakka :) Tosi kaunis lopputulos ja noissa Creativen laatoissa on kyllä kivoja kuvia.

  2. Ihanat, ihanat laatat! Ja kaunis lopputulos, joskin tuskan takana. Niin oli mullakin eilen, lakkaus meni KAHDESTI persiilleen eikä mistään tullut mitään ennen kuin vaihdoin koko lakan. Että voi synkistyä julmetusti näin mitättömästä ongelmasta, tosiaan!
    Mutta ei mikään ihme, että oli valinnan vaikeutta, en minäkään osais noista päättää, että mitä haluaisin. Viimeinen ateria olis helppo, koska se olis yks ja sama, mitä mulle tuotais, niin siinä tilanteessa olis mahdotonta syödä mitään.

    1. Se on muuten ihan uskomattoman ketuttavaa, kun lakkaus menee tosi pieleen. Mun rima on laskenut todella paljon muutaman vuoden takaisesta, nykyään ei haittaa vähän vinot leimat tai pieni niiden leviäminen, mutta nuo meni ihan tosi pahasti pipariksi. JA mulla on nytkin kynsillä lakkaus, johon en ole yhtään tyytyväinen:P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *