Sekaisin Essencestä

Mulla ja Essencellä on pitkä yhteinen historia. Tilailin tuotteita ulkomailta kauan ennen kuin niitä sai Suomesta ja merkin rantauduttua tänne rakkauteni sitä kohtaan on vain kasvanut. En ihan äkkiä keksi toista yhtä hyvän hinta-laatusuhteen merkkiä, jolla olisi niin kattava valikoima kuin Essencellä. Ehkä parasta antia ovat usein ilmestyvät kausikokoelmat, tosin täytyy olla vikkelä liikkeissään, jos niitä mielii hankkia, sillä ne katoavat nopeasti hyllyistä.

Tänään esittelen kiinnostavia tuotteita muutamastakin eri kokoelmasta. Kuvien ottamisen jälkeenkin olen ostanut jänniä uutuuksia, mutta ihan kaikkea en viitsinyt tähän yhteen postaukseen tunkea:)


You Better Work Gym-proof Primer on aivan loistava! Voidemainen primer sekä häivyttää huokosia että tarjoaa sopivan tahmean pinnan meikkivoiteelle. Pohjustajan vaaleanvihertävä väri häivyttää hieman ihon punaisuutta ja ainakin mulla on pysynyt meikkipohja siistinä helposti kellon ympäri. Haalin näitä pari kappaletta varastoonkin. Suojakerroin SPF 20 on myös plussaa. Hinta naurettavat 4,39€. Helpot 6/5.


Glow…. like -highlighterpaletteja on kahta eri sävyistä, lämpimämpi 01…like it’s girls’ night ja viileämpi 02…like you can’t stop laughing. Tarjolla on myös sivellin, joka tosin mielestäni sopisi paremmin esim. poskipunan tai varjostusten levittämiseen. Reilun kokoisten palettien hinta on 6,25€.


Lämpimämmän sävyisessä paletissa oli parempi laatu ja sävyjä voisi käyttää myös silmämeikissä. Erittäin kiva!


Viileämmän sävyisessä paletissa oli hieman laatuhajontaa, reunimmaiset sävyt olivat parempia kuin keskellä olevat.


Erilaiset hohtoa ja hehkua iholle tuovat tuotteet ovat ihan todella runsaasti edustettuna tänä keväänä! Voidemaista hohdetta ja wet lookia iholle tarjoavat Holo Wow! -korostuspuikko sekä 3D Dewy Look-stikki (3,69€)Glow Like a Mermaid-paletti (4,39€) on älyttömän söpö ja monessa blogissa varmasti siitä syystä ollutkin esillä. Monivärisyydestä huolimatta -tai ehkä juuri siitä syystä- iholle tulee lämmin, kaunis hehku.


Jos tuntuu, etteivät täsmäkorostustuotteetkaan riitä, voi hehkua tupsutella koko kasvoille Holographic-irtopuuterilla (4,39€). Puuteria oli mahdoton kuvata muuten kuin iholle levitettynä, mutta takaan, että tällä viimeistään saa kunnon glow-efektin!


Jännimmän tuotteen tittelin pokkaa Tropical hand mousse -käsivoidevaahto (3,09€). Tuoksu on hedelmäinen ja raikas ja säilyy iholla pitkään. Ajattelin, että tällainen tuote ei voi olla erityisen kosteuttava, mutta vähän yllätyin, koska vaahto ei ollut lainkaan niin kevyt kuin kuvittelin. Ja onhan tää nyt hauska kuin mikäkin:)


Ainakin mun lähikaupan metriselle Essence-hyllylle oli ihan vasta ilmestynyt kolme erilaista Create & Transform My Wonder-palettia eli omansa silmille, huulille ja kasvoille. Kuvassa näkyvä My Wonder lip palette sisältää peräti 17 eri sävyä ja mukana on vähän erikoisempiakin sävyjä, hoitava huulivoide, sekoitustyökalu ja sivellin. Paletin koko ei kuvista taida oikein hahmottua, mutta mikään ihan pikkuinen tämä ei ole, eli napit ovat ihan järkevän kokoisia. Palettien hinta on 11,29€.


Linkkaan tähän loppuun vielä postauksen yhdestä tuotteesta, johon jäin koukkuun, eli Glow to go illuminating setting spray-meikinkiinnityssuihkeesta, josta kirjoitin täällä jokin aika sitten.
Mulla on vielä joukko testaamattomia uusia ja vähän vanhempiakin tuotteita, joten eiköhän toinenkin Essence-läyhäpostaus ole vielä tulossa:)

Kivaa viikkistä!


Tuotteet saatu pr-näytteinä

14 thoughts on “Sekaisin Essencestä

  1. Glow-tuotteet on kaikki ihania<3 Ja primeri pitää saada hommattua, kun kuulostaa aivan superhyvältä:) Tuo Create & Transform -paletti on ihan uusi juttu mulle. En ole siitä ennen kuullutkaan! Mutta näyttää sekin kiinnostavalta;)

  2. Ihania tuotteita, mutta se glow-suihkeen suihke on pepusta ? toimiiko sulla hyvin, eli ei roiski isoja laikkuja ympäriinsä ja just sinne minne ei pitäis?

    1. Mä vaihdoin pulloon suuttimen vanhasta Lumenen kasvosuihkepullosta, koska putelin oma suutin ei ollut kovin hyvä. Kannattaa ainakin putsata säännöllisesti se suuttimen reikä, sillä siihen näyttää kertyvän töhkää.

  3. En ole koskaan käyttänyt primeria, enkä ole tarvinnutkaan. Mutta just nyttaidan tarvita tämän rimerin. Ja pari muutakin juttua.

  4. Mulla on ihan liian vähän essenceä. Mietin aina mitä kaikkea haluan, mutta sitten kaupassa unohdan koko jutun. Essence on markettimerkeistä silti varmaan mun lemppari, en ymmärrä miten pystyvät niin halvalla tekemään niin hyvää.

    1. Totta, moni yleensä selektiivistä tai selkeästi tyyriimpää kosmetiikkaa käyttävä on todennut, että esim. kolmen euron ripsiväri kisaa kovassa kärkikastissa huomattavasti arvokkaampien ripsareiden kanssa. Ihanaa, että löytyy hyviä vaihtoehtoja budjettiluokassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *