Seilorit otos 2

Tykkäsin niin paljon kesäkuussa tekemistäni seilorikynsistä, että halusin tehdä vielä toiset samalla reseptillä. Alunperin meidän oli tarkoitus mökkireissulla Emman kanssa tehdä yhdessä tällaiset mutta aika ei riittänytkään ja näpertelin nämä sitten itsekseni.

Lakkasin pikkurilliin ja nimettömään pohjaksi kaksi kerrosta valkoista ja nimettömään pikakuivattajan, jonka päälle tuli ankkuri-decal. Käsinmaalailuja ei siis nähdä tässä vol 2 -versiossakaan.

Keskisormessa on kolme kerrosta OPIn My Favorite Ornament-tekstuuria, joka ei virallisesti ole tekstuuri vaan glitter, mutta kuivuu kyllä ihan hiekkaiseksi. Pulloa on muuten kohdannut hämmentävä haihtumisilmiö, sillä olen lakannut tällä vain muutamia kynsiä mutta vajuma on OPI-tekstissä asti. Aiemmin vain China Glazen glitterit ovat kadonneet itsekseen pulloista, tämä on ensimmäinen kerta kun huomaan OPIlla vastaavaa.

Peukussa ja etusormessa on kaksi kerrosta Picture Polishin Coral Reefiä, peukalon jätin koristelematta ja etusormeen tein pilkut dotting toolilla. Toki onnistuin levittämään ne päällyslakalla mutta eipä se ole niin vaarallista. Huomaan, että toleranssini kynsiepäonnistumisien suhteen on kasvanut, aiemmin harmitti paljon enemmän jos jossain meni vähän pieleen, nykyään en jaksa niin välittää pikkujutuista vaan keljutukseen tarvitaan paljon isompi fail. Oma vika tämäkin, kun en laittanut HK Girliä enää pilkkujen päälle vaan käytin Rimmeliä.

Ensimmäisistä seiloreista poiketen laitoin vain pari raitaa pikkurilliin. Nyt jälkiviisana käyttäisin ohuempia vinyylejä vaan on ne ihan kivat noinkin. Laittaisin myös lakat toisin päin eli korallin päälle valkoinen eikä valkoisen päälle korallia, siistiessä näet valkoinen puski väkisin näkyviin. En jaksanut harmitella sitäkään:D

Kynsienlaitto on paljon rennompaa, kun ei tavoittele täydellistä vaan hyväksyy pienet vastoinkäymiset osaksi prosessia. Luonnossa noita faileja ei edes huomannut, kuvissa tietenkin näkyy kaikki. Minusta kynnet olivat tosi kivat ja mätsäsivät kerrankin yhteen varpaankynsien kanssa, joilla on Sally Hansenin Coral Reef.
Kyllä, minulla on kaksi samannimistä ja -sävyistä lakkaa, joista molempia en kyllä tarvi ja Sally päätyi kirppislootaan.

Paljon vaikuttaa sekin millä mielellä ja millaisessa tilanteessa alkaa lakkailemaan, jos on valmiiksi pinna kireällä ja kiire, niin homma tulee taatusti menemään reisille. Kun aikaa on reilusti ja fiilis leppoisa, niin saattaa vaan todeta, että oho, kuinka vinoon voikaan teippailla raidat. Sitä en muuten tekstissä aiemmin maininnutkaan;)

32 thoughts on “Seilorit otos 2

 1. Instassa näitä jo ehdin ihastellakin, mutta ihastellaan vielä täälläkin! Kauniit on ja väritkin natsaa! :) Mä oon huomannut saman, en enää ole niin hirvittävän kriittinen kynsien suhteen. En esimerkiksi ala lakkaamaan kynttä kokonaan uudelleen jos leima vähän epäonnistuu. Niillä mennään ja vaihdetaan lakkaukset sitten seuraavana päivänä. Aikaisemmin olisin raivon vallassa poistanut kaikki lakkaukset ja aloittanut alusta. :D

  1. Elämä (tai no, ainakin kynsien lakkaus) on todella paljon helpompaa kun laskee vähän rimaa. Mäkin lakkaan niin usein että mistään loppuelämän epäonnistumisesta ei ole kyse, sit vaan lakataan uudet ja se siitä:)

 2. Mä ajattelin hiukan samansuuntaisia ajatuksia tänä aamuna. Ei kaiken tarvitse olla aina täydellistä! Tosin mä ajattelin enemmän omaa elämääni kuin kynsiä, mutta silti. Pienet kuprut kuuluu elämään ja kynsiin aina välillä =) Tästä tuli hirmuisen hyvä olo! (Ehkä mun aivot on sittenkin kypsäksi paistuneet… ;) )
  Tuo Coral Reef on niin hienon värinen, että voisin sitä itsekin kokeilla, vaikka en korallista tykkää yleensä.

  1. Ehdottomasti kannattaa hyväksyä pienet rypyt osaksi muutakin elämää, mä yritän ainakin ajatella niin. Mussa on perfektionistin vikaa ja niinpä etenkin tän kynsiharrastuksen alkuaikoina harmitti ihan hirveästi, jos kynnet meni pieleen….ja kyllä se vieläkin pännii ajoittain mutta jatkan harjoituksia:)

 3. Coral reef on hurjan kaunis lakka. Tuo epätäydellisyyksien hyväksyminen on huojentavaa! :) Katson aina itse ensin kynsiä kauempaa, kahta kättä vierekkäin ja mietin, että näinhän vieras ne näkee, eikä kahden sentin etäisyydeltä! :) Nätit seilorit on! :)

  1. Juuri näin. Ei sitä itekään tule omia kynsiään tihrustettua niin läheltä kuin kuvat otetaan joten esim. näissä nuo levinneet pilkut ei oikeastaan pökänneet silmään ollenkaan.

 4. Todella kauniit kynnet, kuten instagramissa sanoin niin lempparikynttä ei edes pysty valitsemaan! :) Joskus muistan, että on käyty kovasti keskustelua tuosta, että blogissa luettelee tekstissä nuo virheet mitä kynsissä itse näkee. Itse ainakin teen sitä ihan jatkuvasti, koska muuten tulee sellainen fiilis, että ”ajatteleeko se lukija nyt etten itse tajua kuinka kamala tuo kohta on?” mutta sitten taas voi olla ettei se lukija edes huomaisi niitä virheitä jos en niitä erikseen toisi esille. Ainakaan nyt en mitään huomannut ennen kun aloin lukea ja silloinkaan nuo pikkuasiat eivät haitanneet yhtään, en huomaa niitä vieläkään ellen erikseen etsi :) Huheijaa, nyt varmaan pitää jo olla hiljaa :D mutta juu, ERITTÄIN ihanat ja kauniit kynnet! :) (ja tuo asennekysymys lakkailun aloittaessa on niiiiin totta)

  1. Mä teen tuota ihan samaa:D Jos virheistä ei mainitse, niin kuvittelen, että kaikki lukijat huomaa ne ja pitää ihan puusilmänä. Tässä pitäis löytää semmoinen kultainen keskitie, koska liian negatiivista tekstiäkin on ikävä lukea ja se latistaa tunnelmaa blogissa.
   Ollaan tästä puhuttu hömppäsiskojen kanssa ja kyllä se niin taitaa olla, että itse näkee kaikki virheet mutta lukija tuskin kiinnittää niihin huomiota. Kukaan ei kato kuvia suurennuslasin kanssa, eli jos siellä nyt vähän on joku viiva levinnyt tai pieni ruttu niin niitä tuskin edes huomaa:)

 5. Seilorikynnet on aina niin kivoja! Tosi nätti värimaailma näissä lakkauksissa :) Ja superhieno decali muuten.

  Ja ei noita pieniä virheitä tosiaan huomaa kun kuvasta tihrustettaessa. Mulle käy usein niin, että olen mielestäni tehnyt ihan onnistuneet kynnet ja sitten kuvista vasta huomaan jonkun ruman epäkohdan. Mutta sellasta tää kynsitaitelu vaan on :D

  1. Joo, tuota tapahtuu myös. Samoin karvat ja muut kököt huomaa vasta kuvista:) En ole niin hifistelijä, että alkaisin photoshoppaamaan jotain levinneitä pilkkuja, saa olla:D

 6. Aivan ihanat :) Nyt tuli itsellekin sellainen tunne, että pitäiskö vihdoin taipua ja tehdä ne seilorikynnet kun kerta kaikki muutkin… :D

 7. En oo vieläkään tehny seilorikynsiä itsekseni…kaikki mitä yritän kynsirintamalla tehdä menee pieleen. En tajua. Alkaa jo syödä motivaatiota kun mikään ei onnistu. Ehkä yritän liikaa ja EHKÄ ei kannattais lähteä siitä että yrittää saada mahdollisimman monta lakkaa käytettyä kerralla :D

  1. Se on vähän haastava lähtökohta, tiedän omasta kokemuksesta:D Seilorit ehtii vielä tehä ja muuten kannattaa ehkä palata perusasioiden äärelle. Mavalat siis kehiin ja alotat alusta:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *