Seilorihenkistä mattaa Avonin uutuuksilla

Tänään tehdään miltei blogihistoriaa: mattalakkoja, joiden päällä ei ole päällyslakkaa! Lähes aina mattalakkojen päälle tulee laitettua se päällyslakka mutta tällä kertaa hillitsin itseni.


Sain Avonilta muutaman lakan testattavaksi ja tummansininen ja valkoinen päätyivät kuin itsestään yhdistymään merihenkiseen lakkaukseen. Sininen Inky Blue peitti kahdella helpohkolla kerroksella, joskin alle kannattaa laittaa kaksi kerrosta aluslakkaa mikäli kynsissä on yhtään epätasaisuutta. Valkoinen White puolestaan vaati kolme kerrosta ja oli vaativampi yksilö. Mattalakat kuivuvat salamannopeasti mikä asettaa hieman haastetta levittämiseen mutta toisaalta voi pelastaa tulipalokiireessä kun kynnet saa nopeasti kuiviksi. Siistiminen oli helppoa eikä sininenkään tuhrinut kynsinauhoja.


Nimettömän yksivärisen valkoisen päälle laitoin ankkuri-siirtokuvan. Decalien siirtely mattapinnalla on hankalampaa kuin kiiltävällä, joten kuvan paikka kannattaa valita huolella ennen kuin asettaa sen kynnelle.

Keskisormen raidat puolestaan tein vinyyleillä. Sininen lakka on niin pigmenttistä että se peitti helposti valkoisen alleen yhdellä kerroksella. Mattalakkojen teippailu tapahtuu ihan samalla tavalla kuin tavallistenkin, kannattaa edetä sormi kerrallaan ja poistaa teipit heti.

avon_navy_1
Avonin kynsilakkoja ja muitakin tuotteita voi ostaa konsulenttien kautta. Blogipiireistä löytyy ainakin Jonna, johon saa yhteyden esim. sähköpostitse. Lakat ovat tällä hetkellä tarjouksessa 5,95€ hintaan ja mattalakkojen lisäksi löytyy esim. tekstuureja, jotka kuulemma ovat erinomaisia ja sävyt kivoja:)

Tuotteet saatu blogin kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

20 thoughts on “Seilorihenkistä mattaa Avonin uutuuksilla

    1. Ei ole päällyslakkaa, kyllä se sinne seuraavaan päivään pysyi mitä ehdin näitä lakkauksia pitämään. Aika pitkälti koko kevät on mennyt tosi epätasaisella rytmillä, tai siis pitääkseni blogin pyörimässä säännöllisesti olen joutunut tekemään useammat lakkaukset peräperää ja toisaalta taas viettämään monta päivää samoilla kun en ole ehtinyt lakkaamaan. Osalle lakoista on tullut kestotesti, osalle ei:) Tuo siirtis oli todella, todella henkäyksenohut ja ehkä siksi pysyi ”noinkin pitkään” kun siinä ei ollut ”reunoja”, jotka olisivat alkaneet repsottaa.

  1. Tosi kauniit kynnet! Tuo tummansininen on upea. Sain Turun miitistä mustan mattalakan, harmi vain kun omistin jo ennestään OPIn mustan. Tekee melkeinpä mieli tehdä Avon-tilaus :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *