Seeproja mansikkapellolla

Otsikoinnin aatelia jälleen.

Tänään lakkasin China Glazen Strawberry Fieldsillä. Rakastan tällaisia kuin itsestään levittyviä glass fleck -lakkoja! Kynsillä kolme kerrosta, kaksi olisi riittänyt mutta silkasta lakkaamisen ilosta laitoin kolmannenkin. Lakan väri on lähempänä vadelmaa kuin mansikkaa mutta kullanvärinen shimmer on ihana ja erottuu vielä kynsilläkin selvästi.
Hassua, että saman kokoelman Raspberry Festival on taas ennemmin mansikan- kuin vadelmanvärinen.

Koristelupuoli puolestaan vähän ontui tällä kertaa. Käyttämäni siirtokuvat olivat kummallisen mallisia ja  jouduin asettelemaan ne kärkien yli ja viilaamaan yli menevän osuuden pois. En oikein tiedä, mihin nuo oli tarkoitettu mutta muodosta päätellen ovaalin mallisten kynsien kärkiin ehkäpä. Näin ollen jouduin askartelupuuhiin ja siihen paloi turkasesti aikaa. Eikä ne sitten enää näyttäneet seepraraidoilta vaan joltain…lahjanaruilta. Mutta tehty mikä tehty:D

Lähikuvat paljastavat, etteivät nämä decalit ole mitään laadukaita mutta kauempaa tarkasteltuna ihan jees kai. Ainakin hämärässä huoneessa:)

Näilläpä sitten tulevaan viikkoon:) 

21 thoughts on “Seeproja mansikkapellolla

 1. Mä oon myös miettiny että raspberry festival ja strawberry fields voisi vaihtaa nimeä :D Ihana lakka kuitenkin, hyvin sopii noiden kultaisten decalien kanssa :)

 2. Olin kommentoivinani, mutta en tiedä sössinkö sen jotenkin tässä… Otsikko sai aikaan naurut ja mies kyseli, että ”nauratko sä siel taas jotain blogia vai?”

  1. Mäkin näin sun kommentin mutta ilmeisesti blogger taas sekoilee jotain. Joku päivä sit mulla katosi koko postaus:o
   Siellä alkaa selkeästi mies oppi ns. tavoille :D

  1. Aivan ehdottomasti kannattaa. Väri on vähän poikkeava siitä mitä mun kynsillä tässä nähdään, pullossa taas omalla näytölläni hyvinkin todenmukainen. Mutta google auttaa:)

  1. Vaan olipas homma päästä näistä eroon! :D Aika viheliäinen lakka poistaa:) Nätti kyllä, kerrankin joku jossa shimmerit oikeasti näkyy kynsillä eikä vain pullossa. Ja sitten poistovaiheessa ne näkyvät sormilla;)

 3. Aivan ihanat kynnet – mä tykkään tuosta lakasta jo jotenkin automaattisesti hurjan paljon vaikken ole vielä kaikkia kynsiä kunnolla lakannutkaan sillä.
  Hyvin sopii kulta mansikkamaalle! :)

 4. Onpa kaunis lakkaus, ihanan kesäinen väriyhdistelmä :) mulla taitaa olla noita samoja kuvia, itse olen päässäni järkeillyt että kuuluisivat kynnen tyveen, siis se soikea reuna kynsinauhaa kohti.. Mutta tiedä häntä, ei ne mun kynsien muotoon ainakaan istu :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *