Se pieni ero (kesää odotellessa)

Fiilistelin kesälakkoja. Voi kun se tulisi pianpianpian! Haluaisin tuulettaa varpaita sandaaleissa ja nuuhkia vastaleikattua ruohoa, nauttia valosta ja lämmöstä. Grillata, fillaroida, kirmata saunasta lasten uima-altaaseen nakuna (asumme aika syrjässä, joten tätä ei kannata säikähtää;)) ja lähteä piknikille. Tai mennä kirjan ja läppärin kanssa viltille viettämään kiireetöntä sunnuntai-iltapäivää. 
Miksei talvella voi tehdä mitään kivaa?
No, kesää kohti mennään. Pihalla on puoli metriä lunta ja -9C pakkasta hidastamassa mutta onpahan jotain mitä odottaa. 
* * *
On se siellä, se pieni sävyero. Melkein jo luulin ostaneeni kaksi lähes identtistä lakkaa;) Kyseessä siis Dependin 245 jolla lakkasin eilen ja Rimmelin Peppermint. Peppermint on hieman turkoosimpi. Kiekolla kaksi kerrosta kumpaakin.

Samalla tuli hinku kokeilla muitakin kesäisiä lakkoja. Ei näitä oikein talvella osaa käyttää. Rimmelin Lemon Dropin pitäisi tuoksua kuivuttuaan hedelmäiselle mutta en kyllä huomaa mitään sellaista.
Green Grass puolestaan on parin kesän takainen kausituote, tuli rohmuttua oikein kaksi pulloa joista toinen on käyttämätön ja toisella on lakattu pari kertaa….

Näitä Maybellinen lakkoja minulla on vain nämä kaksi tässä nähtyä. Muistelen joskus ostaneeni jonkun pullon mutta laatu oli iso pettymys. En ole vielä kokeillut kynsille näitä. Tuo oranssi on sävynä tosi kaunis, hieman murrettu ja ”täyteläinen” jossa on kaunis shimmeri mukana.

Wettis tarttui matkaan Seppälän alaekorista joskus syksyllä.
Mavalan ostin viime kesänä heti bongattuani sen kesäkokoelmassa. Se oli aika monessa kaupassa loppu mutta jostain syystä kävi niin, että en koskaan käyttänyt sitä mihinkään. Ensi kesänä sitten?
VLD:stä ja Maybellinestä yhdessä saisi täydelliset kynnet hieman päivettynyttä ihoa vasten. 

2 thoughts on “Se pieni ero (kesää odotellessa)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *