Say no to Word Verification

Blogeissa kampanjoidaan sanavahvistusten poistamiseksi ja lähdin mukaan koska ne ärsyttävät ja monta kertaa jää kommentti jättämättä kun en jaksa tihrustaa niitä.

Toivottavasti tämä näkyy kommenttien lisääntymisenä täällä BND:ssäkin:)

9 thoughts on “Say no to Word Verification

  1. Ne vanhat sanavahvistukset oli mukavia! Niissä oikeesti näkyi, että mitä siinä luki, vaikka olivat eri väreilläkin. Mun mielestä sananvahvistus on hyvä olla, mutta ehdottomasti niin, että siitä saa selvää!!

  2. Mä olen jotenkin sokea koska en oikeesti meinaa saada niistä mitään selvää:D Nyt jään odottelemaan mielenkiinnolla, tuleeko poistosta jotain harmeja. Toisaalta, äkkiähän ne huomaa kun kommentit tulee sähköpostiin.

  3. Mä sain niistä selvää, mitkä oli vielä tossa muutama viikko sitten. Joskus helmikuun puolivälissä ne vaihtu noihin mustiin kettumaisiin ja surkeisiin. Äh, ehkä parempi, että ne olis kokonaan poissa.

  4. hyi ne on kauheita! ja ne vanhat oli tosiaan ihan ok, mut ne uudet.. röh -.- ja sitku jos kirjottaaki väärin ja kommentti ei mee läpi.. -.-’

  5. Ne vanhat nyt menetteli, mutta ne uudet on kauheet. Otin heti omasta blogistakin pois :D Ja hei vinkkinä niiden kanssa tappeleville: painakaa sitä pientä megafonin näköstä juttua, niin kuulette numeroita. PALJON helpompaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *