Sateenkaariströsseliä

Rainbow Sprinkles oli ainoa hengissä perille asti selviytynyt Etsy-ostokseni.
Sen kumppaneilla ei ollut yhtä hyvä onni matkassa ja ne päätyivät käsiini tämän näköisinä:

Piñata, nimi oli enne
Snowflakes

*niisk*

Myyjä oli ystävällinen ja lupasi minulle uudet lakat. Niitä odotellessa esittelen selviytyjä-tyypin jota on kynsillä yksi kerros. Toinen olisi ehkä ollut kiva mutta en halunnut peittää nättiä pohjalakkaakaan.

Candy Floss oli vähän haastava paksuhkon koostumuksensa vuoksi. Ensimmäinen kerros oli toivoton, kaljuja kohtia jäi heti jos sivellin kävi kahdesti samassa kohdassa. Toisella kerroksella kaljut jäivät vielä kuultamaan läpi ja siksi laitoin kolmannen.

Vertasin Candy Flossia OPI Mod About You:n kanssa koska äkkiseltään se näyttää samalta. OPI on kuitenkin aavistuiksen sinertävämpi ja lilaan taittava.

Nämä isot kuvat ovat kovin armottomia. IHAN jokainen pikkuvirhekin näkyy:)

Käytetyt lakat:
-Mereneid -aluslakka
-GT Candy Floss, 3 kerrosta
-JENsations Rainbow Sprinkles, 1 kerros
-Inm OTD -pikakuivattaja

Viikonloppu! <3

14 thoughts on “Sateenkaariströsseliä

    1. Pullo on paljon ohuempaa lasia kuin tavalliset pullot, siinä voi olla syy rikkoutumiselle. Ja tosiaan, mäkin toivon että tulevat koska nuo hajonneet olivat melkeinpä vielä ihanampia kuin tämä.

  1. Niin söpöt kynnet! Ja niin söötti kans tuo hilelakka pulloineen päivineen.
    Aika murskaksi oli kyllä mennyt nuo kaks muuta lakkaa. Onneks saat kuitenkin uudet tilalle. Toivottavasti ne tulee ehjänä perille.

    1. Kiitti:) Joo, kiva olis tietää mitä on tapahtunut koska kuplamuovia oli varmaan 5cm ympärillä, eli sikäli ei voi myyjää moittia. Ehkä jotain koviketta olisi ollut hyvä olla myös, mene ja tiedä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *