Sammaleista

Tässä onkin mennyt koko viikko Picture Polisheja pällistellessä. Tämä olkoon tältä erää viimeinen, mutta ei vähäisin: Mossy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ja siis mä olin vähällä jättää tän hankkimatta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sammaleenvihreä kaunotar on merkille ominaiseen tapaan laadultaan erittäin hyvä. Lakkasin kynsille kaksi jouhevaa kerrosta ja melkeinpä olisin halunnut jättää kynnet täysin vaille koristeluja. Tätä lakkaa ei pidä peittämän.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Multa löytyi sieviä kullanvärisiä decaleja, ties miten vanhoja, mutta sopivat Mossyn kanssa aivan täydellisesti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kuinka moni hankki vihreä kaunokaisen kokoelmiinsa?

Ensi viikolla ollaan jo lokakuussa ja tarkastellaan syyskuun loppuneita sekä ostoksia. Siihen saakka luonnikasta viikonloppua:)

20 thoughts on “Sammaleista

  1. Tämä on kyllä viimeiseksi julkastujen PP:iden yllättäjä, todella upea <3 Mäkin olisin valinnut kultaiset, vähäeleiset koristelut :) Hyvää alkavaa viikonloppua!

  2. Mossy ei pulloa katsellessa nappaa yhtään, mutta noi sun lakkaukset on kyllä hienot. Ei voi taas kuin ihmetellä tuota täydellisen siistiä jälkeä, ja decalit on toden totta piste iin päällä.

    1. Aww, kiitos :3 Mähän siis tuuppasin pullon sivuun ensin mutta onneksi menin parempaan valoon katsomaan vähän tarkemmin ja luotin intuitiooni:) Kyllä olis muuten harmittanut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *