Salt Water, Orchid, kukat ja pylpyrät

Löysinpä tässä päivänä eräänä laatikoitani penkoessa kivoja kukkadecaleja ja ennen kaikkea pitkään pölyttyneen OPIn I Snow You Love Me-lakan, joka myös pylpyrälakkana tunnetaan.


Mulla on vähän sellaista taipumusta, että kun löydän jotain kivaa, en oikein osaa lopettaa. Niinpä käytin samoja siirtokuvia ja pylpyröitä kahdessa peräkkäisessä lakkauksessa, joissa pääosaa näyttelivät Picture Polish-kaunokaiset Salt Water ja Orchid.


Salt Water on kiistatta yksi kauneimpia Picture Polishin lakkoja. Jos tämä uhkaa joskus poistua valikoimasta, ostan varmasti varakappaleen.


Kukka-aiheiset siirtokuvat ovat ikivanhoja. Mulle valkeni tässä taannoin, että siirtikset eivät välttämättä säily ikuisesti, joten niiden jemmailu ei kannata loputtomiin. Osassa vanhimpia arkkeja kuva ja/tai taustapahvi olivat takertuneet kiinni suojakalvoon. Säilytän siirtiksiä kansiossa, mikä varmaan myös vaikuttaa asiaan.

Kukkien keskelle laitoin pyöreät pylpyrät, joiden kaunis holotuike ei ikävä kyllä oikein erotu kuvissa.


Orchid on niin ikään lempisävyjäni <3Tykkäsin kyllä molemmista versioista, mutta jos toinen pitäisi nostaa ykköseksi, niin kyyyllä se on Salt Water.
Mulle muuten jäi vielä näitä samoja kukkia, joten voin toteuttaa parit samanlaiset lakkaukset:D

Kumpi versio teistä toimii paremmin?

24 thoughts on “Salt Water, Orchid, kukat ja pylpyrät

 1. Oi kun näyttää keväiseltä :). Silmääni osui paremmin Salt Water, kaunis, pitäisiköhän hankkia… hm molemmat?

 2. Tosi kauniit lakkaukset molemmat, mutta koska Salt Water on yksi lempilakoistani, nousee se ykköseksi tietenkin :) Mäkin löysin viime viikolla tuon OPIn lakkalaatikostani piiiitkästä aikaa. Harmi, että monet lakat vähän pääsevät unohtumaan laatikkojen uumeniin. Mutta voiko sitä muuta odottaakaan satojen lakkojen kanssa :D

  1. Muakin harmittaa, kun aikanaan kovasti ihastuneet kaunottaret ovat jääneet unohduksiin. Tosin nyt kun ostan todella vähän uusia lakkoja, niin tulee käytettyä kivasti noita vanhempiakin….mutta määrähän on kyllä sellainen, että vaikka niitä kuinka lakkaisi, ei kaikkia saa millään käyttöön. Naurattaa ja harmittaa yhtä aikaa:D

 3. Molemmat lakkaukset ovat kauniit, mutta kyllä minäkin kallistun Salt Waterin puolelle. Ihanan raikas lakkaus! :)

 4. On kyllä voittava konsepti! Koska Salt Water on ihanin lakka ever niin valitsen sen.
  Koskahan mä oon viimeksi käyttänyt decaleja…kynsienkoristeluinto on ihan pohjamudissa kun kynnet on niin surkeassa kunnossa edelleen. Mut kevättä kohti mennään joten eiköhän tilanne pian parane!

  1. Toivottavasti sunkin innostus ja kynsien kondis vielä palaa. Mullakin on ollut vähän ongelmia niin motivaation kuin myös kynsien ja käsien kunnon kanssa, josta syystä suurin osa lakkauksista on jäänyt kuvaamatta. Kyllä mulla silti useimmiten on vielä jotkut koristelut, mutta ne on sitten näitä yksinkertaisia toteutuksia. Eipä sillä, tykkäsin näistä kovasti:)

 5. Molemmat lakat löytyy myös multa ja Salt water ehkä on ihanampi lakka, mutta näissä kuvissa Orchid mielyttää silmää enemmän :) Molemmat kyllä yhtä kauniita lakkauksia <3

 6. Mulla on kynnet ihan riks ja raks muuutta tuo Orchid on mun juttu enemmän, toki suolavesikin kokoelmasta löytyy koska myös se on ihanuus :)

 7. Apua mulle ei oo koskaan tullut mieleen, että siirtikset vois mennä ”pilalle” :o Mul on niitä ihan hirveesti :D Äkkiä käyttämään! Aivan ihanat lakkaukset<3

  1. Ilmeisesti liimapinta vanhenee vuosien saatossa ja varsinkin, jos kuvia säilyttää kansiossa jolloin suojakalvo on tiiviisti taustapahvissa kiinni. Eli äkkiä käyttämään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *