Sairaspäivän puuhastelua

Unohdin eilen koputtaa puuta kun kehuskelin, että tullutkaan kipeäksi. Tänä aamuna heräsin selvästi kuumeisena ja päätin olla enää leikkimättä Työn Sankaria ja jäädä suosiolla kotiin.
Harvoin sairaanakaan osaan olla täysin tekemättä mitään tai sitten minun pitää olla TOSI kipeä. Niinpä päätin järjestellä ns. työpöytäni uusiksi.

Olen aina laittanut kynnet keittiön pöydän ääressä ikkunan edessä koska samalla on kiva seurailla, mitä ulkona muka tapahtuu. Tosiasiassahan siellä ei tapahdu mitään koska asumme syrjässä umpikujan varrella. Mutta jos tapahtuisi, niin ainakaan en missaa sitä:)

Samalla tulee lueskeltua muiden blogeja ja feissaria. Mutta: tässä on se huono puoli, että kaikki tavarat joutuu aina roudaamaan paikalle ja pois. 
Minulla on aika vähäisellä käytöllä työpöytä, lähinnä meikkaan siinä aamuisin. Netissäkin surffaan ja päivitän blogia läppärillä eli pöytäkonettakaan ei tule käytettyä.
Päätin suorittaa pöydänvaltauksen ja muuttaa kynsikamoineni sen ääreen.
Valaistus on ihan kohtuullinen vaikka pöytä on pimeässä nurkassa, kiitos kahden lampun joista toinen on ostettu 100v sitten Ikeasta ja toisen löysin Liiteristä muutama viikko sitten. 
Ovat tosin harmillisesti eri väriset mutta eihän sitä huomaa tuon kaiken roinan joukosta.

Siveltimet, viilat, dotting toolit ym. 
Hämmästyttävä määrä siveltimiä siihen nähden, kuinka paljon maalaan käsin….
 Pöydän alle pitäisi hankkia jokin parempi laatikosto,
nyt siinä on vanha, ylimääräinen yöpöytä joka on samaa sarjaa kuin itse pöytä.
Ruuvasin muuten laatikosta irti lapsilukon, se tuskin enää pitelee 12- ja 14-vuotiaita:)
Laatikkoon sijoittuivat Flormarin lakat, alus- ja päällyslakat ym sekä koristelutarvikkeet, sienet jne.

 Värilakat ovat yhä laatikossa. Näille pitäisi keksiä jotain.
 Samanlaisessa laatikossa pöydän alla lattialla on rasia, jossa on Konad-koristelulakat sekä akryylivärit
 Konad-laatat, fimoja, strasseja, tarroja ym
Olen tosi tyytyväinen tähänastisiin järjestelyihin. Vielä kun saisi hankittua jonkun laatikoston niin ”työ”piste hipoisi täydellisyyttä:) Ihan parasta on esim. se, että kameran piuhat ja muut voi jättää paikalleen käytön jälkeen eikä kynsitavarat ole harmillisesti tiellä jos/kun lakkaamisen välillä tekee jotain muuta.
Missä te lukijat yleensä lakkaatte kynsiänne? 
Ps. Ihanaa Naistenpäivää kaikille naisille! Lovely Lenore’s-blogissa on päivän kunniaksi arvonta, jossa palkintona on Lumenen tuotteita *klik*

6 thoughts on “Sairaspäivän puuhastelua

  1. Musta tuntuu välillä, ettei ole _mitään kivaa_ kun tarvis kynnet laittaa:D Mut niin se aina menee, koskas sitä nyt osaisi olla tyytyväinen siihen mitä on.
    Juuri tuollaista laatikostoa kaipailen! Pitää vaan mitata, että mahtuuko se siihen koloon, mihin ajattelin. Pyörät alla kuulostaa toimivalta ratkaisulta.

  2. Mulla on kans noita ikean pieniä muovisia laatikoita pikkuisten kynsitilpehöörien säilytykseen. On minusta siihen tarkoitukseen loistavia!

  3. Bambi, ainoa huono puoli tuossa on kansi joka on ihan juuttaan tiukka! En tiedä, onko mulla joku maanantaikappale mutta pelkään aina, että kynnet katkeaa kun taistelen sitä auki -ja usein on vielä juuri lakatut kynnet kun sinne pitää päästä:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *