Sadonkorjuun jumalatar

Picture Polish Demeter on ollut aika vähän esillä blogeissa ja ansaitsisi ehdottomasti enemmän palstatilaa. Kävipä vielä semmoinenkin hauska juttu, että kaivellessani vanhaa postausta lakasta, huomasin käyttäneeni sitä päivälleen tasan kolme vuotta sitten:)
Mulla on muuten ollut ihan hullun pitkät kynnet tuolloin, huhhu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ruskeat lakat ovat PP:lla vähemmistössä ja mun mielestä tässä olisi todellakin korjausliikkeen paikka. Demeter on aivan mahdottoman upea suklaanruskea ja tällaiset sävyt ovat juuri nyt ajankohtaisia, tämä erityisesti nimensäkin puolesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Olisi ollut liian itsestäänselvää käyttää leimaukseen kullan tai ruusukullan väristä lakkaa. Kerrankin repäisin ja valitsin vähän erikoisemman sävyn. Se kannatti, koska tykkäsin lakkauksesta ihan possuna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Turkoosi leimauslakka on MoYoun Dream Holiday ja käytetyn laatan valitsin jälleen Creative Shopin valikoimista, kuvio on laatasta CS31.

Näistä tuli ihanat! Pitäis useammin poistua tutulta ja totutulta mukavuusalueelta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sivupalkissa on tällä viikolla ollut kysely.
Mulla on ens viikolla synttärit. Sain yhden lahjan jo etukäteen ja ostin itse itselleni kerrankin jotain muuta kuin kosmetiikkaa. Kumpikin näistä liittyy blogikuvaukseen ja voisin kirjoitella niistä jossain vaiheessa, koska kiinnostusta näyttää olevan.

Kivaa viikkistä:)


Demeter (m.kreik. Δημήτηρ) oli kreikkalaisessa mytologiassa sadonkorjuun, viljan ja kaikkien elävien kasvien jumalatar

Leimauslakka ja -laatta saatu blogiyhteistyön kautta.

22 thoughts on “Sadonkorjuun jumalatar

  1. Ehdottomasti samaa mieltä että Demeter on upea! Ihana väriyhdistelmä todellakin! Mukavaa viikkistä myös sinne :)

  2. Onneksi mulla löytyy tämä! Mutta tuon värinen leimauslakka puuttuu, se asia täytyy kyllä korjata. Sopii nimittäin ihan mielettömän hyvin yhteen! ♥

    1. Mun mielestä sopii myös tosi kivasta. Onneksi kerrankin päätin kokeilla jotain muuta kuin itsestäänselvää vaihtoehtoa -eli kultaa:)

  3. Väriyhdistelmä näyttää hienolta – ja on taas kerran sellainen, ettei pieneen päähäni olis pälkähtänytkään kokeilla tällaista yhdistelmää. Minä päivänä oot menossa I love me -messuille? Ilmoittauduin bussireissuun täältä lauantaiaamuna.

  4. Demeter on upea lakka, onneksi hankin tämän hiljattain. Turkoosit leimaukset sopivat hienosti ruskean lakan kaveriksi, täytyypä pistää tämä idea korvan taakse, koska itse olisin tylsänä leimannut Demeterin päälle kultaa.

    1. Se (kulta) on se mihin varmaan suurin osa ekana tarttuisi, se on niin varma valinta ettei voi mennä pieleen:) Nättihän sekin olisi, eipä sillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *