Sadness

Postasin hiljattain Picture Polish Freya’s Catsista, joka joutui odottelemaan kynsille pääsyä tolkuttoman kauan. Tänään esittelen teille toiseksi pisimpään testaamattomien viuhkassa killuneen lakan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dance Legendin Mist Way-kokoelman Sadness ei ihan edellämainitun lakan suoritukseen yltänyt, mutta on odottanut lakkaajaansa kuukausia.  En oikein tämänkään kohdalla osaa selittää, mikä tätä nyt viivytti. Lakkaa on vielä saatavilla MiNailsilta samoin kuin muita tämän kokoelman sävyjä.

Sadness ei ole kovin peittävä lakka ja laitoinkin alle lähinnä sitä muistuttavan Essie Pilates Hottien. Tikkuviuhkan mukaan Illamasquan Jan olisi ollut lähimpänä mutta en löytänyt sitä joten luultavasti olen myynyt lakan pois ja unohtanut poistaa tikun. Ei olisi ensimmäinen kerta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kerros Pilates Hottieta riitti, Sadnessia jouduin laittamaan kolme kerrosta tasaisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Lakkaa ei lopulta tullut kynsille mitenkään paksua kerrosta ja ehkäpä peittävähkön leiman ansiosta kaksikin olisi riittänyt mutta kukas näitä nyt etukäteen suunnittelee.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sadness sisältää paljon kultaista hitulaa ja sen vuoksi kultainen leimaus oli aika selvä valinta. Leimasin China Glazen 2030:lla Pueenin laatasta söpöjä kukkia ja vasta myöhemmin tajusin käyttäneeni taas kukkaleimaa. Hups:)

Testailin muuten leimauspuuhien ohessa vähän laattoja ja stampereita MoYoun löllöstamperin saavuttua samaisena päivänä. En saanut sillä Pueenin laatoista nousemaan yhtikäs mitään enkä ilman reikäfestareita oikein miltään muultakaan laatalta. Karhensin tyynyä hienolla hiekkapaperilla ja sen jälkeen lyyti alkoi kirjoittaa ainakin Konadin ja MoYoun laattojen kanssa. Tarkkaan katsoen reikiä oli vieläkin mutta en saa normileimaisimellanikaan täysin reiätöntä jälkeä koskaan. En tämän kokemuksen perusteella uskalla vielä sanoa juuta tai jaata MoYoun stamperin puolesta. Se on toki löllö mutta ainakin paperille testaillessa löllöyden vuoksi kuviot lähtivät kiertymään. Vähemmän voimaa saattaisi toimia mutta minun on joskus vaikea hillitä itseäni.

dale_sadness

Täytyy vielä pikkuisen ylistää 2030:n sävyä. Se on ehdottomasti kaunein näkemäni kultainen leimauslakka. Juuri sopivan kylmä, ei lainkaan keltainen. Ah.

dance_legend_sadness_6
Mikä sinun luottostamperisi on?

26 thoughts on “Sadness

 1. Mun ainoa toimiva (siis ainoa jonka saan toimimaan, toim. huom) on se musta valkopäinen XL-stamperi, joka on vielä vanha kuin taivas. Se leimauspää on rikki ja se varsinainen varsi joku tuotekehittelyn krapularöyhtäys kun se pää mahtuu välillä humpsahtamaan sinne itse kapulan sisään..

  Ostin hiljattain Cesarsista uuden ”samanlaisen”, no eihän se ollut tietenkään samanlainen! *ärrr* Varsi on tukossa joten siinä mielessä kehitystä on kyllä tapahtunut, mutta se leimauspää on vanhaa versiota kovempi enkä tietenkään onnistu sillä. Olin pistänyt vähän toiveita tuohon MoYoun leimaismeen, en oo vielä tilannut kun olen odottanut arvioita, nyt en sitten tämän jälkeen tiedäkään taas mitä tehdä… huoh.

  Tulipas pitkä tilitys! Lakka on kaunis, mulla on ollut se Blame tästä kokoelmasta mutta kerrostamiseen meni hermot ja lakka läks. 2030 on kyllä upea :)

  1. Mulla taitaa olla samainen musta ikivanha stamperi, siinäkin tyyny humpsahtaa sinne sisälle. Nyt kun asiaa oikein mietin, olen tainnut ostaa about kaikki saatavilla olevat mahdolliset sitä oikeaa etsiessäni:D Creative Shopin jättiläisleimasin on Outin hellässä huomassa ja sitä en ole vielä päässyt koittamaan.

 2. Hau, mulla taitaa olla sama luottostampperi kun tolla Sannalla. Tosin olen tällännyt sinne putken siässän sellasia sidetaitoksia ettei se löllö tipu sinne. Sitten on tietty kasa muita joita aina silloin tällöin yritän ottaa käyttöön mutta kun ei suju. Sitä Creativen lölleröä oon harkinnu seuraavaksi taistelukamuksi. Kaunis lakkaus ja kaunis tuo DaLE ja superkaunis tuo leimalakka! Mulla on niitä kultasiakin hyvä rivi kun niitäkin aina hakee ja hakee sopivaa sävyä… :) ihana harrastus!

  1. Ja sama kuin mulla:D Kaikenlaisia virityksiä tuli tehtyä, mikään liimahan tossa ei kestänyt mutta sitten tulikin suorakulmaiset stamperit ja elämä helpottui vähän…mun paras on yhä muistaakseni Messy Mansionilta tilattu mutta sekään ei ole _löllö_ vaan lähinnä semilöllö. Siksi halusin koittaa tota MoYouta mutta meille tuli nyt ryppyjä rakkauteen heti alkumetreillä:/

   Onneksi joskus löytää jotain tosi hyviä juttuja jotka sitten jää vakkareiksi, kuten vaikka Ginan valkoinen lakka:)

 3. Mulle edelleen se toimivin leimasin on se pinkki kaksipäinen Magnonailsin versio useamman vuoden takaa. :D Mutta kyllä mulla tuo MoYoun leimasin toimi ilman karhentamista, mä pyyhin sitä vain vähän asetonilla ennnen käyttöönottoa. Tuo toimi hyvin MoYoun kuvioihin kyllä, mutta ei kaikkiin muihin välttämättä. Hyvä on siis omistaa monta erilaista! :D Mulla tuo MoYou tekee sen kaareville kynsille, että osa leimasta saattaa venähtää.

  1. Mulla on sekin:D Tyynyt alkaa olla aika rähjäisessä kunnossa. En vaan koskaan oppinut pyöreällä kohdistamaan leimoja, nyt voisi onnistua jo paremmin kun on kokemusta ja harjoitusta ja aika harvoin käytän leimoja, jotka pitää kunnolla kohdistaa. Tai no, tilasin just Kaleidoscope-laattoja jotka on kaikki sellaisia:D

   Koitin kans ensin hinkata stamperia asetonilla mutta sekään ei auttanut:/

 4. Onpahan herkkä lakka! Mutta kerrostamista en minäkään jaksa. Jos ei kahdella toimi niin pullo jää kaapin perukoille. Mulla on ollut nyt kaksi viikkoa MoYoun superlöllö stampperi ja olen aivan rakastunut. En tehnyt sille mitään vaan aloin vain lätkiä kuvia ja kaikki nousee täydellisesti ilman reikiä. Ainoa ongelma on juurikin tuo pehmeyden aiheuttama kuvioiden vääntyminen. Olen kuitenkin myyty, koska sain ekaa kertaa nousemaan jopa hiuksenohuet viivat, jotka siirtyivät vieläpä kynsille asti :).

  1. Joo, kerrostaminen on vähän työlästä, kaksi kerrosta peittävän päälle on vielä ok mutta ei oikein enempää. Kolmessa kerroksessa yhteensä tuntuu mulla aina menevän se raja, jota enempää en suostu laittamaan:)

   Mun pitää toivoa, että löytyisi vielä yhteinen sävel MoYoun löllerön kanssa koska se olis tosiaan LÖLLÖ ja myöskin vähän isompi kuin mun entinen suorakulmainen leimasin. Sillä on tahtonut jäädä kynnen sivut usein leimatta.

 5. Kauniit :) Miulle on nyt ostain syystä tuottanu eiten ongelmia juurikin Pueenin laatat, en oo CS:n leimasimellakaan niiltä nousemaan muutamia kuvia kunnolla. Alan kohta oikeesti olla sitä mieltä, että noita pitää omistaa kymmenen ja yksi saattaa toimia hyvällä tuurilla kerran ja toinen toisella kertaa :D Kultaisella oon itse leimannu tosi paljon enemmän kuin ennen sen jälkeen kun tuon 2030:n löysin, oma maksoi jopa vajaat viisi euroa!

  1. Mä alan olla sun kanssa samaa mieltä! Toisaalta, ei vakavasti vaikka hiihtoa harrastavakaan pärjää yksillä suksilla joten eiks tää oo vähän sama juttu? Pueenin laatat aiheuttaa kyllä eniten ongelmia näistä mitä mulla nyt on.

   Whoa, luulin tehneeni hyvän löydön kun löysin 2030:n 8€:lla mutta 5€ on kyllä liki ilmainen:D

 6. En ole koskaan oikein innostunut nudeista, mutta muiden kynsillä niitä kyllä ihastelen. Nätti on tämä DaLe! Vai luetaanko tämä edes nudeihin?
  Näille mun joka suuntaan kippuroille (kaareva ei riitä määrittelyksi :D ) kynsille ainoa mahdollinen leimasin on löllö, ja pitkään käytin sitä mustaa valkopäistä pyöreää löllöä, vaihdoin vain sen leimauspään Konadin pinkkiin varteen saatuani vinkin blogisi kommenteista joskus kauan sitten. Sitten sain suorakulmaisen löllön, se tuli kimppatilauksen tuloksena, enkä muista yhtään mistä. Kuitenkin se on se ensimmäinen suorakulmalöllö, joka tuli markkinoille, ja se on ollut ihan huippu! En ole sen saatuani muita leimasimia käyttänyt.

  1. On tää aika nude, vaikka nyt ei ihan beige mutta kuitenkin taattua mummonkalsari-osastoa:D

   Mulla on luultavasti sama suorakulmaleimasin ja muistelen, että olisin tilannut omani Messy Mansionilta. Sen jälkeen näitä on alkanut tulla muillekin mutta tuo MM tais olla eka. Se ei ole likimainkaan yhtä löllö kuin MoYou mutta huomattavasti löllömpi kuin esim. Cesarsin myymä vastaava .

 7. Poistapa se Jan-tikku sieltä viuhkasta. Olet tosiaan myynyt lakan… MINULLE HAAHAAHAAAAA!!! *reps*
  By the way.. aivan ihana lakkaus jälleen. Omat Mist Wayni ovat myös ohuita, mutta niin poikkeuksellisia muihin lakkoihin verrattuna, että jaksan kyllä kerrostaa, jotta saan peittävän lakkauksen.

  1. Ahhahahhaaa:DD Vähänkö repesin:D Tarkistin näet tänään lakkalistan ja sieltä olin sen poistanut mutta tikku oli jäänyt kummittelemaan.

   Mulla oli toinenkin saman kokoelman lakka, semmoinen haalea mintuhko mutta se taisi päätyä Emmalle jossain lakkavaihtarihässäkässä.

 8. Mun luottostamperini on Cesarsissa myytävä pinkki Sinan kaksipäinen. Olen kokeillut jos ja vaikka mitä, mutta se on ihanasti sopivan löllö ja tahmea. Ja mikä parasta, maksaakohan 2,5 euroa… Ne oli välillä loppu ja juuri silloin mun vanhaan tuli joku lovi keskelle löllötintä ja ehdin jo tulla epätoivon partaalle. Olen mielestäni jopa ihan kohtalainen leimaaja, kun saan Sinalla harrastaa, vaikka vasta syksyllä olen koko hommasta innostunut. Tilasin niitä nyt sitten pari varastoon ja vielä tekisi mieli muutama hommata, etten vaan jää ilman jos taas sattuu jotain mystisiä onnettomuuksia leimasimelle! Mulla on pienet kynnet enkä kirjoitustöiden takia voi kasvattaakaan mitään hurjan pitkiä, niin en tiedä onko se liian pieni joillekin, mutta itse vannon sen nimeen…

  1. Kiva, että olet löytänyt suosikkisi:) Varaleimasimet kannattaa säilöä johonkin minigrip-pussiin etteivät kuivu. Mä en ole Sinaa kokeillutkaan, nyt näihin lyhyempiin kynsiin voisi riittääkin mutta aiemmin kun mulla oli hullun pitkät kynnet, niihin se ei olisi riittänyt. Lyhyemmät kynnet on muuten tosi paljon helpompi leimata kuin pitkät, jotka taipuu leimasimen alla.

  1. Kiitos! On se kyllä kumma kun jotkut lakat jää vaan kuukausiksi odottelemaan jostain syystä. Samaa kyllä taitaa tapahtua muillakin bloggajilla:)

 9. Säikäyttävä otsikko, onneksi se oli vain lakan nimi :) Mä en kyllä hevillä luovu mustasta suorakulmalöllöstä, se on niin passelin kokoinen mulle :) Kynnet on kauniit kuten aina :)

  1. Mulla on se sama leimasin ja sillä kyllä nousee varmimmin kuviot mistä vaan laatoista. Tosin senkin kanssa olen saanut taistella etenkin Pueenin niiden isojen vammalaattojen kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *