Saatan olla vaarassa

Aiemmassa postauksessa nähdyn Punaisen Paronin kaverina matkasi Dance Legendin Wow Prism-kokoelman sävy 16, Danger Danger, jota olen käyttänyt peräti kahdessa lakkauksessa. Tänään näytän teille ensimmäisen, joka oli mielestäni aluksi jotenkin epäonnistunut mutta hetken kynsiä katseltuani tykkäsin näistä kovasti. Punaisen ja mustan liitto on aika pettämätön.

Mielestäni lakka oli jotenkin Zoya-henkinen myös koostumukseltaan, tästä tuli mieleen Aurora kumppaneineen ja kädessäni pyörähtikin Payton ajatuksena yhdistää DD sen kanssa mutta sävyt riitelivät hitusen keskenään.

DaLen suti on edelleen näppeihini vähän turhan jykevä mutta Danger Danger oli helppo työstettävä ja peitti kivasti kahdella helpolla kerroksella. Lakka ei valunut kynsinauhoille ja siistiminen oli helppoa.
Se toinen lakkaus muuten oli kynsilläni useita päiviä pysyen moitteettomana eli pahaa sanottavaa pysyvyydenkään suhteen.

Leimaus on Messy Mansionin 07-laatasta ja käytin leimauslakkana tuttuun tapaan Essie Licoricea.

Huono puoli tässä oli kyllä se, että kiinnostuin nyt muistakin Wow Prismeistä ja niitähän on olemassa ”muutama”. Kiistaton tosiasia on, että ainakin kukkaroni on vaarassa…

20 thoughts on “Saatan olla vaarassa

 1. Tosi sievät on kynnet, punainen pukee kynsiäsi!

  Wow Prism lakat on kyllä houkuttelevia.. Beautiful Lie löytyy täältä ja me likey.

 2. Tuliko pahaa jälkeä minailsin ennakkotilauksessa? ;) minähän sen sitten jonkun tilapäisen lobotomian vuoksi missasin, pitänee laittaa joku herätyskello soimaan että muistan edes ne perjantain picture polishit..

  1. Mullakin meni se on irl-elämän sattumusten vuoksi mutta täytyy laittaa kortti vinkumaan sitten kun lakat saapuvat kauppaan:) Picture Polishien suhteen lienen tällä hetkellä turvassa koska mulla taitaa olla abt kaikki mitkä haluan -kunnes taas tulee uusia…

  1. Lakka on kyllä upea, mun tekisi mieli lakata sillä kolmannenkin kerran:D Ensin tykkäsin, että koristelut näyttää epämuodostuneilta leppäkertuilta kauempaa mutta ei ne sitten lopulta hassummat olleetkaan.

 3. Kiitos että vilautit kuvia jo aikaisemmin, niin tajusin tilata Danger Dangerin itselleni ennakkotilauksessa :) wow prismeistä on aika monenlaisia kuvia liikkeellä, joten puolisokkona tilasin myös sen tumman violetin ja sit Party Timen joka oli sellanen pinkki. Nättejä sävyjä on kyllä siinä kokoelmassa ihan liikaa…

  1. Oon aika varma, että et kadu ostoksiasi! Mua kiinnosti myös ne violetit mutta haluaisin nähdä vertailuja Zoyan kanssa ensin. Tarttee perehtyä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *