Royal Feline

Tällä kertaa nähtävä kynsi-idea syntyi taas keskellä yötä kun satuin olemaan jonkin aikaa hereillä. Ja kumma kyllä, muistin vielä aamulla mitä olin yön tunteina suunnitellut.

Pitemmissä kynsissä tämä olisi kyllä toiminut paremmin, nyt kissojen päälaen ja ”liukuvärinomaisesti” töpöttelemäni Crown Me Alreadyn väliin ei juuri tilaa jäänyt. Tämä CMA on FOPI eli näitä surullisen kuuluisia feikki-Opeja joita piti oikein joukolla tilata maailman ääristä tänne pällisteltäväksi, minä tietenkin muiden mukana uteliaisuuttani. Tässä nimenomaisessa lakassa ei taida eroja olla alkuperäiseen ainakaan swatch-kuvien perusteella.
Se, onko 99,9% varmuudella jo tilausvaiheessa väärennöksiksi tietämiensä tuotteiden hankkiminen ja käyttö ihan ok, olisi oman postauksensa mittainen juttu. Minä olin pitkään kahden vaiheilla, käytänkö näitä ollenkaan, hävintänkö vai hautaanko jonnekin, mutta ainakin nyt tämän kerran päätin testata.

Essie sen sijaan on varmasti aito ja oikea. Bond With Whomever on kevään Madison Ave-hue -kokoelmasta, jossa ilmestyi toinenkin kaunis lila, Go Ginza, jota ei valitettavasti ollut saatavilla Nailsuppliesilla.

Kaksi kerrosta olisi riittänyt muutoin mutta peukalon kynnet jäivät jotenkin vajaiksi ja päädyin levittämään kaikille kynsille kolmannen. Lakka levittyi ja kuivui ihan mukavasti, leveämmällä suomi-sudilla luultavasti kuin unelma. BWW on puhdas creme ilman shimmereitä tai muita kommervenkkejä.

Tosi nätti lila, mii laiks. Liloja lakkoja on tullut tilailtua sen verran monta, että niitä tulee näkymään täällä BND:ssa tämän tästä.

Oikea käsi

Selitys otsikolle

Varpaankynsille pääsi tänään China Glazen Atlantis mutta kuvia ottaessani huomasin, että lakat olivat ottaneet osumaa saunareissulla ja että varpaani näyttivät muutenkin hieman epäesteettisiltä. Niinpä säästän teidät yksityiskohdilta ja laitan kuvan vain pullosta:)

Olen tehnyt useammat varpaankynsilakkaukset punaisilla, oli pakko laittaa vaihteeksi jotain muuta.

China Glaze Atlantis

Eipä muuta tällä erää, kivaa viikonlopun jatkoa itse kullekin!
Loppuun vielä kuva yhdestä ei-niin-kuninkaallisesta otuksesta lempilelunsa kanssa:)

Vappu ja mehupilli

33 thoughts on “Royal Feline

  1. Kiitti:) Ebaystahan nää on tilattu mutta myyjästä ei ole ainakaan äkkiä muistikuvaa. Kaivelemalla tosin tieto voisi löytyä jos haluat?

 1. Kyllä Vappu on ehdottomasti kuninkaallinen! Vapulla on myös mielettömän upea väritys :) Aivan mahtavaa, että vihdoinkin joku keskii hienon idean ylistääkseen kissoja kynsissä :D

  1. Mulla on itse asiassa jonkun verrankin kissadecaleja mutta en raaski käyttää kun ne kuluu:DD

   Vapusta näki jo heti synnyttyään, että tää jää meille. Väri oli niin kaunis ja sen luonne oli kiehtova, se oli aina ekana pentueesta tekemässä kaiken:)

 2. Mulla oli kanssa aika kovat omantunnon tuskat ja pohdinnat noiden OPIen kanssa. Oikein harmitti, että miksi piti tilata. Loppujen lopuksi kynsille pääsi jo tuo CMA ja onhan se toki kaunis. Silti en ole vielä omasta mielipiteestäni varma, että mitä niille pitäis tehdä. Onneksi en tilannut kuin kaksi!

  Mitä tähän lakkaukseen tulee niin tää on tosi ihana. Ja vielä ihanampi on tuo viimeisen kuvan kisuli <3

  1. Joo:P Mua kans otti päähän että tuli ylipäätään tilattua nämä. Mulla on kolme, Rainbow Connecion ainakin taitaa päätyä *jonnekin* koska se ei ole tavallista moniväristä glitteriä kummempi. Yksi lakka olikin sama mikä mulla on jo ennestään.
   Vappu täältä myös kiittelee kommentista:)

  1. Vappu on kyllä aivan ihana persoona -vaikka ei saisi laittaa kissojaan järjestykseen niin kyllä sillä on kaikkein ihanin luonne. Luulenpa sen johtuvan pitkälti siitä, että se on meillä syntynyt ja kasvanut, aina samojen ihmisten kanssa samassa paikassa.

  1. Oi, minulle kans tuollaisia decalseja! Ihanat kynnet, keskisormen kissa ilmiselvästi katselee päälleen satavaa glitteriä. Ja Vappu on todella kaunis, onko sen nenä sydän?
   (Poistin ja kirjoitin uudelleen virheellisen kommentin :) )

  2. Vapulla on tosiaan sydämenmuotoinen väritys nenässä. Syntyessään sen nenä oli pinkki mutta hyvin nopeasti siihen alkoi tulla pigmenttiläiskiä jotka nyt peittävät nenän lähes kokonaan ja tosiaan sydämenmuotoisena:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *