Royal Chapel

Aurinkoista alkanutta! Mennyt viikonloppu oli loistava monellakin tapaa; juhlimista ja kivaa yhdessäoloa, hyvää ruokaa ja juomaa, meri, aurinko ja parasta seuraa. Tätä kelpaa muistella talven pimeydessä.

Nyt nähtävät kynnet eivät mitenkään liity tilaisuuteen tai viikonloppuun, kunhan vaan halusin pirskahdella vähän hyvää fiilistä sinne ruutujen toiselle puolen:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Olen taas kaivellut näitä kimaltavampia lakkoja pienen tauon jälkeen kynsille. Royal Chapel on vähän vanhempaa FUN Lacquerin tuotantoa ja ilmestyi joulun alla 2014. Sävy ei ole mitenkään jouluinen ja sopii käytettäväksi ympäri vuoden. Tällä hetkellä lakka on ainakin CesarShopista loppu, toivottavasti tätä tulee vielä lisää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Laitoin alle kerroksen Colors by Llarowen Penny For Your Thoughtsia ja koska pidin tätä lakkausta monta päivää, sain viimeinkin parjatut värjäytymät kynsiini. Ehkä sitten jouluksi niitä ranskiksia?

Kuten muutkin FUNin lakat, kaksi kerrosta riitti peittävämmän lakan päälle. Jaksan ihastella sitä, että lakkapohja on mukavan ohutta ja kokonaislakkakertymä kynsillä on vallan maltillinen vielä leimausten jälkeenkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Leimakuvio on jälleen kerran UC:n laatasta (3-01) ja olen vähän ”säästellyt” sitä ajatuksena parittaa se juurikin jonkun hologlitterpommin kanssa. Ennen pihtasin kivoja siirtokuvia (no okei, teen sitä vieläkin) mutta sen lisäksi jemmailen kivoja leimauskuvioita. Siinä ei ole mitään järkeä, koska laattoja voi käyttää loputtomiin mutta ajattelen, että jos leimailen koko ajan samalla kuviolla se tavallaan kuluu. Tähän on yhtenä ratkaisuna tietenkin ostella maanisesti uusia laattoja jolloin ei ehdi millään käyttää samaa leimaa montaa kertaa:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tätä postausta kirjoittaessani kynsillä on eräs toinen FUN Lacquerin lakka jo toisella kierroksella mutta se on taas jonkun toisen postauksen aihe.

Fun Lacquerin lakka on saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

16 thoughts on “Royal Chapel

 1. Oih, on tää vaan niin upea! Onneks mullakin on tämä, niin ei tarvitse kadehtia :P

  Ihana lakkaus, kivasti sopii tuo leima tämän lakan kaveriksi :) ♥

 2. Onhan tuo kyllä upea lakka! Mä jemmailen myös kivoja leimauskuvioita, eihän niitä nyt kovin usein voi käyttää ja niille pitäisi löytyä sitten täydellinen väriyhdistelmäkin… :D

 3. Ihana lakkaus! Sulla oli jokin vastaavan tyylinen violetilla pohjalla muistaisin. Olen sen jälkeen yrittänyt etsiä niin kimaltavaa lakkaa, että voisin tehdä samanlaista, mutta ei ole vielä tullut vastaan. Pitäisi varmaan raaskia ostaa yksi FUN. Olen myös samaa mieltä tuosta leimauksien säästelemisestä. =P
  Tästä lakkauksesta tulee kyllä mulle sellainen syksyn lehtien fiilis =)

  1. Hyvin paljon mahdollista…ainakin turkoosille glitterpohjalle muistan leimanneeni mustalla, tai siinä taisi olla liukuvärjäys alla. Eikä tämä varmaan jää viimeiseksi, olen viimeinkin oppinut itseäni miellyttävän tavan käyttää näitä kimallepommeja:)

 4. Uu mama, että on upea tuo Royal Chapel! Minullakin on ollut jo pitkään mielessä leimata mustalla jonkun ihanan hologlitterpommin päälle. Jokohan nyt pitäisi se toteuttaa? On taas ideat vähissä, ja nykyiset lakat olleet jo yli viikon :( Jotenkin vain näin kesäisellä säällä tuo musta tökkii (omilla kynsillä siis), vaikka holothan olisivat nyt edustavimmillaan. Eikä minulla ole mitään kivaa tuohon sopivaa kuvaa, liian vähän laattoja siis :D

  1. Musta (:D) taas tuntuu, että käytän kaikkein eniten juuri mustaa ja joudun oikein pakottamaan itseni leimaamaan jollain muulla värillä:D Valkoinen ja hopeakin vielä menee mutta kaikki muut ovat jotenkin ongelmallisia. Yritän päästä eroon tästä väriangstailusta:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *