Roulade – eli siis mikä?

Mä olin tässä hetki sitten tutustumassa LUSHin halloween- ja joulutuotteisiin ja ihan ensimmäisenä niistä haluan nostaa estradille Candy Cane Rouladen, josta olen jo ehtinyt kerätä käyttökokemustakin. Nimen kuultuani olin että anteeksi mikä? ja mun suussa tää onkin vääntynyt kotoisesti rullaatiksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Roulade-rullaati on suihkusmoothie, jota käytetään palasaippuan tapaan, mutta se on pehmeämpi kädessä ja iholle hellävaraisempi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tuoksu on herkullisen huumaava yhdistelmä minttua, seetripuuta ja soijamaitoa. Siis tuoksu on oikeasti niin hyvä, etten melkein kestä. Lisäksi se jää ihanasti leijumaan kylppäriin kun pala on suihkun jälkeen kuivumassa saippua-alustalla. Toki muhun vetoaa aina piparmintun tai mintun tuoksu, mutta tässä se on aivan erityisen hyvä.

Kuva Lush
Kun näkee kuvan kokonaisesta rouladesta, ymmärtää paremmmin nimeäkin. Kuva on lainattu Lushin sivuilta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Candy Cane Roulade on täysin vegaaninen eivätkä muutkaan uusista joulutuotteista sisällä synteettisisiä säilöntäaineita. Way to go, LUSH :)

Kyseessä on limited edition-tuote mutta jos saisin äänestää, tämä jäisi ilman muuta pysyvään valikoimaan. Toisikohan joulupukki mulle tuommoisen kokonaisen rullaatin, jos oikein kauniisti pyytäisin?


Tuote saatu pr-näytteenä

14 thoughts on “Roulade – eli siis mikä?

    1. Musta on ihanaa, kun se tuoksu leijuu nenään kuivastakin palasta, puhumattamaan siitä kun se on suihkun jälkeen kuivumassa. Niin hyvä tuoksu!

  1. Eikä, ihana tuo kokonainen polkkakarkkitanko ^_^ Just tänään kävin ystävän kanssa Lushilla, mutta mulle iskee aina siellä runsaudenpula. Täytyy varmaan ensi kerralla sanoa myyjälle, että nyt vaan myyt mulle jonkun saippuan :D

    1. No just näin….tulee aina valinnanvaikeus kun kaikkea ei kuitenkaan voi rohmuta. Mieluiten sulloisi koreihin viittä saippuaa mutta siinä taas ei ole mitään järkeä:D

    1. Joo, näistä oli toistakin mutta siinä oli sellainen piparkakkuisen mausteinen tuoksu, josta ite en taas innostunut. Joku toinen voi hyvinkin tykätä:)

  2. mä rakastan myös minttua !! minttuhuulirasvat, minttutee, minttujäätelö, minttusuklaa öööö you name it!! mun on PAKKO kokeilla tätä!!

    1. No älä muuta sano! Ihan mitä tahansa minttuista niin ei voi kuin todeta, että myyty pitkälle punatukkaiselle naiselle:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *