Roskat LUSHille

Kirjoitin vuosi sitten LUSHin kierrätyskampanjasta, jossa ideana on kiikuttaa myymälään viisi tyhjää, pestyä mustaa purkkia ja siitä hyvästä saa vastineeksi ilmaisen tuorekasvonaamion.
Mulle oli taas kertynyt vaadittava määrä purnukoita JA sen lisäksi kolme tyhjää shampoo/hoitoaineputelia, joten roudasin koko kassillisen roskia LUSHin liikkeeseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mustien purkkien kierrätys lienee monille tuttu juttu mutta mikäs tää shampoohomma oikein on?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Juttu mene näin: kampanja-aikana 15.8. -30.9. voit viedä LUSHille kolme kappaletta minkä tahansa merkin tyhjää, pestyä shampoo- tai hoitoainepulloa, ja saat vaihdossa kiinteän shampoo- tai hoitoainepalan. Kampanjan jälkee LUSH hoitaa tyhjät pullot asianmukaisesti kierrätykseen. Tsekkaa, jos et usko!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mikäs sen mukavampaa, kuin saada ilmaisia juttuja ja kaiken lisäksi tehdä pieni teko ympäristön hyväksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Miltä kuulostaa? Jos tuotteet ei ole entuudestaan tuttuja, nyt on tosi hyvä sauma tutustua ainakin noihin palashampoisiin tai -hoitsikoihin. Tässä on vielä reilu kuukausi aikaa tyhjennellä pulloja!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvassa valitsemani tuotteet; Don’t Look At Me-kasvonaamio ja Jumping Juniper-shampoo. Shampoota ei vapaasti saanut valita, mutta vaihtoehtoja oli muutamia, eiköhän niistä jokainen löydä itselleen sopivan. Kasvonaamio lupaa puhdistaa ja kirkastaa ja niitä totisesti ihoni kaipaa:)

21 thoughts on “Roskat LUSHille

  1. Mulle tuli tosi creepy olo, kun tukassa oli oranssi väri ja naamassa turkoosi naamio:D Mutta kyllä, tää on ihanaa kamaa!

 1. Oho vau, en oo kyl tiennytkään tästä minkä-tahansa-merkin-puteli-kampanjasta (mikä sanamato!) ja pitääpä kyllä raidata oma kylpyhuone tyhjien toivossa, kun itsellä noi Lushin shampoo- ja hoitsikkapalat on ihan vakiokäytössä, että josko saisi seuraavan palan jo kaappiin odottelemaan tällä tavoin. Joo vau mikä kampanja!

  1. Melkein kannattaa vaikka lorotella pullonpohjat johonkin toiseen pulloon, jos on pienestä kiinni. On tässä nyt aikaa tietenkin vielä tyhjennellä varastoja:)

 2. Mulla olisi juuri pari shamppoo-pulloa tyhjentymässä, mutta ei ole kovin ekologista lähteä niitä täältä maalta ronttamaan :D Harmi kyllä, hyvä kamppis nimittäin!

  Toi kasvonaamio on todella mageen näköstä, WOU! Olet aika paljon käyttänyt Lushin naamioita, olisi kiva joskus lukea niistä blogissa kootusti tms :)

  Hyvää viikonloppua! :)

  1. Joo, hyöty kyllä katoaa siihen jos vasiten lähtee asiaa tekemään kaupunkiin:P
   Mun täytyy kattoa, oonko laittanut miten tarkkaan huomioita naamioista ylös. Nyt koklasin tätä turkoosia ihanuutta, ja se on kyllä oivallista kamaa. Tätä ennen olen muistaakseni käyttänyt kolmea eli tää olis neljäs testaamani:)

 3. Hitsi en tienny tosta että voi viedä muunkin merkin puteleita ehdin jo heittää edelliset roskiin
  Kattoa jos ehtii tyhjentyä lisää =)

  1. Mä en ole vielä testannut, kuvauksen perusteella vaikuttaa mielenkiintoiselta mutta toisaalta tuossa alemapana oli myös eriävä mielipide. Jää nähtäväksi:)

 4. eihhhh en suosittele tota Jumping Juniperia! Mulle se ei ainakaan sovi yhtään, alkaa päänahka kutisee ihan hirveesti käytön jälkeen :( toi palashampoo on superpesevä, eli hiukset vaan natisee kun ne huuhtelee shampoovaahdosta! ja sit just seuravana päivänä alkaa kaamee kutina päänahassa joka menee pois vasta seuraavassa pesussa (kun käyttää toista shampoota…). Mulla ei ole ikinä aikaisemmin ollut ongelmaa shampoon kanssa ennenkuin tän kanssa!

  1. Okei, no nyt menee mielenkiintoiseksi! Mä juttelin aika pitkään myyjän kanssa noista paloista ja niiden ominaisuuksista ja olin myös etukäteen tiiraillut niitä netistä. Mulla ei myöskään ole mitään tuommoisia päänahkaongelmia, joten lähden tietenkin entistä suuremmalla mielenkiinnolla testaamaan palashampoota:) Kaikki ei tietenkään aika sovi kaikille, sulle tuo on selvästi liian vahvaa ja kuivattavaa.

 5. Mun ostoslistalle on jo pidempään kuulunut tuollainen tuorenaamio. En ole vain saanut raahattua itseäni Lushille =/ Onko sulla jotain suosikkia mitä kokeilla?

  1. Mä olen kyllä tykännyt kaikista kokeilemistani. Ruusu- ja mustikka oli kivoja, tää turkoosi on sitten taas selvästi puhdistavampi ja aika varovasti pyörittelin kuorivat rakeet kasvoilta. Ei kyllä tullu mitään reaktioita vaikka mulla on helposti nokkiinsa ottava iho. Mutta tosiaan tässä on selkeästi erottuvat kuorivat partikkelit näyttelemässä pääosaa, toisin kuin noissa kahdessa. Sit mulla oli vielä joku kolmas, jonka nimeä en nyt ulkomuistista osaa tähän heittää, se ei ehkä ollut ihan niin kiva kuin nämä muut.

 6. Mua niin harmittaa että Jyväskylästä on niin hirvee matka helsinkiin eikä siellä tule käytyy turhan usein jotta kerkeisin tän homma toteuttaa! Todella mahtava idea kyllä – on muutamat lush-roskat kertynyt ja pitää kattoo josko noita shampoopullojakin jemmais vielä hetken – eihän sitä koskaan tiiä tuleeko äkkilähtö hesaan ;)

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  1. Totta on, että tääkin kampanja palvelee lähinnä myymälöiden lähietäisyydellä asuvia:/ Jos nyt tulee joku äkkilähtö, niin ei kun putelit kassiin mukaan!

 7. Heeeiii, mullakin taitaa olla tuolla roskapostausta odottelemassa tyhjiä shampoo/hoitsikkapulloja, ainakin pari. Pitääpä pistää korvan taa, katajainen juniper voisi olla mullekin hyvä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *