Rose kera kukkien

Picture Polishin uudempaa tuotantoa edustaa ihana Rose, joka on mulla ainakin toista, ellei peräti kolmatta kertaa kynsillä. Jos kiinnostaa, miten Rose vertautuu muihin PP:n punaisiin, kurkkaa postaukseni täältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Näissä kuvissa Rose näyttää turhan punaiselta, se on siis marjaisampi kuin kuvissa, mutta olin tietenkin poistanut jo lakat kynsiltä siinä vaiheessa kun kävin kuvat läpi. Virallisessa promokuvassa ollaan melkoisen lähellä totuutta. Lakka on tosi peittävä ja miltei yhden kerroksen ihme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Oikeasti siirtokuvatkin mätsäsivät lakkaan paremmin. Nuo siirtikset oli muuten tosi ohuita ja melkeinpä vaativat alleen valkoisen tai hyvin vaalean lakan. Mulla on aksenttikynsillä kaksi kerrosta Essencen Wild White Ways-lakkaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jokohan mä olisin selitellyt tarpeeksi:D Niin tai näin, Rose on pahuksen nätti ja tällaiset yksinkertaiset lakkaukset helppoja ja nopeita toteuttaa. Mä viihdyin näissäkin kynsissä oikein hyvin.

10 thoughts on “Rose kera kukkien

  1. Oih, todella nätti lakkaus <3 Rose on kyllä varmaankin mun suosikkini noista viimeisimmistä PP:n julkaisemista lakoista :) Muistatko mistä olet nuo siirtokuvat hankkinut, ovat ihanat!? :)

  2. Kauniita kukkasia ja ihana Rose! Väreistä en ehkä ykkösenä ole punaisten perään, mutta Picture Polishin punertavista lakoista tämä lukeutuu vielä testaamattomanakin suosikkeihini.

    1. Tää on siitä kiva, että sävy ei ole ihan se perinteinen puhdas punainen vaan sopivasti vähän erilainen. Ja täydellinen laatukin vielä kaverina, niin avot!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *