Rokokoota

Eilen lakatut kynnet joihin tuli yllättävän nopsaan kärkikulumaa. Pahoittelen sekä sitä, että kaikkia langanpätkiä ja nöyhtää jota kuviin oli livahtanut mukaan. Päällyslakka vetelee viimeisiään ja oli tehnyt muutamaan kynteen vähän kupliakin.

Orly Rococo A-Go-Go on jonkinlainen mineraalikynsilakka, kaipa tällä on olevinaan sitten jotain ”hoitavia” ominaisuuksia. Minä en niistä niin piittaa, mutta penteleen kaunis tämä on.
Lakalle löytyy dupeina googlettamalla ainakin Zoya Jem ja OPI Chatters Me Up.

Rococo A-Go-Go levittyi hyvin, kuivui ripeästi ja peitti kahdella kerroksella. Laitoin jostain syystä vielä kolmannenkin mutta se ei juuri muuttanut lopputulosta. Lakassa on pienenpientä kullanväristä shimmeriä ja mikroglitteriä.

Olisi ollut kiva saada joku kuva ihan päivänvalossakin mutta se ei nyt onnistu. En raaskinut peitellä koristeluilla joten laitoin vain decalit nimettömiin.

En oikein piittaa duochrome-lakoista mutta tästä tykkään kovasti. Kuinka monelta löytyy tämä tai muita Mineral FX -kokoelman lakkoja?

16 thoughts on “Rokokoota

  1. Ihana lakka! Eikä tuo kyllä sen kummempia koristeluja tarvikaan :) Mulla on saman kokoelman Rock It, joka on kyllä aivan yhtä kaunis. Pitäiskin tehdä sillä ihan kunnon lakkaus pian!

  2. Kaverini osti tuon lakan Tallinnan kauneusmessuilta 4,5 euron hintaan ja kielsi mua ostamasta omaa kappaletta, koska ”kuitenkin kyllästyn tähän heti ja saat tän sitten itelles”. Kohta on kuukausi kulunut eikä näy lakkaa mun kaapissa, taisi kaveri tykästyä :D arvaa vaan harmittaako nyt etten ostanut itselleni tuota kielloista huolimatta!

  3. Voi miksi tuo lakka ei näytä minulla nyt yhtään niin ihanalta kun tässä. :( Lähinnä vaan mustanvioletilta missä näkyy häivähdys jotain shimmeriä auringonvalossa (ja sitähän ei riitä tähän aikaan vuodesta kun enää muutama tunti). Swatchkuvissa niiiiin upea, itselläni vähän plääh. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *