Rokimpaa otetta

Minut paremmin tuntevat tietävät, että en ole kovinkaan rok. Olen lähempänä kukkahattumekkotätiä kuin tinaturneria mutta pienissä yksityiskohdissa tekee joskus mieli toteuttaa jotain vähän räväkämpää. Ehkä inspiroiduin ostamistani talvisaappaista, jotka eivät solkineen olleet ihan perinteistä linjaani, sillä yleensä tykkään sirommista ja naisellisemmista jalkineista. Tosin, jos saisin vapaasti valita, kulkisin ympäri vuoden fläbäreissä tai balleriinoissa:) Joka tapauksessa tuijottelen vieläkin oudoksuen kenkuleitani mutta kaipa niihin tottuu.

Rock-henkisyys tulee näille kynsille värivalinnoista ja koristeluista. Lakkasin 8/10 kynttä Essien syyskokoelman Cashmere Bathrobella, joka oli hyvää Essie-laatua ja peitti kahdella kerroksella. Tummanharmaassa lakassa on hopeista shimmerhippusta, joka erottuu kynsillä samaan tapaan kuin The Girls Are Outissa tai Naughty Nauticalissa. Tarkasti hyvässä valossa voi erottaa myös satunnaisia magentanpunaisia hileitä ja siksi valitsin nimettömien koristeiksi saman sävyiset niitit. Jos olisin omistanut hopeanvärisiä kartioniittejä, olisin käyttänyt niitä. Rockimmat koristelukamat loistavat poissaolollaan varastoissani, täytynee korjata asia.

Nimittömissä on kaksi kerrosta Golden Rosen tekstuurilakkaa sävyssä 60. Ihan tuollainen peruskiva musta tekstuurilakka, ei aiheuta suurempaa hypetystä mutta varmaan ihan hyvä lakka omistaa.

Jatkoin kynsien työstämistä samalla tekniikalla, jolla tein Adeninan kilpailukynnet. Nyt olen jo viisaampi ja tiedän, että kyse on water spotted-tekniikasta:) Paitsi että minä en halua sellaista pilkullista/rei’ällistä jälkeä, joka muistuttaa OPIn Black Spotted-lakalla aikaansaatua, vaan nimenomaan tällaisia repaleita.

Käytin hopeista ja mustaa lakkaa ja tähtäsin riekaleet kynsien kärkiosiin, etteivät ne suotta peittäisi kivaa harmaata pohjalakkaa. Sama Yves Rocherin hajuvesi sai jälleen toimia apuvälineenä. Sotku ja haju olivat jälleen hiuksianostattavat. Jälkimmäiselle ei voi mitään mutta sotkua voisi ennaltaehkäistä ainakin suojaamalla sormet kunnolla teipillä. Käytin kynsien loppusiivoukseen n. 20min sillä lakkaa oli oikeasti vähän joka puolella. Vaikka lakkakalvo veden pinnalla ei ole peittävä kuten tavallisessa vesimarmoroinnissa, sitä ajautuu etenkin sormien kämmenpuolelle dippaillessa kynsiä veteen.

Lopuksi päällyslakka joka hitusen levitti koristeluita mutta tällä kertaa se ei ollut niin justiinsa. Pieni rosoisuus ei haittaa:)

Jaa tykkäänkö? No ihan hitosti!

Rohkenin ottaa kuviin mukaan myös akryyleilla rakentelemani keskisormen

Tässä puolestaan paikattu keskisormen kynsi:D

Essie Cashmere Bathrobe

Kaikki käytetyt tuotteet, melkoinen pulloarmeija

Kyllä näillä kynsillä kehtasi lähteä isolle kirkolle blogikollegoiden kanssa kahvittelemaan:)

* * *

Yleisön pyynnöstä kuva the saappaista. Nyt kun joku siellä ajattelee, että ei ole ollenkaan rok, niin muistuttaisin, että olen kuitenkin 40v perheenäiti joka _ei_ laittaisi jalkaansa mitään jeffreycampbelleja edes aseella uhattuna:)
(puhelinkuva, itte otin, joten vähän outo kuvakulma)

50 thoughts on “Rokimpaa otetta

  1. Mulla oli ilo nähdä nämä kynnet livenä, ja ne olivat kyllä aivan upeat! ♥ Musta on tosi kivaa nähdä täällä välillä tällaisia ei-Sissimäisiäkin kynsiä, joten lisää tällaista please :D

    1. Tarttee useammin poistua mukavuusalueelta! Pidin näitä kynsiä kolme päivää, osittain kyllä siksikin, että en ehtinyt tekemään muuta:)

  2. Ooo, onpa ihana tuo Cashmere Bathrobe! Menee harkintaan, suattaapi olla, että ostoslistallekin. Myös tuo riekalekoristelu näyttää kivalta, pakko kokeilla joskus!

  3. Nyt kyllä yllätit näillä kynsillä, ei ihan perus tyyliä. Kaikesta huolimatt pakko kyllä myöntää, että mielettömän upeat!

  4. Niinkuin moni on sanonut, aika epäsissimäiset, mutta käy sulle tosi hyvin ja on oikein nätit. Toi riekalointi eritoten viehättää omia silmiäni!

  5. Täydelliset! Tekstuurilakka näyttää kivalta muiden koristelujen vieressä. Pitääpä etsiä lisätietoa riekaletekniikasta. En ole koskaan ennen törmännyt siihen!

  6. Kyllä on tosi rock, niin kynnet kuin saappaatkin! Ja just sellaiset ”Sissimäisen chic”-tyyliset rockit, tyylikkäät! :3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *