Ristiriitainen Spectrum

Hikisen päivän iltana tapahtunutta: valitsin ihanat lakat, lakkasin niillä ja kaikki meni siihen asti hyvin mutta lakat eivät kuivuneet ikinä. Vielä neljän tunnin kuluttua lakkaamisesta sain aikaan painaumia kynsille ja onnistuin ruttaamaan kaksi kynttä rumille lommoille. Etusormi otti pahiten damagea ja siinä on ruma lakkamöykky kärjessä koska en vaan jaksanut lakata uudelleen ja tuskin nekään lakat olisivat kuivuneet.

En sinänsä valita säästä, on ihanaa kun on lämmin mutta se yhdistettynä trooppiseen ilmankosteuteen on huono juttu kynsiharrastajan kannata.

Lakkasin siis kolme kerrosta Cadillacquer Spectrumia, jota olin ottanut tosi kovasti. Se ei sitten kuitenkaan ihan yltänyt asettamiini odotuksiin, lakassa olevat isot lastut saivat lakkapinnan näyttämään epätasaiselta kahdesta päällyslakkakerroksesta huolimatta. Sitä ei normaalielämässä huomaa mutta kuvia ottaessa kun valo tuli suoraan kynsille, panin sen merkille. Väri ei myöskään ollut minulla ihan niin kiva kun ajattelin.
Valivali, mutta ihana lakkahan tämä on. Ei vaan ehkä minun värini, tykkään voimakkaammasta sävystä jos kyseessä on punainen holo. Voi kyllä olla, että lakkaamistilanteen aiheuttama ärtymys vaikuttaa myös mielipiteeseeni, joten ehkä lakkaan tällä toiste ja syön sitten hattuni jos siltä näyttää:)

Nimettömässä on perinteinen Ginan White leimattuna ja keskisormessa ihan jäätävän kaunis Dance Legendin Mountain Snow. Toki ruttasin senkin yhdestä sivusta mutta tässä kuitenkin kaksi kerrosta valkoisen päällä. Tämän johdosta OPIn Solitaire sai lähteä uuteen kotiin, minulle riittää yksi kimalteleva valkoinen tekstuurilakka. Kukaan muukaan ei tätä ole saanut kuvattua totuudenmukaisesti mutta pinta muistuttaa auringossa kimaltavaa lumihankea potenssiin 10. Ihan hengästyn:)

Merekkään leimavalinnan johdosta laitoin simpukkaniitit etusormiin ja kun poistin nämä lakkaukset, oli niittien alla kynnellä punainen laikku, great. Välissä oli siis kaksi kerrosta aluslakkaa, kolme kerrosta värilakkaa ja pikakuivattaja ja niistä huolimatta punainen laikku.

Kaikki nämä lakat näyttävät kuvissa ihan mahdottoman kauniilta, kun katson näitä nyt kun lakkaus on jo historiaa. Ehkä on todellakin syytä antaa Spectrumille uusi tilaisuus.

22 thoughts on “Ristiriitainen Spectrum

 1. Onpa kaunis skittlette!
  Mulla jäi kanssa niiteistä punaset jälet kynsiin, vaikka lakkakerroksia oli paljon niittien alla.. Ranskiksia ei tehty ihan vähään aikaan:D

  1. On kyllä ihmeellistä että niin käy! En muista, että mulla olisi pitkään aikaan jäänyt, jostain turkoosista lakasta varmaan viimeksi mutta siitä on kuukausia.

 2. Mulla oli tämä juuri kynsillä. Ei ollut minunkaan värinen, vaikka kaunis onkin. Ja värjäsi =S En viitsinyt edes ottaa kuvia. Sä sait tästä kyllä hienon =)

  1. Tää oli vaikea kuvata, nuo lastut ei suostuneet oikein tulemaan kuvaan mukaan:/ Mä tykkään siitä näissä kuvissa mutta kynsillä se ei sit livenä ollut ihan mun suosikki. Voisi toimia talven kalpeammalla iholla paremmin:)

  1. Ei se tosiaan kuvissa näy, mutta livenä etusormen kynnen kärjessä oli kauhea lakkamöykky ja olin lopen uupunut:D Mountain Snow on kyllä tositosi kaunis!

 3. Mountain Snow on siis ihan älyttömän upea!! O_O Melkeen pakko saada se itelle, jää Solitaire ainakin kuvista päätellen kakkoseksi. Vaatiiko tuo MS valkoisen alle vai peittääkö yksinään? Spectrum ei taida olla mullekaan sopiva sävyltään, mutta tosi kauniit kynnet kokonaisuudessaan oot tehnyt <3

  1. Laitoin mä valkoisen lakan alle, ainakin siinä pääsee helpommalla. Huomaan nykyään yhä useammin laittavani varmasti peittävän samansävyisen tai muuten sopivan lakan alle, yrittäen selvitä mahdollisimman vähillä kerroksilla. Lisäksi monista glitter- ym. lakoista tulee möykkyisiä jos kerroksia on liikaa. No joo, mutta siis on siellä yksi valkoinen lakkakerros alla:)

   Täytyy vielä sanoa, että tosi hankala MS:ia oli kuvata, se oli luonnossa niin paljon kauniimpi kuin missään kuvissa!

  1. Se on kuvissa jotenkin paljon hienompi kuin oli sitten omaa ihoa vasten. Ja nyt kun katon sitä tässä, en näe mitään ristiriitaa vaikka lakatessa jotenkin harmitti. Täytyy testata uudestaan:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *