Riittävän erilainen

Kun Cirquen Fascination Street odotteli noutajaansa postilaatikossa, olin ensin että ”eih, mullahan on jo joku ihan samanlainen lakka!”.
No eipäs ollutkaan, kuten tarkempi tutkiskelu osoitti. Eniten arvelutti China Glazen LOL:n samankaltaisuus mutta sen holoefekti on erilainen vaikka väri onkin vähän sinne päin. Eikä se värikään oikein ole kun tarkemmin katsoo:D

Postauksen lopussa on vertailukuva muutamasta lakasta. Yritin ensin tunkea mukaan myös aiemmin postaamaani Cirquen Bejewelediä mutta se oli paaaljon sinisempi eikä kuulunut joukkoon.

Tykkään ihan hulluna näistä lakoista, käyttäytyvät moitteetta kuten tämäkin. Kaksi helppoa kerrosta ja mukavassa ajassa hieman mattaiseksi kuivuva pinta mutta eipä sen väliä, päällyslakka tulee kuitenkin.
Alle muuten laitoin kerroksen Nfu Oh’n Aqua Basea kuten aina holoille, eipähän tarvi miettiä kaljuuntuuko lakka.
Fascination Streetissäkin on epäkynsilakkamainen ominaistuoksu ja minua valistettiin, että se johtuu lakkapohjassa käytetystä laventelista ja mitä lie yrttejä siinä olikaan. Joka tapauksessa lakka tuoksuu saippualle.

Koristeena on siirtokuvat. Olin vähällä kirjoittaa, että ”en raaskinut peittää upeaa lakkaa koristeluilla” mutta en kirjoittanutkaan, sillä aloin miettiä asiaa ja itselleni jäi hieman epäselväksi, millaisen lakan sitten haluaisin peittää koristeluilla? En osta rumia lakkoja. Ehkä sitten sellaisen, joka itsessään ei ole kovin näyttävä mutta hankin pääasiassa joko näyttäviä lakkoja tai perus-cremejä ym…joten… en osaa vastata omaan kysymykseeni:)

Eipä tällainen lakka oikein mitään ylleen kaipaa, vai mitä mieltä olette?

Pari ”keinoauringossa” otettua kuvaa 

On täysin perusteltua omistaa nämä kaikki, eikö?

Kiva on käyttää holoja kun kesäkin vaan jatkuu ja jatkuu. Aivan ihanaa <3

25 thoughts on “Riittävän erilainen

 1. Todella kauniit kynnet, saa ehdottomasti omistaa kaikki :D mulla ei ole vertailukohteista kuin tuo Tristam, varsin ihana lakka sekin :)

 2. Näihin syysaurinkoisiin säihin holot tuovat vielä extrahyvän fiiliksen! Keväällä on mukavaa kun aurinko taas paistaa ja saa holot hyvällä omallatunnolla taas kynsille, mutta syksyllä aurinkokelit kyllä pidentävät kesää huimasti ja parantavat synkkää mieltä;)

  1. Mulla on purkissa vielä lähemmäs kymmenkunta holoa odottamassa lakkaajaa joten toivotaan, että kesäiset kelit jatkuvat pitkään:)

 3. Ihan hyvin voit omistaa kaikki!
  Ja kiva nähdä nuo siirtikset in action, oon pohtinut miten erottuvat ja näyttävät oikein sieviltä. Sopivan simppeli koristelu, tykkään!

  1. Sitä minäkin, en voi luopua yhdestäkään:)
   Tumman lakan päälle näitä kuvia laittaisin, vaalealta eivät ehkä erotu tai sitten näyttävät joltain joulupukinparralta kuten mulla punaisen lakan kanssa:)

 4. Onpas tosiaan kaunis lakka ja kynnet! Ihan hyvin voi omistaa nuo kaikki, jos tykkää holoista – nehän ovat ihan erilaiset :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *