Riikinkukkovärit

Huomasinpa ihan yllättäen sotkeneeni pääni sisäisen kalenterin tässä muuttosähläyksessä, ja oli vähällä, ettei tänään olisi ollenkaan ilmestynyt postausta. Mun mielestä nyt on syyskuu ja olisin halunnut julkaista kuukauden loppuneet. Noh, näette ne sitten perjantaina:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kömmähdykseni johdosta saatte lähes reaaliaikaiset kynsikuvat, tässä nimittäin tulevat viimeisimmät lakkaukset.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tein liukuvärin Essien Shimmer Brights-kokoelman sinisellä Catch Of The Daylla ja vihreällä All Hands On Deckillä. Kokoelman lakat sopivat erittäin hyvin liukuvärjäykseen, sillä niitä voi kerrostaa kohtuullisen surutta ilman, että lakkakerroksesta tulee hullun paksu. Värit sulautuvat toisiinsa helposti ja kuudella värillä saa aikaan tosi kivoja yhdistelmiä. Toinen esimerkki löytyy täältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Päälle leimasin epämääräisen pisarakuvion Dashican mustalla leimauslakalla Über Chicin laatasta 1-03.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lakkaus oli mulle tosi mieluinen ja tätä olisi voinut pitää varmaan kuukauden, sillä viidessä päivässä ei ollut syntynyt kuin hiukan kärkikulumaa kynsien kulmiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tajusin vasta jälkikäteen, että joku sulkaleima olisi sopinut väreihin tosi kivasti, mutta kyllä nää oli kivat näinkin:)

32 thoughts on “Riikinkukkovärit

  1. En ikinä viihtyisi vastaavalla väriyhdistelmällä omilla kynsillä, mutta silti se on tosi kaunis tässä lakkauksessa ja sopii hyvin kantajalleen! Vähän ehkä tekisi mieli itsekin kokeilla samanlaista yhdistelmää, jos se mieli muuttuisi sinisten ja vihreiden suhteen! :D

    1. Jos mulle olisi tarjottu näitä muutama vuosi sitten, olisin kieltäytynyt:D Kummasti sitä mieli muuttuu ajan kanssa kun silmä tottuu:)

    1. Voi mulla olis nyt niiiin paljon kivoja uusia laattoja, joten pitää ehkä uusia tää yhdistelmä joskus:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *