Residuum

Arcane Lacquer on minulle uusi tuttavuus. Kusti polki taannoin merkin ensimmäisen sekä toistaiseksi ainoan edustajan postilaatikkoomme ja tartuin pulloon lähes samoin tein, sillä tavoitteenani on saada testattua lukuisat uudet beige-nude-ruskea -osaston lakat nähdäkseni mitkä niistä ovat säilyttämisen arvoisia.
Residuum on hyvin kaunis hiekanvärinen lakka voimakkaalla kultaisella shimmerillä, joka erottuu myös kynsillä. Yksistään tämä ei ole kauhean peittävä ja minua ainakaan ei huvita alkaa testailemaan, riittäisikö kolme kerrosta vai tarvitaanko vielä neljäs. Veikkaan, että olisi tarvittu, niinpä aloitin kerroksella Essien Masterplania, joka on lähes identtinen sävyltään -toki ilman shimmeriä ja koostumuskin on eri.

Lakkasin kaksi kerrosta Residuumia ja päälle leimat China Glazen Passionilla Pueenin tappajalaatasta SE04A.
Leimaushommissa oli järki lähteä, en käsitä miksi Encore-laattojen kanssa esiintyy ajoittain ultimaattisia toimivuusongelmia. Leima ei noussut stamperiin sitten millään ja jos nousikin, kynnelle jäi reikiä ja tarttumattomia kohtia. Kuvio on onneksi sangen armollinen, etenkään viivoissa ei niin huomaa etteivät ne ole ihan täydelliset.

Ei tälle oikein dupeja tai edes kovin samankaltaisia kavereita kokoelmastani löydy, joten lakka saa jäädä meille asumaan. Joskus ennenmuinoin olen laittanut kiertoon näitä huonosti peittäviä mutta nykyään en pidä sitä ongelmana. Kaikkia lakkoja ei ole tarkoitettu peittäviksi ja melkeinpä aina löytyy hyvälaatuinen creme alle lakattavaksi. Paljon kriittisempi olen niiden lakkojen kanssa, joiden periaatteessa kuuluisi peittää mutta ne eivät tee sitä. Jos tumma cremelakka vaatii 3 kerrosta, sen on syytä olla tosi hieno tai se päätyy kiertoon.

Tällaisilla mietteillä uuteen viikkoon:) Kuinka kriittisiä te olette lakkojen peittävyyden suhteen?

16 thoughts on “Residuum

  1. Ihan somalta näyttää. :) Mullakin löytyy yksi Arcane Lacquer laatikosta; eipä vain ole tullut sillä vielä lakattua.

    Juu, samoilla linjoilla oon siitä ettei peittävyys lakoissa oo kaikki kaikessa, creme-lakoilta sitä ensisijaisesti odottaa…

  2. Nää on todella kauniit! Ihanan hennot nuo leimaukset, onnistuit todella hyvin ja pieniä epätäydellisyyksiä ei todellakaan huomaa :)

  3. Itse en ole kovinkaan kriittinen lakan peittävyyden suhteen, kunhan se on helppo lakattava. Toisaalta taas tarpeeksi upea lakka saa olla hankala lakattava. :D Ihan hyvä varmaan etten mä ole hommannut noita Pueeniin laattoja jos kerran niiden kanssa menee välillä hermot.

    1. Tää setti on tosi kumma, jotkut kohdat nousee kuin unelma ja toisten kanssa saa takuta. Puhumattamaan laattojen säilytyssysteemistä ym…no niistä tulikin jo aiemmin avauduttua… :D

  4. Oi miten sievät kynnet! Ja ihan samaa mieltä: kaikkia lakkoja ei ole tarkoitettu peittäviksi ja ne voi hyvin kerrostaakin, mutta jos tumma creme ei peitä kahdella kerroksella niin sen on totisesti syytä olla aivan mahtavan kaunis tai täysin uniikki sävy, että se saa jäädä.

  5. Kaunis lakkaus! :) Itse olen aika tarkka siitä, että lakan pitää olla peittävä. Sellaiset mitä paljon joutuu kerrostamaan niin hävitän nopeasti kokoelmata ellei kyseessä ole jokin tosi spesiaali tapaus :)

  6. Peittävyysasiasta samaa mieltä, tuleepa mieleen OPI:n Vant to bite my neck joka olis ollut sävyltään aivan nappi, mutta peitti käsittämättömän huonosti. Jossain uudemmassa kokoelmassa tais olla sille dupe ja se pitäis kyllä hommata. Mutta siis tosi kaunis lakkaus! Ihanan rauhallinen ja harmoninen. Mä en oo vielä törmännyt tarttumisongelmiin Encoreissa, sitä odotellessa….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *