Rehab, take two

Kynsirintamalla on ollut jotenkin tosi hiljaista viime aikoina. En ole juurikaan ostanut lakkoja eikä mitään uutta, kammiovärinää aiheuttavaa ei ole ilmestynyt. Olen lakkaillut vanhoilla lempilakoillani, kuten nyt nähtävällä Glam Polishin Rehabilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Edelleen lakkaan kaksi, kolmekin kertaa viikossa. Mun ei vaan tule tehtyä mitään ihmeellisiä, monimutkaisia tai aikaa vieviä koristeluja ja olen lakannut jopa ihan identtisiä koristeluja kuin olen joskus aiemmin tehnyt. Niitä en välttämättä ole edes kuvannut. Yksivärisissä kynsissäkin on tullut oleskeltua, mutta kuvat ovat jääneet koneelle roikkumaan. Niistä tosin voisin julkaista random swatch-postauksen, koska osa lakoista on tosi kauniita ja ansaitsee päästä esille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tiedän, että kun Picture Polish julkaisee taas jossain vaiheessa uusia lakkoja, sekoan niistä ja lakkailen ihan onnessani ihanilla uutuuksilla. Essien talvikokoelma näyttää todella houkuttelevalta myös. Eli täysin immuuniksi en ole tullut:)

Mä en ehkä puhuisi mistään kynsimasennuksesta, pikemminkin ehkä lievästä taantumasta. Tai sitten mä olen saavuttanut harrastuksessa jonkinlaisen kulminaation, löytänyt omat juttuni ja tyylini, eikä mun tarvi rynniä kaiken uuden perässä. Leimailu on edelleen aivan ihanaa, saan kiksejä uusista laatoista ja laattamerkeistä. Olen myös surutta laittanut kiertoon laatat, joihin olen kyllästynyt tai joita en vain tule käytettyä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Musta tuntuu, että kun julkaisen jonkin lakkauksen, en oikein keksi siitä mitään kerrottavaa. Etenkään, jos lakka on vanha ja jo aiemmin blogissa nähty ja olen jopa tehnyt sillä miltei samanlaiset kynnet. Tässä kävi tosin moka: mun piti leimata samalta Über Chicin laatalta 6-01 tähtikuvio, mutta ajatuksissani aloin leimata koukeroiden päälle sydämiä:D

Pari-kolme vuotta sitten sain jaariteltua lakoista ja niiden ominaisuuksista vaivatta tosi pitkiäkin postauksia. Lakkoja tuli osteltua runsain mitoin, jolloin joukossa oli myös huteja ja niistä yleensä löytyykin enemmän kerrottavaa kuin hyvälaatuisista lakoista.

Blogi täyttää pian 5v. Mä olen lätissyt liki 900 kirjoituksen verran kynsistä, kosmetiikasta ja välillä vähän muistakin jutuista. Ei ihme, että joskus tulee vähän semmoinen olo, että käy tyhjäkäynnillä. On näitä oloja ollut aiemminkin ja aina ne on menneet ohi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tämäkin lakkaus on tosi kiva, vaikka tähdet jäivätkin vahingossa käyttämättä. Nyt mun pitäisi jälleen siirtyä työpöydän ääreen lakkauspuuhiin, mutta tällä kertaa vuorossa on ihan uusi lakka, joka on jonkun toisen postauksen aihe.

Tulipas tajunnanvirtaa.
Jakaako kukaan muu kynsisiskoista samoja aatoksia?

20 thoughts on “Rehab, take two

 1. Musta ainakin tuntuu, että uutuuslakoista ei enää löydy niin erilaisia verrattuna omaan kokoelmaan, että lakkoja tulee vain ostettua harvemmin. Laattoja kyllä voisi ostaa mielin määrin, mutta mun pitäisi saada itseä niskasta kiinni noiden vanhojen eteenpäinlaitossa. Mulla on kahta laattasettiä vaille edelleen kaikki tallessa! Ja ne kaksi myin pois kun olivat liian pieniä kuvioita mun kynsille. :D

  Mulla on aika useinkin nykyään se fiilis, että kiinnostaako ketään enää lukea edes omaa blogia ja onko mulla oikeasti mitään annettavaa enää tälle harrastukselle kun aina vaan leimailen? Silti vain ei osaa lopettaa. :D

  1. Oho, ehkä se karsinta voisi olla paikallaan, koska kyllä ainakin mulla on laattamieltymyksetkin muuttuneet kasvavan tarjonnan myötä:)
   Toivon, että sullakin riittäisi inspistä pitää blogia tai edes sitten instaa (jotkut tekee niinkin), koska mä ainakin luen kaikki postaukset, vaikka kommenttia ei aina tule jätettyäkään.

 2. Muistelen, että itse olin uutuuslakoista viitisen kuutisen vuotta sitten paljon innostuneempi kuin nykyään. Seurasin tarkkaan suosikkimerkkieni tulevat kokoelmat jne. Nyt on paljon hiljaisempaa sillä rintamalla. Olen sentään Essien talvilakat kurkannut ja niissä on monta ihanaa! :D

  Vaikka olikin ”mokakynnet”, niin ihanat niistä tuli!

  1. Mulla on tää sama:) Silloin kyllä olikin paljon enemmän hankittavaa, nyt on pikkuisen semmoinen olo ajoittain, että kaikki on nähty, tai ainakaan sitä ei samalla tavalla enää innostu kuin silloin ennen. Essien talvi on huisan kiva, ne oli jo mun lähi-Cittarissa esillä:)

 3. Näyttivät kovin tutulta! Mutta tykkäsinkin noista tammikuussa lakatuista tosi paljon. Nämäkin siis miellyttävät hyvin paljon vaikka pieni vahinko kävikin :)

  1. Kyllä mustakin nää on kivat, mutta olisin voinut löydä otsani pöytään kun tajusin vasta, kun leima oli jo kynnellä, että eihän mun tätä pitänyt käyttää:D Täytyy joskus vielä tehdä ne tähtiversiot!

 4. Sama taantuma täälläkin, ja epäilen sen johtuvan juuri sen ”oman jutun” löytämisestä. Ei kaikki uusi jaksa innostaa itselle asti, vaikka kivoja olisikin. Ilmeisesti järkeä tullut jossain suhteessa päähän, että rahat voi käyttää johonkin mitä sitten todella haluaa. :) Tosin odotan edelleen funin uutuus lakkoja ja kaivelee minua muutama opin hello kitty-lakkakin (ihan vain korkin ja pinkin vuoksi), joten tasapainossa taitaa nämä asiat kulkea loppujen lopuksi.
  Ps. kivat tuplaleimaukset ja aivan ihana tuo Glami!

  1. Multakin puuttuu Funeja mutta en nyt oo vaan raaskinut niitä hankkia vaikka muuta lakka kaihertaa mieltä.
   Tuntuisi jotenkin mukavammalta ajatukselta, että on löytänyt oman jutun, koska taantuma on aina vähän pelottava. Mua pelottaa, jos jonain päivänä ei huvitakaan lakata, vaikka se on kuitenkin aina tosi kivaa. Blogiin on sit jotenkin hankala tuoda näitä ”peruskynsiä” joissa ei ole mitään erikoista, kun jossain takaraivossa kolkuttelee aina ajatus siitä, että pitäisi olla jotain uutta ja erilaista ettei itse kyllästy ja lukijat kyllästy. Luotan siihen, että ehkäpä tämä menee taas ohi tämäkin vaihe ja ajatukset:)

 5. Minä :D Just yks päivä myös mietin sitä, että on upeaa, kun sä oot löytäny oman tyylin lakkauksiin; taattua laatua aina odotettavissa sun blogissasi :) Lakkaukset koristeluineen ja sävymaailmoineen ihastuttaa mua aina sekä hyvin käyttäytyviä lakkoja on aina kiva bongata! :) Lisäksi sävyvertailut on yksi mun suosikkiasioista täällä.

  1. Ihana kommetti, todella iso kiitos tästä <3 Jaksaa taas seuraavat viisi vuotta paahtaa. Kunpa kaikki ajattelisi samalla tavalla, niin eihän tässä mitään paineita oliskaan:)

 6. Sama fiilis, lakoja on jo sellainen määrä ettei ihan mitä vaan halua enää tilaa viemään. Lakattua tulee mutta olen oleskellut pääasiassa ihan yksivärisillä, ilman koristeluita olevilla kynsillä. Näistä sun teoksista tuli huikeen nätit ja idea on tosi kiva!

  1. Mulla olis laatikoissa taas tilaa, ennen muuttoa kun oli tilanne, ettei enempää olisi mahtunut. No siitä on kyllä seurannut nyt vaan se, etten viitsi tai jaksa enää karsia kokoelmia koska tilaa on vaikka kuinka. Huoh:D
   Taidan ensi viikolla postailla pois nuo random-yksiväriset lakkaukset, joita on useammalta merkiltä, eiköhän nekin jotakuta kiinnosta:)

 7. En tiedä lätinöistä (jokaiselle tulee vaiheita että omat jutut kyllästyttää, don’t worry), mutta noi kynnet on ihanat! Piti oikein tarkkaan tutkia, että miten oot tehnyt. Sen kun porskutat nyt vaan eteenpäin ja kuvaat ne sulle ”tavallisetkin” lakkaukset, kiitos, tack och nam!

  1. Ihanasti sanottu, kiitos <3 Mä olen niin hyvilläni, että vaikka itseä omat lätinät kyllästyttääkin välillä, löytyy teitä uskollisia lukijoita koko joukko. Ja nämä kommentit tuntuu aina niin mieltä lämmittäviltä. Iso kiitos!

 8. Joo, voin allekirjoittaa. En oikeasti tiedä miten pystyin muutama vuosi sitten kirjoittamaan varmaan parituhatta sanaa jostain yksittäisestä lakkauksesta. Varmaan siinä oli kaikki vielä niin uutta, että riitti analysoitavaa. Mäkään en muista edes koska olisin ostanut läjän uusia lakkoja, picture polisheja lukuunottamatta siis. Kyllä mua edelleen kiinnostaa mitä uutuuskokoelmia tulee, mutta indielakkoja en samassa mittakaavassa enää jaksa seurata kuin aiemmin. Niitä on markkinoilla jo niin paljon, ettei voi pysyä perässä vaikka mitä tekis. Ja toki sitten kun on käsien läpi varmaan tuhansia lakkoja kulkenut, niin alkaa olla jo olo että aika paljon on nähty eikä ihan kaikkea tarvi omistaa :D sanoisin, että onneksi laajensin blogin aihepiiriä aikoinaan, koska pelkistä kynsistä olis varmaan sanottava loppunut jo jokin aika sitten. Lakkaamisesta nautin silti edelleen, mutta olen täysin leimaamiseen jumittunut minäkin :)

  1. Uusia indielakkamerkkejä tulee muuten koko ajan, mutta en oikein yhtään kiinnostu niistä. Ei vaan riitä into siihen nettikauppasuhailuun ja pakettien tullaamiseen, mulle melkein riittää se, et täältä saa Picture Polishia.
   Ja nykyään kun näkee melkein pulloa kallistamalla, että onko joku lakka hyvä vai huono, niin eipä sitä tule edes ostettua, jos vähänkään arveluttaa.
   Mustakin lakkaaminen on tosi kivaa puuhaa, samoin leimaus. Ja tuon allekirjoitan myös, et jos en olisi alkanut vuosi sitten kesän korvilla kirjoittaa muistakin aiheista, tää blogi olisi varmasti jo kuopattu. Nyt siihen riittää edelleen intoa, vaikka aika välillä onkin vähän kortilla:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *