Rantahietikossa

Tällä kertaa suunnitelma ja toteutus eivät ihan kohdanneet. Tarkoitukseni oli tehdä jonkinlaiset aarrekarttakynnet mutta näistä tulikin epämääräiset rantahiekkaa ja merellisiä leimauksia-kynnet.

Pohjalla on kaksi kerrosta oivallista Essien Urban Junglea ja sen päälle töpöttelin sienellä epämääräisesti muutamaa satunnaisotannalla valittua ruskeansävyistä lakkaa. Lopuksi mustalla leimat, päällyslakka ja olin ihan tyytyväinen. Tällaisissa lakkauksissa ei ole niin justiinsa, että kaikki on prikulleen vaaterissa ja pieni rosoisuus kuuluu asiaan.

Samalla muuten tuli korkattua jokin aika sitten tilaamani Bundle Monsterin laattasetti käyttöön. Hassusti syksyllä julkaistu Sun Kissed-setti pitää sisällään kymmenen paremmin kesään sopivaa laattaa. No, onhan se aina jossain vaikka täällä sataa räntää:)

Pienen harha-askeleen jälkeen voikin taas palata turvallisiin skittlette-lakkauksiin…tosin sitä ennen seuraavassa postauksessa aika yllättävä lakkavalinta, joka ihmetytti itseänikin. Pysykää kuulolla!

30 thoughts on “Rantahietikossa

    1. Se on kyllä aivan ihana lakka, jos joutuisin luopumaan kaikista muista nudeista ja jättämään vain yhden niin kyllä se taitaisi olla tämä:)

    1. Kiitti! Jonkun verran ideoita tulee muiden lakkauksista esim. instaa tai pinterestiä selatessa, jotain sovellan tai kehittelen omasta päästä. Tai sitten olen joskus nähnyt jotkut kivat kynnet *jossain* ja idea voi jäädä muhimaan mieleen kuukausiksi ennen kuin saan sen toteutettua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *