Ranskis-skittlette

Tekaisin (mikä ei ole totta, koska kulutin jumalattomasti aikaa näihin kynsiin sillä tekovaiheessa meni lähes kaikki pieleen mutta en aio kertoa siitä, koska näistä tuli ihan kivat lopulta) pinkihkön skittlette-ranun, jonka kuvaaminen osoittautui hankalaksi. Tämä on juuri se pinkin sävy, jota kamerani ei toista kunnolla. Kokeilin ulkona ja sisällä ja luovutin. Mutta nätit on lakat, uskokaa pois. 

Koska en ollut Kikon peittävyydestä ihan varma, laitoin alle kerroksen Essien kevätkokoelman Style Hunteria, joka oli erinomaista Essie-laatua vailla moitteen sijaa. Style Hunterin ainoa huono puoli on, että se on Watermelon part. 2 ja koska omistan vielä Bachelorette Bashinkin, joku näistä saa lähteä. Kiekolla SH:n ja Watermelonin eroja saa etsiä suurennuslasilla mutta ei niitä käytännössä ole.

Kiko 502 tuli sikana säkissä kun en löytänyt netistä swatcheja. Pinkeillä glassfleckeillä on aina paikka sydämessäni ja näköjään myös Helmerissäni, kun niitä tuppaa sinne kertymään. Lakka on kaunis mutta omistan jo N kappaletta dupeja tällekin. Missä vaiheessa kynsiharrastuksesta tuli tällaista? :D
502 oli yllätyksekseni aika peittävä mutta laitoin kuitenkin kaksi kerrosta yksiväristen kynsien päälle ja ranskiskärkisiin yhden.

Ranskisrajan tein taas kynsivinyyleillä ja edelleen toivoisin, että ne olisivat hitusen kaarevampia. Rajalle kukkadecalit, decalien keskelle pinkit Swarovskit ja etusormiin pari kirkasta, avot. Ranskislakkana Essie Sugar Daddy, kaksi kerrosta.

Kaikki ranskisviritykset ja -variaatiot ovat minulle kovin mieluisia, niin nämäkin. 
Toivottavasti kristallit kestävät kyydissä että saan ne kerättyä taas talteen;)

32 thoughts on “Ranskis-skittlette

 1. Kivasti yhdistetty nuo ranskiskynnet tähän! :)
  Essiellä on monia toisiaan paljon tai lähes täysin muistuttavia lakkoja. Esim.itseltäni löytyy Mint Candy Apple ja Fashion Playground ja ainoa ero on pieni ero koostumuksessa. Miksi omistan molemmat? En tiedä. Ja omistan jo nude-muta-harmahtava-akselilla tarpeeksi lakkoja; silti huomasin klikkaavani ostoskoriin Essien Urban Junglen JA OPIn You’re So Vain-illan. Miksi? En tiedä.

  1. Noh….itsehän juuri eilen tilailen nuo samaiset lakat vaikka mulla on aika monta nude- ym. lakkaa ennestään…joten en oikein osaa vastata kysymykseesi:) MCAssa ei ole shimmeriä vaikka ei se FB:ssakaan kovin hyvin erotu, sentään ensiksimainitusta olen luopunut mutta jälkimmäinen mulla vielä on, kera n. kymmenen muun minttulakan:D Puhutaanko jostain muusta? :DD

  1. Kiitti! Kiko taisi jopa jäädä mulle vaikka noita vastaavia onkin aika paljon mutta tässä oli yllättävän hyvä peittävyys, arvostan:)

  1. Oijoi, kiitos <3 Ideat tulee ehkä osittain jostain kuvasta jonkun blogissa tai instassa/pinterestissä ja osittain omasta päästä…yleensä kun näen jossain kivat kynnet, laitan idean mieleen ja siinä vaiheessa, kun pääsen sitä toteuttamaan, en enää muistakaan, missä ne näin:D Niinpä joutuu soveltamaan mutta ei sekään huono juttu ole.

  2. Ja ehkä se helpottaa, että kaikki melkein tietävät ”Sissi-kynnet” eli sulla on oma tyyli, mihin sovellat niitä inspiraatiokuvia :) oijoi vaan, kyllä nää on helmiä kaikki ja siistit kynsinauhat + tasapitkät kynnet tekevät aina koko lakkauksesta todella siistin! :)

 2. Onpa kyllä ihanat :) Mulla ei oo käynyt pienessä mielessäkään yhdistää ranuja sekä normaaleja lakkauksia, mutta nehän passaa vallan mainiosti yhteen. Ainakin näissä kynsissä :)
  Munki kynnet tarvis pikkasen kaarevampaa ranutarraa. Ehkä voisi laittaa kehittäjälle/tekijälle pientä toivetta :)

  1. Mä luulen, että monella on sama ongelma noiden tarrojen kanssa. Vinyylit on sentään vähän parempia kuin perinteiset ranskistarrat mutta sellaisille lähes puolikaaren muotoisille voisi olla kysyntää!

  1. Tämä on se ainoa askartelun muoto johon mulla riittää pinnaa, yleensä hermostun heti kun pitää näpertää jotain:D Onneksi on edes tämä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *