Rakettitiedettä

Tein arki-illan nopeat Cadillacquerin Yeah Sciencellä, muutamalla siirtokuvalla ja pyöreillä irtoglittereillä. 
Yeah Science! peitti jotenkuten kahdella, olisin laittanut kolme jos aikaa olisi ollut enemmän. Nyt kynnet jäivät valoa vasten läpikuultaviksi mutta yritän olla tiirailematta niitä kovin tarkasti. Lakka oli erittäin hyvälaatuinen (kuten Pinkmankin) eikä kynsinauhoille juuri siistittävää ajautunut. 
Denim-henkisessä violetissa on runsaasti pinkkiä shimmeriä, joka erottuu myös kynsillä mutta kuviin en saanut sitä taltioitua vaikka kääntelin kynsiä ja pulloa kaikin mahdollisin tavoin. 
Siitä huolimatta upea lakka, uskokaa pois.
Decalit ja pyöreät glitterit olen ostanut Adeninasta, jonka loppuunmyynti jatkuu vielä pari päivää. 

Lakka on lähinnä todellista sävyään pikkukuvassa, isot kuvat jäivät jotenkin hailakoiksi.

Nyt ei tarinaa irtoa tämän enempää mutta onpahan vaihtelua tavallisille kilometripostauksilleni:)

18 thoughts on “Rakettitiedettä

  1. Mä en meinannut mitenkään saada nakkejani aseteltua niin, että kaikista olisi heijastunut valo kunnolla:D Eli se on vaan vähän pimennossa:)

 1. Tosi kaunis lakka ja kivat koristelutkin, yksinkertaiset mutta sievät ♥ Toi Suryan mainitsema niitti vissiin vain heijastaa vähän eri tavalla sormen asennon vuoksi.

  Ja hei, ne isommat kuvat on hailakoita, koska valotit niitä liikaa ;)

  1. Kuun asento ei ollut suotuisa valokuvausta ajatellen:) Tosiaan mä koitin asetella sormet niin, että valo olisi heijastunut kaikista glittereistä samalla tavalla mutta se oli vähän hankalaa.

 2. Voi.. täällä blogeissa on näkynyt niin upeita lakkoja viime aikoina, että mäkin haluun! Tää on kyllä niin kaunis, että voisi vaikka itkeä tirauttaa. ;)

  1. Tämä on kyllä tosi nätti ja sitä Pinkmania kehun myös varauksetta! Sitten kun näihin yhdistyy vielä hyvä laatu niin mitäpä sitä muuta vaatisi enää:)

 3. Hauska nähdä pitkästä aikaa tämmöset kynnet, tykkään tosi paljon! :) Mullakin on ny sama lakka kynsillä, tosin liukuvärjäyksen ominaisuudessa :)

  1. Aikapula ei välttämättä olekaan aina huono juttu:) Koskahan mä olen viimeksi liukuvärjännyt….siitä on tosi kauan. Pitäisikin pitkästä aikaa:)

 4. Tuo lakka on kyllä kovin kaunis, mutta mä himoitsen sitä lähinnä nimensä takia. Kuulen meinaan aivoissani tuon replan, äänenpainoineen kaikkineen. Yeah science!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *