Raikasta marokkolaista

Idea näihin kynsiin tuli täältä ja pöydällä pyörineistä Essence-pulloista, joissa oli kivasti yhteen sointuvat värit. En ollenkaan käsitä, miksi olen tilannut Let’s Get Lostin, koska olen jo kertaalleen myynyt sen pois ja lisäksi se tuli vanhana Color & Go-versiona mutta koska minulla nyt on se, niin käytin sitäkin. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vaaleansininen nimikummajainen, Blue Bubble di Blue, on kahdella kerroksella peittävä ja hyvin sievä baby blue. Joskus aiemmin olen motkottanut Essencen siveltimestä mutta näiden uusien ”geelilakkojen” myötä se istuu paremmin hyppysiini.

Myös Let’s Get Lostia on kaksi kerrosta, ei ongelmia senkään kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nimettömässä komeilee A Englandin Excaliburin päällä Glam Polishin Bewitched. En ollut varma Bewitchedin peittävyydestä yksinään ja silloin pelaan mieluummin varman päälle. Jostain syystä laitoin nimettömään päällyslakan vaikka alunperin tarkoitus oli jättää se ilman. Mahdottoman hieno lakka, jonka sain vasta nyt kokoelmaani Papun luovuttua omastaan. Minä tykkään kovasti, lakka on ihana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Keskisormeen taitelin vinyylisabluunoita apuna käyttäen tuollaisen….ruudukon. Miksei kukaan keksi näille välineille ja manikyyreille jotain järkeviä suomenkielisiä nimityksiä?? Yllättävän helppoa ainakin rouheisella lakalla, joku kovin ohutkoostumuksinen lakka saattaisi herkästi valua ja sotkea. Sabluunat tilasin Whats Up Nailsilta.

essence_blue_bubble_di_blue_5
Etusormeen laitoin vielä pari ISYLM-pylpyrää kimaltelemaan ja olin tyytyväinen, kun kerrankin tuli tehtyä jotain muuta kuin leimailua. Saatoin tosin tässä viikonlopun aikana tilata päräyttää Pueenin uusimman laattasetin, joten leimailua on taas luvassa runsain mitoin tulevaisuudessa:)

16 thoughts on “Raikasta marokkolaista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *