Raha ei tuo onnea….

…materia tuo!

Kävin Seppälässä nuuskimassa lakkauutuuksia ja paikkaamassa sinisten lakkojeni vajetta.
Ensimmäiset ostamani Classics -lakat. Muutamissa blogeissa näitä on kehuttu joten ostin sähkönsinisen (13) ja hopean (11). Lisäksi ostin Golden Rosen vaaleansinisen, sävy 181.

Kiva uutuus oli Wet’n Wildin hilelakka…ja sitten: MIYOn lakat olivat saapuneet. Se mitä olin kuvien perusteella pitänyt oranssina, oli lähinnä korallinpunainen, eikä lainkaan minuun vetoava sävy. Sitä oli kyllä eniten myyty joten varmaan on aika suosittu.
Muuta MIYOn kosmetiikkaa ei Myyrmannin Seppälässä ainakaan vielä ollut.
Lakan pitäisi tuoksua kuivuttuaan joltain mutta en kyllä haista juuri mitään…ehkä aavistuksen purkkamainen häivähdys kiekolta leijuu nenään. Lisää MIYOsta vaikkapa täällä Pumpulipupun blogissa 

Tosi nätti tämä sävy kyllä on.
Tässäpä tämä. Pullo on erilainen kuin Wettiksillä ennen. Muutama muukin sävy oli näitä fastdry-lakkoja, hieman harkitsin lilaa mutta jätin nyt kuitenkin.

 Wettis kiekolla. Alla on jokin pinkki….en vaan muista mikä. Aika kiva, eikö? 
MIYO on tuo kolmas oikealta. 
Kaksi oikeassa reunassa olevaa lakkaa liittyvät tähän, eli My Dream Nails -blogista voittamani palkinto tuli postissa tänään:) Kiitos vielä, Meette!
Color Clubin Electronica ja Backstage Pass
Posti-Pate oli polkenut laatikkoon vielä nettikirpparilta hankkimani Cleanin Warm Cotton -tuoksun <3 Edellinen pullo olikin huvennut jo puoleen. 
Nyt on vähäksi aikaa taas hypisteltävää ja uusia lakkoja testattavaksi:) Kynsikiekot vaan uhkaavat loppua, jos joku haluaa myydä vaikkapa muutaman, niin olisin kiitollinen. Minulla ei ole (vielä) Paypal-tiliä ja siihenkin pitäisi jossain välissä syventyä, että saisi tilattua ebaysta tavaraa.
EDIT: kuvien lataamisen kanssa oli ongelmia ja nyt huomaan, että vaikka ne klikkaa suuremmiksi niin ne ovat silti aika pieniä. Pahoitteluni tästä, mutta en vaan jaksa enää taistella niiden kanssa:/

6 thoughts on “Raha ei tuo onnea….

  1. Multa löytyy toi Golden rosen 181 ja se on kyllä mun eniten käytetyin lakka :) Ensimmäinen sininen lakka, jonka olen ostanut. Peittävyys on siinä ainoo huono puoli… saa laittaa kolme kerrosta :(

  2. Bambille lähti meiliä:) Jee!

    Jane, huomasin kans, että ei oo mikään kaikkein peittävin, eka kerros oli ihan lirua. Mutta kolmella varmaan saa jo ihan hyvän, tohon kiekolle lakkasin kaksi. Kyllä se kuultaa läpi kun katsoo valoa vasten. Vaan nätti vaaleansininen, verrattuna tuohon MIYOon se on rehellisesti sininen, MIYOn ollessa vähän lilaan taittava.

  3. Mie ostin seppälästä nyt noita flomareja (vitosella kaks) ja sitten tosi jänskän, hennosti mattasen (matte velvet) Golden Rosen tumman harmaan lakan. Hintaansa nähden ihan huippulaatunen, levittyy hienosti ja yks kerros tosiaankin riittää. Harmi vaan kun on ehkä hitusen tummaa, vaatii kyllä jotain muutakin koristelua ettei näytä ihan gootilta. Pitää jotain kyllä siitä keksiä :)

  4. minä ostin eilen myös tuon wet n wildin glitterpommin hahaha :) näyttää kyllä aivan älyttömän ihanalta pullossa ja näköjään kivalta myös kynsillä swatchkuvasi perusteella :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *